Şimdi Ara

Mouse olmadan oynanabilecek oyunlar tavsiye ediniz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
5.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba donanım haber okuyucuları ve diğerleri. Bugün sizden Mouse'a gerek duymadan oynanabilecek şöyle güzel bir oyun tavsiye edin rica etsem. Zaten FPS tarzı oyunlardan canım sıkılmaya başladı ve bu tarz mouse gerek duymadan oyun oynamak istiyorum. Yalnız şu yeni çıkanlardan veya 2007-2008 sonrası sisteme göre oyunlar değil de Need For Speed Most Wanted (2005) sistemine göre bir oyun tavsiyesi varsa söyleyin. Mouse olmadığından değil, can sıkıntısından dolayı böyle birşey istedim. Şimdiden Teşekkürler.

Özellikler (Sistemi isteyenler için):
    İşletim Sistemi: Windows 7 Home Premium 32-bit
    İşlemci: Intel Pentium E2160 1.80Ghz (2 CPUs)
    Ram: 2 GB
    Ekran Kartı: Intel(R) 82945G Express Chipset Family (Onboard)
    Video Ram: 256 MB
    Dedicated Video Ram: 64 MB

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mouse Olmadan Oynanabilecek Oyunlar

Fare kullanmadan eğlenceli ve ilgi çekici oyunların keyfini çıkarabilirsin. İşte mouse olmadan oynanabilecek popüler oyunların bir listesi:

• Mobil Oyunlar: Candy Crush, Angry Birds ve Temple Run gibi mobil oyunların çoğu dokunmatik ekran kontrollerine sahiptir ve mouse gerektirmez.
    • Bilgisayar Oyunları: Minesweeper, Solitaire ve Tetris gibi klasik bilgisayar oyunları, klavye veya dokunmatik ekranla oynanabilir.
    • Konsol Oyunları: "Just Dance" ve "Wii Sports" gibi bazı konsol oyunları, hareket kontrolü kullanır ve mouse gerektirmez.
    • Tarayıcı Oyunları: Wordle, Trivia Crack ve Brain Training gibi tarayıcı oyunları genellikle mouse kullanmadan oynanabilir.
    • Sesli Oyunlar: Amazon Alexa veya Google Asistan ile uyumlu sesli oyunlar, sesli komutlarla kontrol edilebilir ve mouse gerektirmez.

Bu oyunlar, faresiz oynanabildiği için erişilebilirlik sağlar ve engelli oyuncular veya mouse kullanmayı tercih etmeyenler için harika seçeneklerdir. Ayrıca, hareket ve sesli kontroller, geleneksel oyun deneyimlerine heyecan verici ve yenilikçi bir alternatif sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • pes
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdgarDavids

pes

Cevap için teşekkürler de NFS, PES, Fifa, SF, MK gibi bilinen oyunlar dışında başka böyle sağlam oyun yok mu?
  • TheXLargeMen T kullanıcısına yanıt
    Tekken, rocky

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mame emulatörüyle tüm atari salonu oyunlarını mause olmadan oynarsın.
  • Cevaplarınız için teşekkürler. Başka oyun tavsiyesi yok mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan9593

Mame emulatörüyle tüm atari salonu oyunlarını mause olmadan oynarsın.

Hocam bende mame emülatör var yalnız bazı oyunları açmıyor. Örnek Pacman, Mortal Kombat, Street Fighter 3 vs. ve Ayrıca 3d oyunlarda hayvan gibi kasma var. Özellikle Mortal Kombat 4'te
  • Konu güncel + başka oyun önerisi söyleyebilecek olan var mı?
  • Ori and the blind forest
  • senin ilacın xbox uyumlu bir gamepad dostum. inan ki oyunlarda daha mouse a elini bile sürmezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero Limit

senin ilacın xbox uyumlu bir gamepad dostum. inan ki oyunlarda daha mouse a elini bile sürmezsin.

Hocam yalnız xbox gamepad'e ihtiyacım yok şimdilik. Bana yardımcı olabilirseniz oyun önerebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meaninglessname

Ori and the blind forest

Hocam öneriniz için sağolun fakat bu oyun benim eski pc'yi kaldırmaz maalesef.
  • Konu günceldir ve tps veya yarış oyun önerebilecek olan var mı mouse gerektirmeden?
  • Haxball. 2d furbol oyunudur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transformice tabiikide
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.