Şimdi Ara

MOUSE ÖNERİ-SEÇİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DougMesa -- 29 Kasım 2019; 15:18:24 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DougMesa D kullanıcısına yanıt
    "Adam önceden hangi mouse'u kullandıysa ona yakın kullanmalı ki el alışkanlığı bozulmasın. " haklısınız ben linkler arasında fk olunca tutuş şekli ona yakındır diye düşünmüştüm öyle cevvap vermiştim kendisine

hocam tabii ki razer verseler biraz farklı bi his olur hatta rahatsız olurum bende g403 de var fakat kullanmıyorum arada bi sadece aimim bozulunca kullanırım değişiklik yapmak için benim el tutuş tarzım fk tarzı ve bu tipe yakın top markalardan hangi mouse u verirsen ver kullanırım anlatmak istediğim önemli olan kullandığın tutuşu bulmak onun haricinde ben zaten hiç kimseye şu marka modeli alman gerekir diyemem steelseries fanboyu değilim zaten en başta adama zowie önerdim 300 tl ye var alabilirsin dedim umarım anlatabilmişimdir düşündüklerimi. bu arada 5000 saat cs go 1000 saat cs source geçmişim var bir sürü mouse kullandım ettim gerekli deneyimim var ve ben hissetmiyorum 680 edpi ile .
    bakın e spor arenasında bile 1 hafta başka diğer hafta bambaşka mouse kullananlar var sponsorluklardan dolayı adamlar 0 sıkıntı vurmaya devam ediyor tekrar ediyorum bu seviyede bu markalardan hiç biri insanı üzmez yeter ki tutuş şekline göre mouse seçsin adam sensör felan hikaye abartmaya gerk yok ec1a dan ec1b ye geçince ooo uçuyom diyen birisini görmedim.

adam biz yardımcı olmasak asus felan alıyodu şimdi bişeyler şekillenmiştir aklında en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SheKilLll -- 29 Kasım 2019; 18:14:47 >

• SheKilLll kullanıcısına yanıt
    Ben tecrübelerim doğrultusunda hassaslaştım demek istemedim. Böyle olayları genelde amatör insanlar fark eder ama amatör değilim demek istedim. Scream yayınlarını izlediysen 2-3 hafta yeni mouse'siyle rekabetçi girmediğini görmüşsündür. O da ara tatile getirdi mouse değisikliğini. Eski mouse'siyle neredeyse aynı mouse. Hassas ele sahip olabileceğimi arkadaşlarımında gereksiz hissettiğimi söylediklerinden biliyorum. Benim elim hassas diyorum, iyiyim veya daha tecrübeliyim demiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DougMesa -- 30 Kasım 2019; 23:41:10 >
  • DougMesa D kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar bende oyuncu faresi istiyorum Mx518 210 TL'ye iyi midir,ellerim orta küçük arası veya günlük işlerde de kullanabileceğim uzun ömürlü bir tavsiyenizi de alırım,esenlikler.
  • 2. El satalım 200tl Sensei 310 :=)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mx518 alırsan paranı direkt çöpe atarsın 131mm uzunluğu var farenin büyük eller için ideal o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazimmacit -- 2 Aralık 2019; 23:15:31 >
  • Bak Steelseries Kana bende hala duruyor ve çalışıyor. Kullanıma bağlı bir farenin ömrü.
    MOUSE ÖNERİ-SEÇİM
    MOUSE ÖNERİ-SEÇİM

• qitarantino kullanıcısına yanıt
    Rival 600 neden düşünmediniz hocam ?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.