Şimdi Ara

MOUSE PİLİNİ TERS TAKINCA ÇALIŞIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sorun aynı başlıkta okuduğunuz gibi. yaklaşık 2 ay önce Everest sm146or adında wireless mouse aldım bugün kazayla masanın üzerinden yaklaşık yarım metre yükseklikten yere düştü pil kapakçığı açılıp pilleri çıktı, tekrar taktım pillerini mouse'dan ışık gelmemeye başladı receiverını çıkarıp başka porta taktım, kurulumunu tekrar yaptım, yeni piller taktım fakat çalışmadı. En sonunda pillerden birini ters taktım (+ yönü yaylı kısma gelecek şekilde) alet sorunsuz çalışmaya başladı(diğer pil ise normal takılmış vaziyette) yaklaşık 20 dakikadır böyle kullanıyorum. Merak ettiğim bu nasıl mümkün oldu, ilerki zamanlarda alet çalışır mı ve bu şekilde çalışmasının bilgisayara bi zararı olur mu?

• up
  • everest se hersey mumkun

calıstıgına dua edın :)
  • Demekki üretimde bir hata vardı sana defolu malı kakalamışlar ama ters durmasından rahatsız olma sıkıntı olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogas225 kullanıcısına yanıt
    hocam defolu olsa başından beri öyle çalışır bende götürür değiştirirdim ama 2 ay oldu alalı bugün yere düştükten sonra böyle oldu.
  • :) ozaman imkansız diye bir şey yokmuş :)
  • Everest bu. Şaşırma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • everestse gayet normal benim babamın bilgisayarınki kablosuz klavye fare seti var off konumunda açılıyor on konumunda kapanıyor garip ama öle fabrika çıkışı hatalıdır sizikide bir sorun olmaz öle kulanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.