Şimdi Ara

Kasanın arkasındaki USB'ler çalışmıyor ama öndekiler çalışıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar biraz önce pc'yi açtım ve farkettim ki Microsoft Wireles 800 klavye-mause setim çalışmıyor. Alıcı'sı da pc'nin arkasındaki usb soketine takılıydı. Çıkarttım arkadaki usb 3.0 soketine taktım yine çalışmadı. Ondan da çıkartıp kasanın önündeki usb 3.0 yuvasına taktım bu sefer çalıştı. Yani arkadaki yuvalar çalışmıyor ama önceki iki yuva çalışıyor. Anakartım Asus Sabertooth P67. Güç kaynağının yetmemezliği gibi bir durum olamaz zaten, güç kaynağım Seasonic X Serisi 1050W. Ne yapmalıyım? Gün boyunca belli aralıklarla tekrar takıp çıkarıcam çalışmazsa anakartı garantiye göndereyim mi? (Anakartın 5 yıl garantisi mevcut Sabertooth olduğundan dolayı) ama bildiğim kadarıyla artık Saberttoh P67 anakart üretilmiyor. Değişim gibi bir şey olursa Ne verirler bana anakart olarak? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz_tr

Merhaba arkadaşlar biraz önce pc'yi açtım ve farkettim ki Microsoft Wireles 800 klavye-mause setim çalışmıyor. Alıcı'sı da pc'nin arkasındaki usb soketine takılıydı. Çıkarttım arkadaki usb 3.0 soketine taktım yine çalışmadı. Ondan da çıkartıp kasanın önündeki usb 3.0 yuvasına taktım bu sefer çalıştı. Yani arkadaki yuvalar çalışmıyor ama önceki iki yuva çalışıyor. Anakartım Asus Sabertooth P67. Güç kaynağının yetmemezliği gibi bir durum olamaz zaten, güç kaynağım Seasonic X Serisi 1050W. Ne yapmalıyım? Gün boyunca belli aralıklarla tekrar takıp çıkarıcam çalışmazsa anakartı garantiye göndereyim mi? (Anakartın 5 yıl garantisi mevcut Sabertooth olduğundan dolayı) ama bildiğim kadarıyla artık Saberttoh P67 anakart üretilmiyor. Değişim gibi bir şey olursa Ne verirler bana anakart olarak? Şimdiden teşekkürler.

Garantisi varsa gönderin. 1 e 1 değişim yapmaları lazım. Alt modelini önerirlerse almayınız. Fark ile üst model kartta önerebilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aslında yakın zamanda X99 serisine geçmek istiyordum. olmazsa o zamana kadar idare etmeye çalışayım. arkadai USB'lerin çalışmama sebebi ne olabilir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcatraz_tr

Aslında yakın zamanda X99 serisine geçmek istiyordum. olmazsa o zamana kadar idare etmeye çalışayım. arkadai USB'lerin çalışmama sebebi ne olabilir acaba?

Arkaya giden kablolar yanmış olabilir. Ön taraf çalışmasa sürekli tak çıkar yapıldığı için dişleri zarar görmüş derdik ama arkada olunca tek seçenek yuvaya giden kablodan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum.

• Hocam arka sokete herhangi bir kablo gitmiyorki. Onlar direkt anakartın üzerine sabit haldeler.
  • alcatraz_tr A kullanıcısına yanıt
    Dx + / - Dy + / - den bahsetmiştim

• Aygıt yöneticisinde ünlem veya soru işareti görünüyor mu?
    P67 anakartlarda USB 3.0 kontrolcüsü işlemci içerisinde değil. Anakartın web sitesinden USB 3 sürücüsünü indirip kurman lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dovahkiin kullanıcısına yanıt
    Arkadaki USB 3.0'lar çalışıyormuş. Ama 2.0'lar çalışmıyormuş. Dediğiniz gibi aygıt yöneticisinde 1 tane donanımda ünlem işareti vardı. devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdim olay çözüldü. Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.