Şimdi Ara

Mouse Seçimi için Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba. 2 gündür mouse bakıyorum almak için ancak çok kararsız kaldım. Yardımcı olabileceğinizi umduğum için bir de buraya konu açmak istedim.

Öncelikle 1.5 senedir kullandığım mouse'ı göstereyim onun üzerinden yorum yaparsak daha iyi olacak gibi.http://p1309.hizliresim.com/1f/4/s8yhy.png

Almak için baktığım mouselar ; Logitech G600 - belki G700(G700S) , Razer Naga (Molten-Hex kararsızım)

Önceleri bir araştırmam olmadığı için bilmediğim palm ve claw grip olayını da öğrendim. Görünüşe göre palm grip kullanıyorum ancak yukarıda belirtmiş olduğum mouse zaten ufacık bir mouse olduğu için bu belirttiğim g600 veya naga mouseların boyutunlarından ötürü bir değişiklik-rahatsızlık yaşar mıyım bilemiyorum.Çünkü elimin mouse'u tamamiyle sarmasına çok alıştım.Elim çok büyük değil orta büyüklükte diyebiliriz. Bu yüzden öncelikle bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.

Oynadığım oyunlara gelirsek 1 senedir League of Legends oynuyorum. Ama daha önceleri oynadığım CS ve ya CoD a tekrar dönüş yapma ihtimalim her zaman var tabii ki :)
    Bir diğer konu ise G600 deki gibi 20 tane tuş ve G-shift ile 2.makro ataması fazla mı bilemedim. Hepsi kullanılır mı yoksa diğerlerindeki gibi 14 tuş yeterli olur mu bunu da sormak istiyorum.

Bütçe : 250TL diyebiliriz.

Ayrıca G600 mouslarda cursor jumping olduğu konusunda birkaç yorum okudum. Diğer yandan da Razer mouselarda tuşlarda gıcırdama ve dayanıksızlık konusu ön planda. Bunun hakkında görüşü deneyimi olan varsa bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.

Alacağım ilk gaming mouse olacağı için de tek başıma karar veremedim ve deneyimi olanlardan görüş bekliyorum. Bu yazdığım mouselar dışında da bir öneriniz olursa beni mutlu edersiniz. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaKaN93 -- 4 Eylül 2013; 15:18:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HaKaN93

Öncelikle herkese merhaba. 2 gündür mouse bakıyorum almak için ancak çok kararsız kaldım. Yardımcı olabileceğinizi umduğum için bir de buraya konu açmak istedim.

Öncelikle 1.5 senedir kullandığım mouse'ı göstereyim onun üzerinden yorum yaparsak daha iyi olacak gibi.http://p1309.hizliresim.com/1f/4/s8yhy.png

Almak için baktığım mouselar ; Logitech G600 - belki G700(G700S) , Razer Naga (Molten-Hex kararsızım)

Önceleri bir araştırmam olmadığı için bilmediğim palm ve claw grip olayını da öğrendim. Görünüşe göre palm grip kullanıyorum ancak yukarıda belirtmiş olduğum mouse zaten ufacık bir mouse olduğu için bu belirttiğim g600 veya naga mouseların boyutunlarından ötürü bir değişiklik-rahatsızlık yaşar mıyım bilemiyorum.Çünkü elimin mouse'u tamamiyle sarmasına çok alıştım.Elim çok büyük değil orta büyüklükte diyebiliriz. Bu yüzden öncelikle bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.

Oynadığım oyunlara gelirsek 1 senedir League of Legends oynuyorum. Ama daha önceleri oynadığım CS ve ya CoD a tekrar dönüş yapma ihtimalim her zaman var tabii ki :)
    Bir diğer konu ise G600 deki gibi 20 tane tuş ve G-shift ile 2.makro ataması fazla mı bilemedim. Hepsi kullanılır mı yoksa diğerlerindeki gibi 14 tuş yeterli olur mu bunu da sormak istiyorum.

Bütçe : 250TL diyebiliriz.

Ayrıca G600 mouslarda cursor jumping olduğu konusunda birkaç yorum okudum. Diğer yandan da Razer mouselarda tuşlarda gıcırdama ve dayanıksızlık konusu ön planda. Bunun hakkında görüşü deneyimi olan varsa bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.

Alacağım ilk gaming mouse olacağı için de tek başıma karar veremedim ve deneyimi olanlardan görüş bekliyorum. Bu yazdığım mouselar dışında da bir öneriniz olursa beni mutlu edersiniz. Teşekkürler.

G700 veya G700S alın hatta bence almışken S alın ve kablolu gibi çalışan kablosuz farenin özgürlüğünü yaşayın :) Üzerindeki tuşlar ve ergonomisi de yeterli gelecektir kısa bir alışma sürecinden sonra.

• az önce G700S siparişimi verdim muhtemelen pazertesi günü elime gelicektir. denedikten sonra tekrar burada fikirlerimi yazarım merak eden arkadaşlar olursa.
  • quote:

az önce G700S siparişimi verdim muhtemelen pazertesi günü elime gelicektir. denedikten sonra tekrar burada fikirlerimi yazarım merak eden arkadaşlar olursa.

hayırlı olsun dotum ama onun altına güzel bi mause padde lazım olur bende g500 var mausepadimhttp://www.sanalmarketim.com/razer-vespula-cift-tarafli-bilek-destekli-gaming-mousepad/p_26534/ öneririm
  • evpandası kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. mouse pad alacağım evet ama uygun fiyatlı bir mouse pad bakıyorum açıkçası. Bu mouse ile iyi sinerjisi olan daha uygun bir fiyatta mouse pad önerisi olan olursa da şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

teşekkür ederim. mouse pad alacağım evet ama uygun fiyatlı bir mouse pad bakıyorum açıkçası. Bu mouse ile iyi sinerjisi olan daha uygun bir fiyatta mouse pad önerisi olan olursa da şimdiden teşekkür ederim.

fiyat aralığın nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evpandası kullanıcısına yanıt
    mouse-pad için açıkçası 30TL üzerini düşünmüyorum. 20 25 TL aralığında Khan Gaming in pad ini gördüm eğer uygunsa onu düşünüyorum aslındaç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun için klavye önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

mouse-pad için açıkçası 30TL üzerini düşünmüyorum. 20 25 TL aralığında Khan Gaming in pad ini gördüm eğer uygunsa onu düşünüyorum aslındaç

güzel padmiş hem çift taraflı bence al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım almamışsınızdır, khanın bilhassa bu ürünleri inanılmaz kalitesiz, ve skatez katilidir.

http://www.ereyon.com.tr/store/productdetails.aspx?productid=10000235

aldığım gün daha geri göndermiştim zamanında, hele hele pahalı bir mouse la kullanıp mouseunuza yazık etmeyin. zaten hepsi burada da ürünlerinin bir kısmını kaldırmış bu adamların, incelemiş olduğıum

http://forum.donanimhaber.com/m_78421622/f_//tm.htm#78421622

ozone marka game pad g700s ile mükemmel uyum içinde, 5-10 fazla verin 1 kere en iyisini alın

• Technics kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam görüşleriniz için. mouse az önce elime ulaştı birazdan fotoğraflarını paylaşacağım. mouse pad gerçekten önemli onun için tekrar bakacağım :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.