Arkadaşlar, li-on bataryası değişebilen bir şarjlı süpürgem var ama bilemedim. Nasıl bir adaptör almalıyım? Süpürge üzerindeki etiket: Power Nom: 120W Voltage: 22.2V yazıyor. Li-on batarya üzerindeki etiket: 22.2V 48.84Wh Secondary(rechargable) Lithium-ion yazıyor. Nasıl bir adaptör almalıyım. Üzerinde hangi değerler yazmalı? Teşekkürler. |
Adaptör Seçimi için Yardım
-
-
Merhaba;
25.2 volt, 1 amper li-ion şarj aleti alabilirsiniz.
6 seri li-ion şarj aleti olarak da aratabilirsiniz.
(Yazdıklarım pilin haricen şarj olabildiği durum için geçerlidir)
-
"Haricen"den kastınız nedir bilemedim; ama batarya fotoğrafta görebileceğiniz gibi makineye takılıyor. adaptör de harici olarak makineye takılıyor. Adaptör adaptör ile bataryanın direkt bir bağlantısı yok. makine aracı oluyor. batarya üzerinde bir adaptör girişi mevcut değil. Kastettiğiniz hariciyet bu mudur?
-
Yok aslında bu değil. Makinenin dışında şarj gerçekleşiyorsa diye dedim.
Eski şarj aletine veya kullanma kılavuzuna falan bakmak lazım bu durumda. Cihaz bir voltaj düzenlemesi yapıyor mu bilmiyorum. Yine söylediğim voltaj büyük ihtimalle uygun olacaktır ama net bir şey söylemek mümkün değil.
Bataryanın kodundan markanıza giderek baktığımda şu size uyar gibi görünüyor ama yine de detaylı araştırmayı siz yapın;
trendyol.comHeifer Quiclean Pro Şarjlı Kablosuz Dikey Süpürge Adaptörü Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/heifer/quiclean-pro-sarjli-kablosuz-dikey-supurge-adaptoru-p-652840364?srsltid=AfmBOoqFqZaQYWLVsodrzEp9F2qrhu-rICLu6cS4tBQnSAcANqIO6cTl
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piladam -- 20 Eylül 2024; 14:32:22 >
-
Ne eski şarj aleti var ne de kullanma kılavuzu. internetten bir arayayım belki online kullanma kılavuzu vardır.
elimdeki tek bilgi bunlar:
makine:
batarya:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X