Şimdi Ara

mouse seçiminde yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mimarlık öğrencisiyim, autocad gibi çizim programları çokça kullanacağım için beni yarı yolda bırakmayacak uzun ömürlü bir mouse istiyorum. kablolu mu kablosuz mu olmalı? hangi marka olmalı? yardımcı olursanız çok sevinirim

• Logitech G700
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mrs architecture

mimarlık öğrencisiyim, autocad gibi çizim programları çokça kullanacağım için beni yarı yolda bırakmayacak uzun ömürlü bir mouse istiyorum. kablolu mu kablosuz mu olmalı? hangi marka olmalı? yardımcı olursanız çok sevinirim

çalışma ortamına bağlı kablolu yada kablosuz, ben kablolu kullandım hep, kablosuz geçiçici bir süre kullandım ama bir sorun yaamadım. en önemlisi marka modelden ziyade, el yapınıza uygun olsun. Küçük olursa avucunuzdan, ağrı yapar. Büyük olursada rahat kullanamazsınız, eziyet olur. Elinizin en rahat konumunu sağlıyacak bir özellikte olmasına dikkat edin yeter. Sağında solunda düğmesi olmuş olmamış çok kullanmayacaksınız. Sadece üstünce cırcırı olsun yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [darkness13]

Logitech G700

o kadar abartmaya gerek olduğunu sanmıyorum

cevaplarınız için teşekkür ederim logitech kablosuz elime rahat gelen aldım bir tane
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mouse Önerisi
    3 ay önce açıldı
    Mouse önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.