Şimdi Ara

mouse sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yeni bir mause aldim taktim ama ortadaki dugmeye bastigimda sayfayi asagiya indirmioyor

anlamadim yardimm ins anlamissinizdir

• Ortadaki düğmeye bastığınızda sayfa aşağı nasıl inicek ? (düğmeden kasıt teker i diyorsunuz değilmi ? ) basıp mause ile aşağı çekerseniz sayfa aşağı iner yada tekerleği çevirin işte ... Eğer ortada farklı bir tuş varsa yanında verilen cd'yi kurmanız gerekebilir... Tuşlara farklı komutlar atamak için...

Eğer tekerlek çalışmıyorsa;
    Denetim masası>yazıcılar ve diğer donanım>fare>donanım>Burdan fareniz>özellikler>gelişmiş ayarlar>Tekerlek algılaması Tekerleğin var olduğunu kabul et seçeneğini seçin ve tamam yapın...

Anladıklarım doğrultusunda cevap vermeye çalıştım... Eğer durum farklı ise konuyu biraz daha açarsanız iyi olur..
  • direk inmio indirince tekerlegi inmio basinca tekerlege kes yapistir daki kes gibi bi isaret cikio sora asagi yukari gidio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunyesilyurts -- 21 Haziran 2008; 19:46:19 >
  • Tmm basınca daha sonra siz mause'yi aşağı haraket etiririseniz aşağı yukarı haraket ettirirseniz yukarı gider... Normalde çalışmıyorsa yukarıda dediğim ayarlamayı yapmayı dene...

Denetim masası>yazıcılar ve diğer donanım>fare>donanım>Burdan fareniz>özellikler>gelişmiş ayarlar>Tekerlek algılaması>Tekerleğin var olduğunu kabul et seçeneğini seçin ve tamam yapın...

Yine olmaz ise büyük ihtimal bir problem var farede... Geri götürürsünüz yada başka pcde deneyin..
  • dostum o dediğin işaret ortasında nokta ve yukarı aşağı iki oktan oluşuyorsa mouse çalışıyor demektir..
  • hayir mouse nin orta tusu calisiyor aama istediim gibi diil. direk inmiyor normal mouselardaki gibi. basili tutmak zorundasin elini orta tusa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunyesilyurts -- 21 Haziran 2008; 20:09:00 >
  • Denetim masası>yazıcılar ve diğer donanım>fare>donanım>Burdan fareniz>özellikler>gelişmiş ayarlar>Tekerlek algılaması>Tekerleğin var olduğunu kabul et seçeneğini seçin ve tamam yapın...

denedinizmi?
  • ok kendiliinden duzeldi ilgilendiin icin saol

• Tutukluk yapıyorsa,yada sorun bir iki kez daha devam ederse bence geri götürmenizde fayda var(tabi yeni aldınız ise) Sonuçta para verdiniz aldınız belki 5-10 tl ama bozuk bir mause para verip daha sonra o kadar sıkıntı çekmek..... Tabi yinede sizin bileceğiniz iş tavsiyede bulunayım dedim sadece...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.