Herkese hayırlı ramazanlar, Ustalara bir sorum olacak, sistem özellikleri resimdeki gibi olan bilgisayarımda ne kablolu nede kablosuz mouse düzgün şekilde kullanılmıyor. İlk açılıştan sonra 30-40 saniye sıkıntı yokken daha sonra imleçde devamlı takılma oluyor, bazen bu takılma 7-8 saniye sürüyor bazen 1-2 saniye. (sıcaklık değerleri 40-45 arası seyrediyor) İlk seferinde microsoft mouse den zannedip logitech anywhere mx mouse aldım ancak bu mouse ile de kullanmak mümkün olmuyor. Kablolu usb mouse ile de aynı sıkıntı yaşanıyor. Usb portlarının hepsini denedim fark etmedi, hatta bu takılma anakartın bios una girince de oluyor. İşlemciden kaynaklanabilir diye termal macunu cooler masterin iyi bir macunu ile yeniledim. (Soğutucu Hyper 212 Evo) Ram leri tek tek sırayla farklı soketlerde denedim (G-Skill 4Gb*2 ripjaws 1600). 0 format atılmış halde en güncel sürücüleri yükledim, ancak çözüm bulamadım. Çakışma olabilir diye düşünüyorum ancak bios da bile yapmasından dolayı donanımsal bir sıkıntı diye düşünüyorum ancak bunu nasıl bulacam ve düzeltecem, yardım ederseniz çok makbule geçer. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
takılmalar işlemciyle alakalıdır
Boşta ve yükte olmak üzere 2 ayrı ekran görüntüsünü hwmonitor programı ile alabilirmiyim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme