Şimdi Ara

Mouse switch bulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • videolarda bahsediyorlar switch ucuz bişeydir 50 kuruştur diye. internette arıyorum 100 küsür liradan başlıyor.  

lenovo precision y gaming fare var sol tuşu çift tıklamaya başladı. switch değiştirmek gerekiyor galiba. nereden bulabilirim ?

lenovo lecoo markalı ürünler pek iyi değil anladığım kadarıyla. önermiyorum markayı da. gittim razer fare aldım ama lenovo halen takılı pc de.

• Hocam n11de micro switch olarak aratınca bir şeyler geliyor ama işe yararmı emin değilim. Size kaç tane lazımdı, ıvır zıvır kutusuna bakayım bir ara belki kalmıştır elimde.

• teşekkürler bilgi için hocam. dediğiniz gibi micro switch yazınca çıktı, 15 liradan başlıyor fiyatları ama şekil olarak çok farklı çeşitleri var.

önce eskisini sökmek gerekiyor sanırım.

aslında iş yerinde hurda fareler var, onlardan da sökebilirim galiba. yeni geldi aklıma  

• wraithesports
    Kailh GM8.0 Mouse Switch (2 adet)
    https://wraithesports.com/products/kailh-gm-8-0-mouse-switch-2-adet

Fiyatlar markaya göre değişiyor. Bu anahtarlar kalitelidir. Tabi 120 TL.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 1 Aralık 2023; 16:11:9 >
  • Olur eski switchi sağlam mousedan aktarabilirsiniz. Yalnız lehimlerken veya sökerken havyayı çok uzun tutmayın, plastik kısımları kendini salmaya başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende switch var ve tamir yapıyorum. Özelden iletişime geçebilirsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.