Şimdi Ara

Mouse takılma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada belirtmiş olduğum gibi mouse takılma sorunu yaşıyorum.Mouse yeni 1 hafta önce değiştirdim mouse pad değiştirdim önceki mouseda da takılıyordu şimdide takılıyor.

Sistem Özeklikleri:

İşlemci : r3 2200g

Ekran kartı : Asus cerberus gtx1050ti advanced edition 4gb

Anakart : Asus prime b350m-k amd çipset ddr4 3200 mhz

Ram : Xpg 3000mhz 8 gammix ram

Sabit disk : Seagate 1TB Barracuda 7200Rpm 64mb önbellek

Kasa : Corsair carbide Spec-04 mid tower

Psu : corsair vs 450 80+
    Mouse takılma sorunu

Mouse takıldığı zamanki değerler bunlar

• windows 10 la ilgili bir durum olabilir, bu sorunu yaşayan win 10 kullanıcıları vardı, şansınız varsa win 8.1 deneyin
  • Birkaç arkadaşa daha sordum darboğaz olduğunu söylüyorlar resimdeki bilgilerw göre
  • Her zaman olmuyor ztn işlemci kullanımı birden arttığı zaman mouseda saliselik takılmalar oluyor.
    Önceden yazlık evimdeydim.Oradaki kullanma masam daha ferahdı açıktı her tarafı
    Şimdiki evimde ise normal bilgisayar masası içerisinde etrafı komple kapalı sadece ön açık.
    Birkaç kişi sıcaklık fazla ondan da olabilir diye söylemişti.
  • güç seçeneklerinden normaldeyse performansa eğer zaten performanstaysa normalde alıp deneyebilirsiniz o olmazsa bios tan işlemciyi 0.1 0.2 ghz downgrade yapabilirsiniz, aynı sıkıntı bende de vardı bendeki sorun işlemci kaynaklıydı ve bu dediğim işlemi yaparak çözdüm diyebilirim şu an sadece 1 saatte 1 fln ufak bi fps drop oluyor ve oyun 2 3 saniyeliğine duruyor fakat benim işlemcim iyi değil ve mouselardaki hz olayından dolayı da ek yük biniyo mouse a (1000 hz) değerinde isterseniz bunu da 500 hz yapıp deneyebilirsiniz.
    tüm bunlar da olmazsa işlemcinize uygun çok ufak oc ve voltaj verip deneyin hocam umarım düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SheKilLll -- 3 Mart 2019; 20:29:25 >
  • SheKilLll kullanıcısına yanıt
    Overclock işinden korkuyorum hocam pek bulaşasım yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.