Valla bende g5 istiyorumda araştırmadan da almak istemiyorum açıkcası.Ayrıca önerin için teşekkür ederim.
Ben bi süreliğine arkadaşın g5 i kullandım gerçekten çok güzel bir mouse. Ama hızlı çevirince sapıtıyo cs de. Tabi logitech mouse un böle birşey yapacağına inanmıyorum herhalde arkadaşın mouse bozuktu. Tavsiye ederim al.
g5 te öle bi sorun var zaten. Bazı yüzeylerde öyle oluyor. O yüzden sorunun giderilmiş versiyonu olan g5v2 alın..
Bu sorun tam olarak nasıl bir sorundur?G5 v2 yi almak isterdim ama normal g5 in parasını zor cıkartıyorum.
Bunu oku yeter . g5 için yabancı sitelerdeki alanların yorumlarını incelemelerini okursan anlarsın.
Eyvallah saol arkdasım.
düz fare al ömür boyu kullan . ben 3 yıldır aynı fareyi kullanıyorum
G5 aldım
en iyisi elinden geldiğince 2 mouse yi de eline alıp kullanmayı dene mouselerin teknik özelliklerine bak özelliklerin açılımlarına bak ve sana hitap edeni gerçekten ne aradığını deniyerek seç razer kanaatimce gerçek anlamda fark yaratan mouse dpi oranlarına takılmamak gerek zaman içerisinde elinle mouse ye aktardıgın komutların zihindekilerle ne kadar uyuştugunu görebiliyorsan bunu senin dışında arkadaşlarında görebiliyorsa ve özelliklede imlecin hareketindeki akıcılık oyunlarada yansıyorsa bana göre en doğru seçimi yapmışsındır. razer coperhead benim için öyleydi
a4 tech x-7 serisini öneririm fiyatıda uygun ben kullanıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: $ensiz_Olmuyor
Logitech G5 V2
yada
ama gerek yok o kadar para sacmaya
kesinlikle Logitech G5 V2
quote:
Orjinalden alıntı: *13*
G5 aldım
Hayırlısı olsun güle güle kullan fikirlerini paylaşırsan seviniriz
Alalı 4 gün oldu ilk baslarda her ne kadar elim büyük olsada biraz ağrı yaptı.Oyunlarda ise gercekten gözle görünür bir performans artşı yaşadım.Tek sorunu diyebileceğim noktası ise ; mesela mouse yüzeyden biraz kaldırdıgınız zaman bile algılamaya devam ediyor ve birden baska bir yöne dönebiliryorsunuz oyunlarda.Ama bu olaya da alıstım ben mouse kaldırırken biraz daha havadan kaldırıyorum.
10 üzerindedn 9 aldı benden hatta cok uygun bir fiyata aldıgım i.in 10 verdim anasını satiim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme