Şimdi Ara

Mouse Tavsiyelerinizi Bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hastası oldugum multiplayer oyunlarda kullanmak içiçn iyi bir mouse almak istiyorum.

İlkönce nasıl bir mouse istediğimi yazayım.Elime tam oturan terletmeyen ve elden kaymayan birşey olmasını istiyorum.(Logitech g5,razer copperhead veya diamondback modellerinden bir tanesi).

bu da benim mouse'um ve elime çok küçük oluyor.Sol click in bittiği yer benim sağ işaret parmağımın son çizgisine denk geliyor ve mouse elimin altında gözükmüyor.

Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

edit boyut olarak hangisi daha büyük bu üç mousedan?Logitech g5,razer copperhead veya diamondback

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdfg -- 17 Ağustos 2007; 0:14:46 >

• Yukarıııııı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdfg

Yukarıııııı
    Selam Arkadaşim ben Logitech G5 kullanıyorum gayet memnunum. Sanırsam üst düzey mouse kullananlar kendi mouslarindanda memnundurlar. Ben alırken tuşların programlanma özelliklerine, bazı programlar için özel tanımlama yapılabilmesine, ergonomisine, birde kablolu ama kablosununda hafif olmasına dikkat etmiştim. Ama ağırlık ayarlanabilme özelliği ilk alışta fuzili gibime geldi isede bile alışınca güzel düşünülmüş bir ayrıntı olarak kaldı.
    iyi gunler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bashibazouk

Selam Arkadaşim ben Logitech G5 kullanıyorum gayet memnunum. Sanırsam üst düzey mouse kullananlar kendi mouslarindanda memnundurlar. Ben alırken tuşların programlanma özelliklerine, bazı programlar için özel tanımlama yapılabilmesine, ergonomisine, birde kablolu ama kablosununda hafif olmasına dikkat etmiştim. Ama ağırlık ayarlanabilme özelliği ilk alışta fuzili gibime geldi isede bile alışınca güzel düşünülmüş bir ayrıntı olarak kaldı.
    iyi gunler...

Alıntıları Göster
    Valla bende g5 istiyorumda araştırmadan da almak istemiyorum açıkcası.Ayrıca önerin için teşekkür ederim.

• quote:

Yukarıııııı
    quote:

Orjinalden alıntı: xdfg

Yukarıııııı

yukarııı

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xdfg

Yukarıııııı

yukarııı

Alıntıları Göster
    a4-tech x750-f siyah-gümüş modeli çok güzel
    fiyatı da uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: V1CT0RY

a4-tech x750-f siyah-gümüş modeli çok güzel
    fiyatı da uygun

Alıntıları Göster
    Logitech G5 V2

• quote:

Orijinalden alıntı: NayirNolamaz

Logitech G5 V2

Alıntıları Göster
    Bu sektörün tepkime süresi ile oyunda serilik performans lideri razer dir coperhead al oyunlar için çok önemli bir kriterdir misal 2500 dpi çözünürlükte olan bir mousle fps oynarken genelde dpi 1000 1600 gibi kullanırsınız. saydıgın tüm mouseler dpi oranı olarak bunu sağlar razeri farklı kılan ise elin yapmış oldugu harekete en kısa sürede cevap vermesidir önemli bir fark yaratır mousede amaç yapmak istediğin hareketi mouse ile oyuna yansıtabilmektir. alışana kadar bocalarsın 1 ay sonra oyunlarda performansını 2 ye katlarsın

Buna karşın g5 te logitech güvencesi altında ağır basar ergonomi olarak sağ ele göre tasarlanmıştır programlanabilir tuşları ve tuşların konumu erişimi ile genel kullanım için son derece iyidir. Amaç direk oyun içinse kesinlikle razer genel ise g5 al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ailkem -- 18 Ağustos 2007; 13:46:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ailkem

Bu sektörün tepkime süresi ile oyunda serilik performans lideri razer dir coperhead al oyunlar için çok önemli bir kriterdir misal 2500 dpi çözünürlükte olan bir mousle fps oynarken genelde dpi 1000 1600 gibi kullanırsınız. saydıgın tüm mouseler dpi oranı olarak bunu sağlar razeri farklı kılan ise elin yapmış oldugu harekete en kısa sürede cevap vermesidir önemli bir fark yaratır mousede amaç yapmak istediğin hareketi mouse ile oyuna yansıtabilmektir. alışana kadar bocalarsın 1 ay sonra oyunlarda performansını 2 ye katlarsın

Buna karşın g5 te logitech güvencesi altında ağır basar ergonomi olarak sağ ele göre tasarlanmıştır programlanabilir tuşları ve tuşların konumu erişimi ile genel kullanım için son derece iyidir. Amaç direk oyun içinse kesinlikle razer genel ise g5 al

Alıntıları Göster
    Vallahi benim için boyutları da çok önemli zaten denemeden almayacağım suan diamondback modelini biraz cıkarmıs gibiyim g5 almak istiyorum ama kafam cok karısık

• quote:

Vallahi benim için boyutları da çok önemli zaten denemeden almayacağım suan diamondback modelini biraz cıkarmıs gibiyim g5 almak istiyorum ama kafam cok karısık

Alıntıları Göster
    Logitech bu konuda kendini kanıtlamış bir firma bence seçimin bu yönde olmalı tabii iyi bir şey almak istiyorsan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merzah

Logitech bu konuda kendini kanıtlamış bir firma bence seçimin bu yönde olmalı tabii iyi bir şey almak istiyorsan

Alıntıları Göster
    evet büyük ihtimak g5 alacağım vatan bilgisayardan ama razer copperhead de olabilir bugün öğlen bakmaya gideceğim
  • quote:

evet büyük ihtimak g5 alacağım vatan bilgisayardan ama razer copperhead de olabilir bugün öğlen bakmaya gideceğim

Alıntıları Göster
    daha fazla görüş ben ve benim gibi kullanıcıların daha fazla işine yarayacaktır

• quote:

daha fazla görüş ben ve benim gibi kullanıcıların daha fazla işine yarayacaktır

Alıntıları Göster
    ya boş ver mouse yi git bi wii al olayı yaşa sende wii oynarkan kolunu kıran camdan düşenler kervanına katıl oyun konsolda yaşanır derim ama sen bildiğin gibi yap

• quote:

Orijinalden alıntı: övrenci

ya boş ver mouse yi git bi wii al olayı yaşa sende wii oynarkan kolunu kıran camdan düşenler kervanına katıl oyun konsolda yaşanır derim ama sen bildiğin gibi yap

Alıntıları Göster
    Logitech mousede cok iyi bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wlancome

Logitech mousede cok iyi bencede

Alıntıları Göster
    Bende multiplayer oyun hastasıyımdır fps tarzı cod2 fear cs tarzı oyunlar için mouse alayım dedim razercoperhead aldım ve su anda oyun performansını 2 ye katladım.

Benim mouseyi benim evde kullanan benim gibi oyun hastası olan bir arkadaşım kendisine daha ekonomik 2500 dpi a4-x750f aldı ve bir şeyi çok iyi anladım mouseyi ayırt eden özellik dpi oranı değildir. 2500dpi gibi yogun tarama açıkken kullanılan a4-x750f razerin 800 dpi performansının çok gerisinde 1ms ye tepki süresi ve on the fly teknolojisi razeri diğer mouselerden farklı kılar (buna g5 te dahil) logitech g9 ile bu açığı kapatıp markanın ağırlığı ile öne geçmeye çalışmakta zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: nightwatchersking

Valla bende g5 istiyorumda araştırmadan da almak istemiyorum açıkcası.Ayrıca önerin için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: *13*

Ben bi süreliğine arkadaşın g5 i kullandım gerçekten çok güzel bir mouse. Ama hızlı çevirince sapıtıyo cs de. Tabi logitech mouse un böle birşey yapacağına inanmıyorum herhalde arkadaşın mouse bozuktu. Tavsiye ederim al.

• quote:

Orijinalden alıntı: ru3acava

quote:

Ben bi süreliğine arkadaşın g5 i kullandım gerçekten çok güzel bir mouse. Ama hızlı çevirince sapıtıyo cs de. Tabi logitech mouse un böle birşey yapacağına inanmıyorum herhalde arkadaşın mouse bozuktu. Tavsiye ederim al.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ru3acava

quote:

g5 te öle bi sorun var zaten. Bazı yüzeylerde öyle oluyor. O yüzden sorunun giderilmiş versiyonu olan g5v2 alın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Trio

quote:

quote:

g5 te öle bi sorun var zaten. Bazı yüzeylerde öyle oluyor. O yüzden sorunun giderilmiş versiyonu olan g5v2 alın..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Trio

quote:

quote:

Bu sorun tam olarak nasıl bir sorundur?G5 v2 yi almak isterdim ama normal g5 in parasını zor cıkartıyorum.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Trio

quote:

quote:

Bu sorun tam olarak nasıl bir sorundur?G5 v2 yi almak isterdim ama normal g5 in parasını zor cıkartıyorum.

Alıntıları Göster
    G5 Forever abi al ömür boyu kullan kg ayarı bi kere süper bi teknoloji + oyunlarda dps inin 1 tusa basilma ile değişmesi fln süper ya alicaksan g5 ama g5 alamam diyosan logitechin herhangi bir mouse sini al yeterki LOGİTECH olsun

NOT: 1 sene oldu g5 kullanalı hiç bir zaman bi sapitma veya takilma fln olmadı ilk günkü gibi taş gibi ztn logitech harici yalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonthegosu -- 21 Ağustos 2007; 1:20:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: leonthegosu

G5 Forever abi al ömür boyu kullan kg ayarı bi kere süper bi teknoloji + oyunlarda dps inin 1 tusa basilma ile değişmesi fln süper ya alicaksan g5 ama g5 alamam diyosan logitechin herhangi bir mouse sini al yeterki LOGİTECH olsun

NOT: 1 sene oldu g5 kullanalı hiç bir zaman bi sapitma veya takilma fln olmadı ilk günkü gibi taş gibi ztn logitech harici yalan

Alıntıları Göster
    Ama şimdi ben büyük bir ikilemde kaldım birisi kesinlikle g5 almalısın diyor baska biride razer.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.