Bildirim
Mouse tavsiyesi
Skechers Artists Bluff'da zirve buluşması Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CB1W4LYY
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
up -
Hocam ne yaptın dediğim mouse u inceledin mi? -
Gigabyte M9 için yabancı forumlarda pek güzel yorumlar yoktu genel olarak çekim alanının çok kötü olduğundan bahsetmişler , farenin önüne cisim konulduğunda dahi sıkıntı oluyormuş , o nedenle vazgeçtim , Logiteh M500 siparişi verdim.İlerde uygun bir vakitte Logitech Performance MX alırım artık. İlgin için teşekkür ederim sağolasın -
Kurtulamadın yani kablodan Hayırlı olsun yeni mouse un. Umarım ilerde g602, performance mx gibi güzel bir kablosuz alabilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: cemcan1245
Gigabyte M9 için yabancı forumlarda pek güzel yorumlar yoktu genel olarak çekim alanının çok kötü olduğundan bahsetmişler , farenin önüne cisim konulduğunda dahi sıkıntı oluyormuş , o nedenle vazgeçtim , Logiteh M500 siparişi verdim.İlerde uygun bir vakitte Logitech Performance MX alırım artık. İlgin için teşekkür ederim sağolasın
hayırlı olsun da şuan elimde M705 var nasıl ufak yahu :) -
Hocam aslında olay büyük/küçük el ve Palm/claw grip yani avuçiçi yada pençe tarzdaki tutuşla alakalı ; avuçiçi tutuşla M705 kullanmak için küçük ellere sahip olmak lazım. O nedenle küçük diyorum yoksa tabiki de küçük bir mouse değil Bir de sorum olacaktı M705 hakkında
- Birçok kişi lazer çıkış kısmının mouse'un ortasında değilde kenarında olmasından dolayı iyi bir takip deneyimi (özellikle oyunlarda) yaşayamadığından bahsetmiş , siz böyle bir problemle karşılaştınız mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemcan1245 -- 25 Eylül 2014; 12:02:36 > -
quote:
Orijinalden alıntı: cemcan1245
Hocam aslında olay büyük/küçük el ve Palm/claw grip yani avuçiçi yada pençe tarzdaki tutuşla alakalı ; avuçiçi tutuşla M705 kullanmak için küçük ellere sahip olmak lazım. O nedenle küçük diyorum yoksa tabiki de küçük bir mouse değil Bir de sorum olacaktı M705 hakkında
- Birçok kişi lazer çıkış kısmının mouse'un ortasında değilde kenarında olmasından dolayı iyi bir takip deneyimi (özellikle oyunlarda) yaşayamadığından bahsetmiş , siz böyle bir problemle karşılaştınız mı?
çok fazla yaşamadım
alan darlığıyla ilgili birşey
geniş bir alanda sorun olmayacağını düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X