Şimdi Ara

Mouse tekerlek webte kaydırma yapmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. A4tech kablosuz mousum var. Arasıra orta tuşu kaydırma yapmıyor. Hem ie hem de firefoxta web sayfalarında kaydırma yapmıyor. Bilgisyayrı açıp kapadığım zaman düzeliyor ama sonra tekrar aynı oluyor. İşletin sistemim win7 home premium 64 bit. Problemimin çözümü için yardımlarınızı bekliyorum.

• up
  • orta parmagıma yakın olan tekerlek sag tarafta kalıyor 2 tekerlek var ondekine ulasmak cok sıkıntılı oluyor ondeki kaydırma yapiyor sagdaki ise sayfayı saga sola kaydırıyor ama ben sayfayı saga sola kaydırma ihtiyaci hissetmiyorum genellikle eger yana kaydırma cubugu cıkmazsa parmagıma yakın olan asagı yukarı hareket ettiriyor sayfayı ancak bazen calismiyor aygıtın surucu ozelliklerinde ayar degistirilmiyor aygıtın surucusunu guncellerken bi dosya istiyorki o dosya aygıtın surucusunun icerisinde yok ve dogru surucuyu indirdigimden eminim a4tech sitesindeki resimle mousemin gorunusu aynı oysa
  • orta tuşu bozulmuştur. garanti varsa gönder... yoksa bana sat 1 tl den..
  • tuşlarda sorun yok beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

tuşlarda sorun yok beyler

Siz @yusuftv ile aynı kişi misiniz , bir çok kişinin mi aynı problemi var

Bir de tuşlarda problem olmadığını nasıl anladınız, word. pdf gibi dosyalarda çalışıyor mu? İ. Explorer da bozulduğu zaman

edit: imzanızı sonradan gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 7 Kasım 2011; 21:57:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

Orijinalden alıntı: EyesOnYou-TR

tuşlarda sorun yok beyler

Siz @yusuftv ile aynı kişi misiniz , bir çok kişinin mi aynı problemi var

Bir de tuşlarda problem olmadığını nasıl anladınız, word. pdf gibi dosyalarda çalışıyor mu? İ. Explorer da bozulduğu zaman

edit: imzanızı sonradan gördüm.

pdf lerde falan yaşamadım arada oluyor 2-3 gün sonra düzeliyo bi anlayamadım sebebini. şuan opera kullanıyorum bayadır olmadı
  • İşletim sistemi, ie version?, işlemci, ram? ve en son ne zaman formatlandı PC
    Bir de başka pC de denediniz mi hiç mouse u?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.