Şimdi Ara

Mouse USB Anlık Görmüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • logitech g5 mouse pc tanıyo ama kafasına göre usbden cıkartıp takılma sesi verip bi 10-20 saniye tanımıyıp sonra tekrar eski haline geliyo sorun anakarttaki usblerden midir yoksa g5 mefta mı oldu : S çünkü diger ürünlerde böyle bi sıkıntı yok? yoksa yazılımsal bir sorunla mı karsı karsıyayım.
    Format attım düzelmedi. Usb leri değiştirdim kabloları düzeltim sistem geri yükleme, mousefix yükledim değişen bişey olmadı.

• Merhaba (:
    Konuyu gerekli yere taşıyacağm ama fikrimi yazayım.
    Mouse'yi başka pcde denediniz mi?Mousenin usb giriş yerinde bir bozukluk ya da kablosunda bir kırıklık olabilir.O yüzden de temassızlık yapıyor olabilir.
    Başka bir pcde denemenizi öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Merhaba (:
    Konuyu gerekli yere taşıyacağm ama fikrimi yazayım.
    Mouse'yi başka pcde denediniz mi?Mousenin usb giriş yerinde bir bozukluk ya da kablosunda bir kırıklık olabilir.O yüzden de temassızlık yapıyor olabilir.
    Başka bir pcde denemenizi öneririm.

mouseyi baska pc ye denemem söyle oldu seyehat halinde oldugum için mouse benle geliyo : P baska pc de taktıklarımda olmuyordu korkum zaten mousede de bi sorun olması simdi baska pc de deniyecem tekrar bakalım... keşke ama yazılımsal bi sorun deseydiniz : ))
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.