Şimdi Ara

Mouse W8 Uyumlu mu(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.vatanbilgisayar.com/everest-sm-245b-kablosuz-notebook-mouse-nano.html

Herkese merhaba bugun vatan bilgisayarin subesinden bu mouseu aldim fakat eve geldigimde farkettim.ustundeki kutuda uyumluluk listesinde w8 yazmiyor acaba sorun olur mu?kutusunu acmadan gotureyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim mouse bu takacaksın çalışacak. Zamanında Optik sürücülerin üstünde vista ile uyumlu yazıyor 7 de çalışır mı ? diye sorular vardı ona benzettim.

Kısaca çalışır kardeşim gönül rahatlığı ile kullanabilirsin, w8 in yazmamasının sebebi mouse un üretildiği zamanlarda w8 in olmamasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FLowme131

Kardeşim mouse bu takacaksın çalışacak. Zamanında Optik sürücülerin üstünde vista ile uyumlu yazıyor 7 de çalışır mı ? diye sorular vardı ona benzettim.

Kısaca çalışır kardeşim gönül rahatlığı ile kullanabilirsin, w8 in yazmamasının sebebi mouse un üretildiği zamanlarda w8 in olmamasıdır.

Hocam cevap için teşekkürler, pc konusunda biraz tecrübesizim kusura bakma :)
  • gs44 G kullanıcısına yanıt
    Biraz sinirliydim galiba yazarken asıl sen kusura bakma üstteki biraz sert sözler için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.