Şimdi Ara

mouse yardım (çok acil ! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Logitech den LX7 kablosuz mouse almayı düşünüyorum.Fakat kablosuz mouselar oyunlar için bir dezavantajmı? Yani oyun için kablosuz mouse mu daha iyidir yoksa kablolu mouse mu yoksa ikisi arasında bir fark yokmu ? Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim çünkü 1-2 gün içerisinde mouse u almam lazım.Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfreeman -- 5 Ağustos 2007; 16:07:57 >

• İşin aslı gerçk oyun mouseları kabloludur.Biri dışında oda G7.Fakat bu deidğim profosyonel olarak oyun oynayan adamlar için geçerli.O yüzden bu mouse senin işini fazlasıyla görecektir.Sonuçta marka kendini konuşturuyor.
  • ben senin yerinde olsam kablosuz almam cok yere fırlattım cünkü kablosuzları onun için a4 tech x-750f modeli senin işini görür
  • kablosuz mause neden dezavantaj olsun. daha iyi seçim olur bence. bütçenizi yazarsanız öneriler yapılabilir.
  • BEN KABLOSUZU TERCİH EDERİM KULLANIMI DAHA RAHAT
    quote:

Orjinalden alıntı: gfreeman

Arkadaşlar Logitech den LX7 kablosuz mouse almayı düşünüyorum.Fakat kablosuz mouselar oyunlar için bir dezavantajmı? Yani oyun için kablosuz mouse mu daha iyidir yoksa kablolu mouse mu yoksa ikisi arasında bir fark yokmu ? Bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim çünkü 1-2 gün içerisinde mouse u almam lazım.Yardımlarınızı bekliyorum...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.