Şimdi Ara

Moussa Sow'dan Yaratıcılık Tespiti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: The Chevin

ow şhit...

ş ve h yan yana mı kör olmak istedim....
  • Sow koşmuyor fakat adamı kanata çekip bütün skillerini bitiriyoruz. Yine de bizim tanıdığımız Sow bu değil. Kendisi de söylemiş sakatlıklar vs diye. En kısa zamanda toplanıp gol yollarında etkili hale gelmesi lazım.
  • Nerde oynarsa oynasın geçen yıl merkezde tek forvet oynamadı mı hiç?Bu adam FB nin golcüsü değil.Her maç oynayan bir adam onun oynadığı yerde sivastan eneramo,antalyadsan lualua ,kasımpaşadan uche,diarra olsa 15 ten fazla gol atardı.Mousa sowun max kapasite oynayabileceği takımlara
    örnek:Herenveen,PSV,PAOK,Anderlect vs bu ayarda takımlarda performans gösterebilir diye düşünüyorum.İkisinden birini kadroya seçecek olsam Webo yu oynatırım hep.Webo daha istekli çabuk ve verimli Sow bir dönebilse olacak ama işte futbolda bazı şeyler milisaniyelik oluyor.
  • Cristianın hiç bi özelliği yok demesi lazım yanlış açıklama
  • Eğer bunları gerçekten sow dediyse, ben gidiyorum demektir.
  • Sporx.
  • Lord Kinross kullanıcısına yanıt
    Beşiktaş Muhammed Demirciyi oynatmaya başladı, biz UEFA nın en iyi 10 genç oyuncudan biri olarak gösterdiği Recep'i kadroya almıyoz.

Atiba > meireles+baroni
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Beşiktaş Muhammed Demirciyi oynatmaya başladı, biz UEFA nın en iyi 10 genç oyuncudan biri olarak gösterdiği Recep'i kadroya almıyoz.

Atiba > meireles+baroni

Ne alaka şimdi benim dediğimle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Atiba > meireles+baroni

Ne alaka şimdi benim dediğimle?

He_man da sorun var galiba otomatik mention atıyor.Bu sefer sana denk gelmiş
  • var lan @citizenle görüşüyoz bakalım
    çözecez diyo ama daha bi gelişme yok
  • Helal olsun dogru soylemis iyi futbolculuk sadece yetenekle bitmiyor zekada lazim 2 lafi birlestiremeyenn futbolculari dusununce...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onun buraya gelme sebeplerinden birisi de müslüman bir ülke olması zannımca. Ama aradığı ortamı pek bulamadı sanırım.
  • Haklı.

Şaka gibi cidden bu durum.

Koskca takımda ofansif orta saha yok, ya defansif orta saha ya da midfielder oynayan oyuncularla dolu.

Tek bir istisna var, o da Salih. Onun durumu da ortada.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.