Şimdi Ara

Movement Speed Rune'ler öldü mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s3 ms nerf+buff 'ından sonra çok nadir görüyorum. Eskiden birçok champion ile viable'dı . Özellikle udyr , vlad , pony , lee , skarner , ryze , cassi , voli , shen , nau gibi birçok champion ile harika oluyordu . Hele masteries'lerden de ms alınca tadından yenmiyordu . Şu sıralar hiç kimse de görmüyorum :( Öldü mü ?

• Streamerlarda falan merak edip bakınca görüyorum bahsettiğin champların çoğunda. Benim oyunlarıma da kullanan pek gelmiyor. Bence bazı champlara çok iyi gidiyor ryze,voli,nunu,udyr gibi.
  • Benm mysteries(support mysteries 0-9-21) ve runelerden(%1.5) toplam 22 m.speed geliyo bence hala viable bide sezon 3 ile beraber herolar +25 m.speed ile basliyo ben oyuna botsuz 350-360 speed ile basliyorum beni baya bi sure idare ediyo ve oyun basi 350 gold kara geciyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslan61 -- 29 Mart 2013; 2:58:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

Benm mysteries(support mysteries 0-9-21) ve runelerden(%1.5) toplam 22 m.speed geliyo bence hala viable bide sezon 3 ile beraber herolar +25 m.speed ile basliyo ben oyuna botsuz 350-360 speed ile basliyorum beni baya bi sure idare ediyo ve oyun basi 350 gold kara geciyorum
    Championların base movement speedleri arttı, dolayısıyla bu runeların verdiği ms de arttı. Ben hala kullanıyorum, memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Randy Blythe*

Championların base movement speedleri arttı, dolayısıyla bu runeların verdiği ms de arttı. Ben hala kullanıyorum, memnunum

Alıntıları Göster
    Ryze ve TF'de hala kullanılabilir durumda bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9A415FEC-8

Ryze ve TF'de hala kullanılabilir durumda bence.

Alıntıları Göster
    deme öle deme, ms ölmez ^^ hecarimle süper gidiyo.
  • İstisnasız her jungle ve mid champında ms kullanırım. Kogmaw Ashe tarzı adclerde de olabilitesi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cranekill

İstisnasız her jungle ve mid champında ms kullanırım. Kogmaw Ashe tarzı adclerde de olabilitesi var.
    Değişiklik farketmedim ben hala kullanılıyor gördüğüm kadarıyla. Ben de kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cranekill

İstisnasız her jungle ve mid champında ms kullanırım. Kogmaw Ashe tarzı adclerde de olabilitesi var.
    öldü mü ? daha viable oldu. base ms arttığı için % olarak daha çok arttıyor ms yi 1lv da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapid Step

öldü mü ? daha viable oldu. base ms arttığı için % olarak daha çok arttıyor ms yi 1lv da

Alıntıları Göster
    Singed ve Ryze'da hala kullanıyorum. Çok da memnunum. Hatta dün hatayla ms'siz girdiğim oyunda Ryze ile zorluk çektim. :)
    Bir de unutmadan, jungle'ı rahat dönebilen bütün şampiyonlarda Ms Quint'lerini kullanıyorum, gang gücünü arttırmak için. Çok da memnunum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: SiyahSekiz

Singed ve Ryze'da hala kullanıyorum. Çok da memnunum. Hatta dün hatayla ms'siz girdiğim oyunda Ryze ile zorluk çektim. :)
    Bir de unutmadan, jungle'ı rahat dönebilen bütün şampiyonlarda Ms Quint'lerini kullanıyorum, gang gücünü arttırmak için. Çok da memnunum :)

Alıntıları Göster
    Jax runelarında kullanıyorum %3 yetiyor base zaten yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: __BadblooD__

Jax runelarında kullanıyorum %3 yetiyor base zaten yüksek

Alıntıları Göster
    Yoo hala yerli yerinde duruyor mov. speed olmadan jungle dönen düzgün gank atabilen Naut mu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: erynch

Önceden bot başlangıç yapılıyordu hatırlatırım :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

Alıntıları Göster
    Hala çok kullanışlı teemo ile solo top da çok zevkli oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheOnLy07

Hala çok kullanışlı teemo ile solo top da çok zevkli oluyor.

Alıntıları Göster
    gayet viable olsa kullanıcam baya pahalı.Özellikle junglelar için ideal birde bazı mid.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

quote:

soloya simdi ms rune alıyorsun birsürü pot ve ward alıyorsun daha iyi oluyor mesela irelia
  • Hecarime alınca yenilmez oluyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

s3 ms nerf+buff 'ından sonra çok nadir görüyorum. Eskiden birçok champion ile viable'dı . Özellikle udyr , vlad , pony , lee , skarner , ryze , cassi , voli , shen , nau gibi birçok champion ile harika oluyordu . Hele masteries'lerden de ms alınca tadından yenmiyordu . Şu sıralar hiç kimse de görmüyorum :( Öldü mü ?

Ms azalması bence iyi bir gelişim ; Champların daha dengeli bir hal aldığını gösteriyor zira S2 'De dariusa çıktığımı bilirdim. Suplarda artık Ms ile girmek cok Riskli ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydrogena -- 29 Mart 2013; 14:18:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hydrogena

quote:

Orijinalden alıntı: Unseen Predator

s3 ms nerf+buff 'ından sonra çok nadir görüyorum. Eskiden birçok champion ile viable'dı . Özellikle udyr , vlad , pony , lee , skarner , ryze , cassi , voli , shen , nau gibi birçok champion ile harika oluyordu . Hele masteries'lerden de ms alınca tadından yenmiyordu . Şu sıralar hiç kimse de görmüyorum :( Öldü mü ?

Ms azalması bence iyi bir gelişim ; Champların daha dengeli bir hal aldığını gösteriyor zira S2 'De dariusa çıktığımı bilirdim. Suplarda artık Ms ile girmek cok Riskli ^^
    oh şükür biri ıssız acun kaldımı yazmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: Pead

oh şükür biri ıssız acun kaldımı yazmamış

Alıntıları Göster
    hecarim 0 9 21 masteries + ms quint + mobility homeguard + ghost veya tp akar....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.