Şimdi Ara

Movi Maker ile videoları birleştirme sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba öncelikle yardımcı olabilirseniz çok sevinirim benim sıkıntım movi maker ile bir kaç video yu birleştirememek daha doğrusu birleştirip kayıt ettiğimde dosyaları avi olarak kayıt etmesine rağmen video yu göstermiyor sadece müzik veriyor bu sorun ne ola ki acaba daha önce başına gelip çözüm bulan varı ki acaba??

• başka bir player ile açmayı denedin mi??
  • Evet flv player , home classic , vlc player bi değişiklik yok malesef..
  • doğru şekilde kaydettiğine emin misin? hiç başıma böyle bir şey gelmedi
  • Valla hocam Seçenekler-Filmi kaydet-Bilgisayar İçin. ve türevlerini denedim eğer yanlış bir şey yapıyorsam düzeltin lütfen kafayı yeme aşamasına geldim çünkü bu krizin sonunda format var o derece..
  • avi olarak kaydetme. başka bir formatta kaydet
  • formatlık bir şey değil hocam panik yapmayın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • wlm olarak kaydettiğimde de sonuç değişmiyor..
  • hocam dosya> film dosyasını kaydet> burdan giriyorsun kaydetmek için değil mi?? WMV olarak kayıt yapması lazım
  • Aynen hocam wlm yazım hatası olmuş WMV olarak kaydettiğimde de değişiklik yok çok ilginç yaa..
  • hocam o zaman başka bir video kesip biçme birleştirme programı ile dene bence
  • Eyvallah paşam sağolasın artık o şekil birşeyler bakıcaz bizde..
  • ne demek inşallah problemi halledersin
  • İnşallah bi deneyelim bakalım nasıl olacak bi şekilde çözüm bulursam bilgilendiririm :)
  • Aynı sorunu yaşayıp burdan yardım umanlar için açıklayayım Sorunu Windows 8 kurarak tamamen yeni bir Movie Maker indirip Win 8 uyumlu codec paketi ekleyerek çözdüm. Yanii format attım :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.