Şimdi Ara

Movie Maker ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorunum movie makerda yapdığım desya vidyo olarak kayıt olmuo pff resimdeki iki seçeneğe de bsıom ama mouse kumsaati olup normale dönüo ve karşıma kaydetme sihirbazını çıkarmıyor bir yardım ltfnnn çok önemli benim içn

http://img94.imageshack.us/img94/9631/sorunh.jpg

Movie Maker ?????

• Sorununu Microsoft Office'nin kendi sitesinden çözebilirsin.Sana göndereceğim programla halledebilirsin.RivaFLVencoder
    http://www.rivavx.com/index.php?encoder&L=3
  • Bu program nasıl kullanılıyor? flv yi çevirio fln dio verdiğin sidede eminmisin movie maker dosyasını da çevirdiğine???
  • Ben bunu biliyorum ama emin değilim.Çeviren arkadaşları biliyorum.Başka bir ürün daha vericem.Birazdan bir Dk..
  • Çevirici-LİNK Araştırmanı buradan yapabilirsin.Buradan da bulamazsan başka bir yerden bulamazsın.
  • okey yarcı olursan sevinirim çnkü bu böle bişi verio
     Movie Maker ?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: harry_potter496

okey yarcı olursan sevinirim çnkü bu böle bişi verio
     Movie Maker ?????

Buradan FLV uzantısı ve kendi dosyanı seçersen dönüştüreceğini sanıyorum..
  • uğraşların için çok saol ama açılmadı
  • quote:

uğraşların için çok saol ama açılmadı

Doğru dosya vs. seçtiğine emin misin ?Ben tekrar sana belirli dosyaları vericem ama reklamlı.Eğer iyi bir dönüştürme istiyorsan paraya kıyacaksın.
  • saol da bn tasarıyı ve bulunan resimlerimi vista olan leptoba addım orada kayed dedim oldu ama uğraşların için çok ama çok teşekkür ediyorum
  • quote:

saol da bn tasarıyı ve bulunan resimlerimi vista olan leptoba addım orada kayed dedim oldu ama uğraşların için çok ama çok teşekkür ediyorum

Önemli değil.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.