Şimdi Ara

mozilla da virüs !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar ben bir siteye girmiştim sxe diye bir programı indirmek icin neyse sonra bilgisayarı kapatıp tekrar açtığım zaman nod32 mozillanın içinde virüs buluyor bütün mozillayıo sildim fakat bilgisayarı tekrar açınca yine virüs çıkıyor ve mozilla tekrar gelmiş bir de bilgisayarı ilk açtığımda anasayfa o sxe sitesine kilitlenmiş ve açasıya o site çıkıyor (mozilla değil internet explorer) ne yapmalayımım bunun bi çözümü yk mu ?

• sistemini bilmiyorum. NOD32 varmış. Güncelleyip tarattın mı?Bunu belirtmemişsin. Olmadı önerim Kaspersky İnternet Security 2010...
    Bu proğramlar ile uğraşmak istemiyorsan hijacksthis'i kullanabilirsin. Forumda anlatımı mevcut.
    umarım çözersin.
  • teşekkürler kaspersky i nerden bulabilirm sistemim win7 64 bit
  • nod32 ile o dosyayı tarttığımda virüs bulmuyor ama açamıyor ama dosyada şifre de yok ama ilk açıldıgında buluyor enteresan başka önerileri olan lütfen yardım
  • Spyware terminator veya advanced system care ile sistemine tam bir bakım yapmanı tavsiye edebilirim. Nerede bulabilirim diye sorma, sihirli kelimeyi google'a yaz ve indir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erol Tevfik -- 23 Temmuz 2010; 14:11:02 >
  • İnternet Explorer anasayfasını değiştirmek için;

Çalıştır'a regedit yazıyorsunuz. HKEY_CURRENT_USER > Software > Policies > Microsoft > Windows > İnternet Explorer ona bastıktan sonra Yan tarafta varsayılan, hompage yazar. Homepage yazana sağ tık yapıp değiştir'e tıklıyorsunuz sonrasında Orda 1 yazan değeri 0 yapıyorsunuz ve Tamam deyip cıkıyorsunuz. Sonrasında Anasayfayı değiştirebilirsiniz.
  • anasayfayı deiştirmeyi bliorum kardes ama u vürüsü bir türlü silmedim ve işlk basta cıkan siteler beni sinir ediyor
    kardes kaspersk yi indiremiyorum nod32 ile caksıyor baska yöntemler yok mu spyware terminatör de olmuoyor !! :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.