Şimdi Ara

Mozilla Firefox artık Windows 10 ve Windows 11'de Microsoft Mağazası'nda yer alıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mozilla Firefox artık Windows 10 ve Windows 11'de Microsoft Mağazası'nda yer alıyor

Mozilla, Firefox tarayıcısının Windows 10 ve Windows 11 işletim sistemlerinde Microsoft Mağazası'nda kullanıma sunulduğunu duyurdu. Şirket, bunun tarayıcıyı kullanmak isteyenlerin hantal bir süreçten geçmelerini engelleyeceğini söylüyor.

Ayrıca Bkz.Microsoft, bazı Windows sürümlerinde OneDrive masaüstü uygulaması desteğini sonlandırıyor

Firefox artık Microsoft Mağazası'nda

Microsoft'un Mağaza politikaları yakın zamana kadar bağımsız bir motor kullanan tarayıcıların yer almasını engelliyordu. Temmuz ayında güncellenen politikalarla birlikte Firefox, Microsoft Mağazası'nın yeni politikalarından yararlanan ilk tarayıcılardan biri oldu. Şirket, Firefox'un Mağaza'da kullanıma sunulan ilk büyük tarayıcı olduğunu belirtiyor.

Windows 10 ve Windows 11 için Firefox'un Microsoft Mağazası'nda yer almasıyla birlikte Mozilla artık Windows kullanıcılarının tarayıcının avantajlarından kolayca yararlanabileceğini söylüyor.

• Tam Çerez Koruması , Gelişmiş İzleme Koruması ve HTTPS üzerinden DNS ile güçlü gizlilik korumaları

• WebRender ve Quantum CSS kullanarak ışık hızında site yükleme ve görüntüleme

• Firefox Suggest ile web'i daha hızlı ve daha akıllı keşfetme

• Çoklu Resim İçinde Resim

• Deneyimleri mevsimsel Renk Yolları ile kişiselleştirme

Kaynak:https://www.tomshardware.com/news/mozilla-firefox-microsoft-store-windows-11
    Kaynak:https://blog.mozilla.org/en/products/firefox/firefox-the-first-major-browser-to-be-available-in-the-windows-store/

• explorer un yıldırdığı zamanlarda kurtarıcı olarak gelmişti firefox eski halinden şimdi eser yok bana göre. explorer yerine 20 sene önceden bahsediyorum netscape tarayıcısını kullanırdım sonra firefoxa geçmiştim. şimdi ise slimjet gayet iyi.

• Windowsdaki en büyük alışkanlığım herhalde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tarayıcı deyince aklıma gelen tek program.

• eklenti desteğiyle birlikte xbox'a gelirse tadından yenmez.

• Microsoft mağazasında yer almaması garip zaten. Microsoft olsam büyük programlara ve üreticilere mağazada yer alması için baskı uygularım. Apple 'da nasıl yer almasına rağmen mağazadan da indirebiliyorsan Windowsda da olmalı.

• windows 11 de varsayılan tarayıcı değiştirilmemesi için elinden geleni yapmış windows yakında "Hayır değiştiremezsin mecbursun edge kullanmaya" açılır pencere çıkarsa şaşırmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tarayıcı daha doğrusu sayfa gösterimci veya sayfalayıcı desek daha doğru olar !

özetle amaçı dışında çok fazla fonksiyona erişimi olması oldukça sıkıcı çünkü genişledikçe güvenlik zafiyetleri artıyor.

tüm işi aslında sadece html çeviricilik olması gerekirken

çok fazla alanda genişmesi bir noktadan sonra işletim sistemi kadar erişim kanallarının fazlalığı sıkıntıdan başka bir şey getirmiyor.

• Güzel bir haber. Mozilla Firefox ile beraber, Thunderbird (posta istemci) uygulamasının da olmasını bekliyoruz.

• herkesin sevdiği ama kimsenin kullanmadığı tarayıcı

• Firefox kullanıcısı olarak pek de şeyimde olmayan bi gelişme napim mağazadaysa kaç kişi ms mağazasını açıp bişiler yapıyo orda

• macOS için de App Store'a bekleriz

• firefox neden kullanayım edge güzel çalışıyor işte

• Firefox hoştur yılların tarayıcısı.

• Sitesinden exe olarak indirilenle arasında ki farkı ne?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.