Şimdi Ara

Microsoft, Windows 11'de özelleştirme uygulamalarını engellemeye başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft, Windows 11'de özelleştirme uygulamalarını engellemeye başladı
    Windows 11 24H2 sürümü kullananlar, arayüzü özelleştirmeye yönelik üçüncü parti uygulamaların çalışmadığını fark etti. Microsoft, bu uygulamaları çalıştırmayı engellemekle kalmıyor, aynı zamanda yeni sürüme yükseltmeyi de engelliyor.

Ayrıca Bkz.Windows 11 24H2 artık resmi! Büyük özellik güncellemesi yıl sonu çıkacak

Başlat menüsü ve görev çubuğunu değiştiren uygulamalar çalışmayacak

Windows 11’de görev çubuğunu ve Başlat menüsünü değiştirmek için kullanılan popüler bir araç olan StartAllBack, artık çalışmıyor. Windows 10’un görev çubuğunu getiren ExplorerPatcher da Windows 11 24H2 sürümde kullanılamıyor. Peki, neden?

Microsoft, bu özelleştirme uygulamalarının Windows’ta güvenlik veya performans sorunlarına neden olduğu gerekçesiyle kullanılmasına izin vermiyor. İlginç olarak StartAllBack de ExplorerPatcher da gayet iyi ve herhangi bir performans sorunu olmadan çalışıyor. Kullanıcılar, dosya ismini değiştirerek bu engeli aştıklarını söylüyor.

Windows 11 24H2, kullanıcı arayüzünü özelleştirmek için üçüncü parti uygulamalara güvenen kullanıcıların başını ağrıtacak bir sürüm olacak. Bu sürümün tüm kullanıcılar için Eylül ayında yayınlanması bekleniyor.

Kaynak:https://www.neowin.net/news/microsoft-blocks-even-more-customization-apps-in-windows-11-version-24h2/

• Apple'a özenme vindos

Microsoft, Windows 11'de özelleştirme uygulamalarını engellemeye başladısaidyoutube
    Sen de yargılanacaksın Bill Gates
    https://www.youtube.com/watch?v=kujzK9vvrZU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampec -- 6 Nisan 2024; 14:4:58 >
  • .... güvenlik veya performans sorunlarına neden olduğu.....

Puahahahahlrıroaşnahagag

Heç güleceğim yoktu

Win11 kullanmasak gören de işletim sistemlerinin ferrarisi sanar
  • Ohoo, yapmıyorlar diye eleştirdiğim şeyi, yapmaya kalkacaklarına, üste bir de yapanlara da engel koymaya başlamışlar. Ya microsoft rakibi olan her sektörde aşırı başarısız bir firma. Şayet şu x86 x64 lisansları falan olmasa, executable gibi standart olmuş tüm uzantıların her işletim sisteminde çalışması serbest olsa, hiç şansı olmazdı, internet explorer gibi çöker giderdi.
  • yok adamlar baya zivanadan ciktilar... reklam gelirlerinden yoksun kalacaklar diye yapiliyor butun bu maymunluklar. insanlar istemiyor iste sizin o lanet olasi modern baslat cubuklarinizi ve araya sikistirdiginzi bir duzine reklami. Birakmadiniz su musterilerin yakasini be.
  • Windows 98 daha özelleştirilebilir.
  • İyice şımardılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vallahi az kaldı Macbook almama. Ne lan bu böyle, ben de StartAllBack'in lisansını almayı düşünüyordum
  • En son XP’de kullanmıştım böyle şeyleri. Windows 8’de bile kullanmadım bu tarz şeyleri. Hiçbir zaman gerekli görmedim. 3-5 günde alışılıyor çoğu şeye. Ayrıca Windows 10 ve 11 için bahsedilen hataların hiçbirine denk gelmedim. Sistem ayarlarını değiştiren hiçbir uygulamayı kullanmam. Sanırım ipucu yeterli olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 6 Nisan 2024; 23:34:59 >
  • Formattan sonra ilk yüklediğim program saydam ve Xp tarzı çok Güzel oluyor
  • ykurtulus kullanıcısına yanıt
    Right click rename. Yılların hilesi bunda da çalışır diye düşünüyorum 😁
  • Yavaş yavaş linuxa geçme zamanı geliyor gibi gözüküyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.