|
Microsoft desteklenmeyen sistemlere Windows 11 yüklenmesini engellemeye başladı
-
-
Windows 12 ne zaman cikacak bilen varmi çok geç çıkıyor microsoftun yeni büyük surumleri
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha 3 senesi dolmadı, Windows 10 desteği bitmeden de getireceklerini sanmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 18 Ağustos 2024; 14:12:13 >
Teşekkür ederim windows 11 tablet gibi diyorlar görünüşü fikriniz n?dir
Windows 10'dayım ben henüz, 10'un 8'den gelen köşeli büyük arayüzü daha hoş geliyor gözüme.
W11 kurmamak için lubuntu kullanıyoruz. Millet zorla mı kuruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
En stabil veersiyon 10 şuan için aksiyona gerek yok.
-
2025 te ... Surface 12 ve diğerleriyle beraber tanıtılabilir. NPU birimi Intel/AMD dekiler şuan yetersiz istenen şartlar 45 TOPS şartı şuan çok az karşılanıyor daha çok harici ekran kartlar üzerinden ama esas NPU lu işlemci pakedi bekleniyor.
Sonbahar da tanıtılacaktır piyasada olmaları da pratikte yaygınlığı filan 2025 olur .
Windows 12 veya bambaşka bir isimle bile olabilir . MS de sızdırmalar neredeyse imkansız denetlenme tedbirler emsali yoktur.
-
Windows 10'da mutluyum, 11'e gerek duymuyorum.
-
1 sene sonra ne yapacaksınız peki?
-
1 sene sonra ne yapacaksınız peki?
en güvenli os win11, şu anda ve daima.
siz
-
Windows 10 LTSC 2032'e kadar güvenlik güncellemesi almaya devam ediyor...
-
kaç kişi ltsc kullanıyor ve yeni özelllşkler eklenmeyecek ama.
-
MS madem yüklenebiliyor, bırak insanlar yüklesin. Yeni donanım diye neden zorluyorsun.
w10'da stabil değildi. 11 çıktı çok güzel çalışmaya başladı. 1 nesil geriden takip ederim. Güvenliğimide MS nin eline bırakmam hiç bir zaman.
-
linux linux linux
-
Yeni özellikler eklenip eklenmemesi kimin umrunda? Bu bir işletim sistemi tek görevi benim kullandığım diğer programlara aracılık etmesi.
-
Teşekkür ederim degismese iyi olur tanıdık olmaz sürüm numarası degisirse sayılar guzeldir
w12 gelmeyecek muhtemelen.
çünkü ms, çatallanma istemiyor kesinlikle.
-
Bence sen isim değiştirme hakkını kullandın yönetimden filan istisna özel bir izinle 2.kez kullanıcı ismi değişikliği Windows yenisi neyse öyle değiştirirsiniz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
En stabil veersiyon 10 şuan için aksiyona gerek yok.
|
Yeni özellikler eklenip eklenmemesi kimin umrunda? Bu bir işletim sistemi tek görevi benim kullandığım diğer programlara aracılık etmesi. |
işletim sistemi bir program, kullanıcının bilgisayarla daha iyi etkileşime geçebilmesi için. Ve sizin bahsettiğiniz "Güvenli" windows 11 herkese hitap eden bir işletim sistemi değil.Tıpkı belli sebeplerden 11 i 10 a tercih etmeniz gibi. Sen kullanırken zevk alabilirsin, hızlılığından kolaylığından hoşlanabilirsin. Ama herkes öle değil, benim midem bulanıyor windows 11 kullanırken.
"en güvenli os win11, şu anda ve daima." Şu şaka içinde teşekkürler. Gerçekten komik olmuş. |
Benzer içerikler
- tiktok keşfet saatleri
- konumsal ses nedir
- whatsapp kilit koyma
- ses değiştirici program
- hepsiburada üyelik ücreti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X