Şimdi Ara

Microsoft desteklenmeyen sistemlere Windows 11 yüklenmesini engellemeye başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saf Windows 11 Clone Zilla ile image-to-partition yapıyorsun. Nasıl engel olacaksınız ki?

• Windows 11 kullanıcısına yanıt
    işletim sistemi bir program, kullanıcının bilgisayarla daha iyi etkileşime geçebilmesi için. Ve sizin bahsettiğiniz "Güvenli" windows 11 herkese hitap eden bir işletim sistemi değil.Tıpkı belli sebeplerden 11 i 10 a tercih etmeniz gibi. Sen kullanırken zevk alabilirsin, hızlılığından kolaylığından hoşlanabilirsin. Ama herkes öle değil, benim midem bulanıyor windows 11 kullanırken.
    "en güvenli os win11, şu anda ve daima." Şu şaka içinde teşekkürler. Gerçekten komik olmuş.

• Son güncellemeden sonra ağırlaşma oldu. Oyunlar da tam ekranda takılma yapmaya başladı. Acaba sebebi bu mudur? FX8350 işlemci ile kullanıyorum.

• Malmıyım desteklemeyen sisteme kurayım

• Sistemim i7 3630qm 2*8gb ddr3l 1600mhz GT 630M 2GB ekran kartım var Windows 11 Pro 64bit kullanıyorum ve hiçbir sorun yok

• Windows 11 kullanıcısına yanıt

Güncelleme desteği kesilse bile Windows 10'dan yine devam. Ayrıca bazı masaüstü ve laptop sahipleri, istese de geçemeyecek TPM zorunluluğu yüzünden. O yüzden Windows 11'nin kullanım oranı hiçbir zaman %50'ye gelemeyecek. Ayrıca Windows 11 çok gereksiz hizmetler ve programlar barındırıyor içinde, evet sonradan çeşitli yöntemlerle silmek mümkün fakat bunu ben yapabiliyorken diğer kullanıcılar yapamayabilir. Arayüz içerisinde reklam çıkmasından bahsetmiyorum bile, o apayrı bir saçmalık.

Günümüzde hala güçlü durumda olan Ryzen 1000 serisi veya Intel i5-i3-i7 serisinin 6 ve 7. nesil gibi işlemcilerin desteklememesi tam bir facia. Hala cillop gibi çalışıyor bu işlemciler. Evet bypass ederek kurabilirsin ama bunu kaç kişi biliyor acaba ya da bilmek zorunda mı?

Windows 7 niye çok sevildi, düşündünüz mü? Çünkü Vista gibi berbat bir yazılımdan kurtulmak istemişti insanlar ve ayrıca Windows 7 oldukça basit ve stabil bir yapıdaydı. Windows 10 sağlamken ve stabilken 11'e geçmeye gerek duymaz insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 22 Ağustos 2024; 15:33:8 >

• İntel 6 ve 7. nesil işlemci? Sadece ben düşük işlemcide "4. Nesil 4160 3.6 GHz mi ne" takılı kaldım zannediyordum.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.