Öncelikle merhaba, başlıkta bir yanlışlık yok. TT altyapısı ile Kablonet VDSL kullanıyorum. Dün öğle saatlerinde komşuma internet bağlamaya gelen TT ekipleri ankastre kutusundan kablomu çıkarıp 1 metre kadar kesmiş. Portumu da komşuya vermişler. Her yere şikayet kaydı oluşturduktan sonra bugün gelip yeni portun üzerine kağıt bırakıp gitmişler.
Bunlar insan değil, başka bir canlı. Tam her şeyin üst üste geldiği dönemimdeyim. Birini öldürmeme ramak kaldı. Evden çalışıyorum. İşlerim zaten sıkıntıdaydı. Bu olaylar iyice sıkıntıya soktu. Telefon datası yetmiyor. Pazartesi günü kablonetin çalıştığı firma gelip kablo çekecekmiş. Haftasonumu da yediler. Arıza vs. bir sorun olsa bu kadar koymaz. Fakat ortada açık bir hırsızlık var. Resmen portumu çalmışlar ve kabloma zarar vermişler. İki gündür her yeri araya araya helak oldum. Kablonet ekibi de VDSL olduğu için pek anlamıyor. Her şeyi kendim koordine ettim. Yanlış arıza kaydı açtılar, on defa arayıp düzelttirdim. Başıma ağrılar girdi, buraya içimi dökmek için geldim. Bu sorunu daha önce de yaşayıp 1 ay internetsiz kaldım. Ortalığı ayağa kaldırmam biraz da bu sebeptendi. Kablonet müşterisini koruyamıyorsa neden VDSL ve ADSL işine giriyor anlamış değilim. Arayıp dalga geçer gibi modeme reset attırıyorlar. Ablacım kabloyu kesmişler, önümde sallanıyor diyorum. "Anlıyorum" diyor, modeminizin ışıkları geldi mi diye tekrarlamaya devam ediyor. Kafayı yedirdiler.
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.148 (Bu ay: 19)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 8 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar