Şimdi Ara

Mozilla Firefox (Hata kodu: sec_error_reused_issuer_and_serial)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür Firefox'ta (Hata kodu: sec_error_reused_issuer_and_serial) diye bir hata alıyorum , hiçbir şey anlamadım

• aynı hata kodunu ben de almaltayım. bir çözüm bulabildiyseniz paylaşmanızı rica ederim.
  • (Hata kodu: sec_error_reused_issuer_and_serial)

Bakmak istediğiniz sayfa geçersiz veya desteklenmeyen bir güvenlik iletişim kuralı kullandığı için gösterilemiyor.
    Lütfen site yönetici ile irtibata geçerek durumu bildirin. Bunun dışında, bu çalışmayan siteyi yardım menüsündeki komutu kullanarak rapor edebilirsiniz.

Web Kontrol>> Ek Ayarlar>> Güvenli İnternet Seçeneği (HTPPS) >> Güvenli içeriğe izin ver.
    Seçeneğini işaretleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Winston -- 16 Haziran 2012; 10:45:58 >
  • sorun "eset smart security" den kaynaklanıyor. çözüm se eset'ten "ayarlar>>gelişmiş ayarlara gir>>Web ve e-posta>>protokol filtreleme>>SSL>>karşı tarafta SSL protokolünü tarama seçeneğini seç, tamam de geç.
  • Hay Allah razı olsun kafayı yemek uzereydım sayende çözdum arkadasımm....
  • selam degerli kardeşim rexothek çok site gezdim çözüm bulamamiştım burda eset ayrının tarifini yapmışsın aynen bende uyguladım sorun çözüldü çok teşekkür edrim allah razıolsun saygılar.
  • ellerine kolarına saglık sorunu sayende çözdüm çok teşekkür edrim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.