Şimdi Ara

mozilla kilitlenmesi ve kayıt defteri düzenleyicisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarımın her açılışında kayıt defteri düzenleyicisi otomatik olarak açılıyor, bir sorun mu var acaba

2. sorunum ki asıl sorunum bu, mozillayı açtığımda 1-2 saniye sonra yanıt vermiyor, önceleri 5-6 defa kapatıp açtığımda düzeliyordu, şimdi kesinlikle kilitleniyor, elli defa açıp kapatsamda değişen bir şey yok, görev yöneticisinden işlemler kısmından kapatıp açıyorum fark etmiyor, bir çok kez programı kaldırıp tekrar yükledim, en son ccleaner kullanarak temizletip tekrar yükledim düzelmişti, ertesi gün yine aynı problem bu arada chrome kullanabiliyorum, explorer da da aynı sorun var.

• devrimxxx D kullanıcısına yanıt
    dostum
    1.sorun program ekle kaldırdan veya uninstall tools programı ile yükle programları kontrol et. bazı programlar kurulurken temizle programları kuruyor yanında var sil düzelir.
    2.win7 veya win8 kullanıcıysan microsfrun özel tamir programı var onu kur çalıştır sistemle alakalı bir şeyse çözer.
  • İsmailCanKurt kullanıcısına yanıt
    win 7 var bende de, dediğin gibi uninstal tools kurup yaptım işlemleri şuan yine aynı sorun devam ediyor. cavabın için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.