Şimdi Ara

MP10 crypt Run

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fırsat buldukça mp10 crypt run yapıyorum publicten ya da general char üzerinde bulması oldukça zor. paragorn odaklı mp10 oynayan arkadaşlar varsa beraber oynamak isterim ya da hazırda takımı olan arkadaşlara katılmak isterim 250k dps barbar ile oynuyorum şu anda battle tag "warsavas#2870"

• Silahların yeri yanlış. Echo yu sağ ele vermelisin ve üzerindeki %19 fear ile kaçan mobları kovalamaya insan anca denk gelir. Sadece baltadan ls alıyorsun ve bu yeterli değil. Her 2 silahtada ls olmalı. Bu açığı rend ile kapatmışsın.Aktif skilleri tamamen ww barbar buildi olarak ayarlamışsın, kesmeye yönelik skill yok. Hammer-smash kullanabilirsin. Senin buildde kesmeye yönelik tek etken koşarken çıkan rüzgar ki onun adam kesmesi için 300k dps ve 3 e yakın as gerekir. Şu halinle solo mp 10 da elit kesmek için baya bir uğraşıyor olmalısın. Barbarın gerçekten adam kesmesi için dps ten ziyade attack speed e ihtiyacı var. 5sn içinde 2 kere 300k dps le vurmakmı daha etkilidir yoksa 4 kere 250k dps le mi?Bracers+yüzük+amulete de as alabilirsen çok yararını görürsün. Echo gayet güzel sadece ls olmayışı ve yüksek fear oranı onu kötüleştiriyor. Eleştiriye ne kadar açıksın ya da bu yazdıklarıma kızarmısın bilmiyorum ama daha güçlü bir char yapman için yardım etmeye çalıştım.Kolay gelsin.

• Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim her zaman insanların söylediği şeyleri dikkate alıyorum deniyorum aynı zamanda . Hammer çok denedim ama bir türlü fury i ayarlayamadım .şu an pek sıkıntı çekmediğim için memnunum açıkcası. asıl monk benim karakterim barbarla sadece paragorn kasayım diye oynuyorum itemlarımı sattım zaten gemler vs herşeyi golda çevirdim ros için ,bu itemları idarelik aldım ucuz ucuz yeni item kesinlikle almayacağım ama bu itemlar la daha build fikirlerine her zaman açığım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZergGhost#1949 Şuanda online isen oynayabiliriz.

422 k dps barbarian ım.
  • online varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.