Şimdi Ara

Mp3 çalardaki sesleri bilgisayara nasıl aktarayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimdeki mp3 çalar cihazın usb yuva yeri çalışmıyor, o kadar farklı kabloyla da denedim yine de pc görmedi onu, galiba yandı cihazdaki usb yuvası. Fakat cihaz çalışıyor ve içindeki bazı radyodan kaydettiğim sesleri almam lazım bilgisayara ve mp3 çalar cihazın kulaklık çıkışı çalışıyor. Yani kulaklık takıp dinleyebiliyorum.

Ben bu cihazdaki sesleri nasıl kurtarayım ? Elimde iki ucu erkek 3.5 mm jack kablosu denilen kablodan var ve anakartın arkasındaki çıkışlardan birine mi ne sokmam lazımmış bu kablonun bir ucunu, diğer ucunu da mp3 cihazın kulaklık girişine galiba. Anakartın dahili realtek birimini kullanıyorum ses aygıtı olarak, tüm driverlar tam.

Şimdi bu fiziksel bağlantıyı nasıl yapayım? Kablonun bir ucu mp3 cihaza fakat diğer ucu anakartın hangi yuvasına takayım? Ve hangi yazılımla ses sinyallerini yakalamaya ve kaydetmeye başlayım ?

Teşekkürler...

• Mic (Mavi renkli olan) girişten bağlantı kurup, Nero programı içerisindeki Wave Editör programını çalıştırın. MP3 çalar içerisindeki parçaları 1. sıradan itibaren çalmaya bırakın Wave Editör programının Recording tuşuna basın. Kayıt başlayacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.