Şimdi Ara

mp3 çaları bilgisayardan güvenli çıkartmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bende Creative-zen 4 gb mp3 player var. Fakat bilgisayara bağlayıp işim bittikten sonra direk çıkarıyorum. Bunun bir zararı olabilir mi? Güvenli çıkartmak için ne yapmam lazım? USB'den güvenli çıkartmak istedim ama usb'den görmüyorum. Yardım lütfen...

• Bende senin gibi çıkartıyorum bi zararını görmedim.
  • Önemli olan veri aktarımı sırasında çıkarmamak. Yoksa tüm verilerini kaybedebilirsin.
  • zararını zamanla görebilirsin.
    bence üşenme ve bu iki saniyelik işlemi atlama
  • bence flaşh disklerde bişey olmaz ama sen yine de her ihtimale karşı güvenle kaldır..
  • windowsun buna koruması var çıkarılabilir disk özelliklerindeydi sanırım ve standartta çekmeye ayarlı ama yine de dosya aktarımı bittikten sonra çekmek mantıklısı ne kadar da koruma olsa dosya aktarımı sırasında çekmemek lazım kesin veri kaybı olur
    Kolay gele...
  • Bence burada ki yorum yapanlar zen kullanımıyor gibi zen'i takınca flash olarak algılamıyor mta aygıt olarak görüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asıl gelsin. bir şey olmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coco76

asıl gelsin. bir şey olmaz.

ben de yıllardır kullanmıyorum donanımı güvenle kaldır seçeneğini...hiçbişey de olmadı.
  • Evet ZEN takılı iken donanımı kaldır seçeneği yok. Çünkü bellek olarak algılanmıyor. Doğrudan hiçbir işlem yapılmadan çıkarılabilir (Dikkat! Bellek olarak tanıttıysanız bunu yapmayın).

Ancak çıkarmak üzereyken aletin ekranına bir bakmakta yarar var. Ekrandaki oklar hareketli olmasın, sabitken çıkarın.

B.
  • ums formatlı olanları donanımı güvenle kaldır yapmak doğru.. mtp olanları dosya yükledikten sonra direkt çıkarılabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.