Bildirim
mp3 çaları bilgisayardan güvenli çıkartmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bende senin gibi çıkartıyorum bi zararını görmedim. -
Önemli olan veri aktarımı sırasında çıkarmamak. Yoksa tüm verilerini kaybedebilirsin. -
zararını zamanla görebilirsin.
bence üşenme ve bu iki saniyelik işlemi atlama -
bence flaşh disklerde bişey olmaz ama sen yine de her ihtimale karşı güvenle kaldır.. -
windowsun buna koruması var çıkarılabilir disk özelliklerindeydi sanırım ve standartta çekmeye ayarlı ama yine de dosya aktarımı bittikten sonra çekmek mantıklısı ne kadar da koruma olsa dosya aktarımı sırasında çekmemek lazım kesin veri kaybı olur
Kolay gele... -
Bence burada ki yorum yapanlar zen kullanımıyor gibi zen'i takınca flash olarak algılamıyor mta aygıt olarak görüyor. -
asıl gelsin. bir şey olmaz. -
quote:
Orjinalden alıntı: coco76
asıl gelsin. bir şey olmaz.
ben de yıllardır kullanmıyorum donanımı güvenle kaldır seçeneğini...hiçbişey de olmadı. -
Evet ZEN takılı iken donanımı kaldır seçeneği yok. Çünkü bellek olarak algılanmıyor. Doğrudan hiçbir işlem yapılmadan çıkarılabilir (Dikkat! Bellek olarak tanıttıysanız bunu yapmayın).
Ancak çıkarmak üzereyken aletin ekranına bir bakmakta yarar var. Ekrandaki oklar hareketli olmasın, sabitken çıkarın.
B. -
ums formatlı olanları donanımı güvenle kaldır yapmak doğru.. mtp olanları dosya yükledikten sonra direkt çıkarılabilir..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X