Şimdi Ara

mp3 indirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • @mustafa2 hocam bana pm atarmısın
  • gala 76 ve heerdeem kardeşlerim size kendim upload ettiğim türkçe yamanın linkini pm ile gönderdim ,kullanabilirsiniz.
  • arkadaşlar LimeWire pro v.4.10.7 sürümünü full olarak türkçe yaması ile birlikte upload ettim isteyen arkadaşlar olursa linkini aşağıa yazıyorum indirebilirsiniz.

http://www.hemenpaylas.com/download/250664/Lime_Wire_Pro_v.4.10.7.rar.html

yıldızlı yere h-e-m-e-n-p-a-y-l-a-s yazarsanız aradaki çizgileri koymadan indirebilirsiniz
  • LimeWire kullan çok güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa2

arkadaşlar LimeWire pro v.4.10.7 sürümünü full olarak türkçe yaması ile birlikte upload ettim isteyen arkadaşlar olursa linkini aşağıa yazıyorum indirebilirsiniz.

yıldızlı yere h-e-m-e-n-p-a-y-l-a-s yazarsanız aradaki çizgileri koymadan indirebilirsiniz

yaw bende Türkçe yaması var ama yapamıyorum nası yapacaz dosyayı alıp program files, lime wire içine atıyorum ama olmuyo

• quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa2

arkadaşlar LimeWire pro v.4.10.7 sürümünü full olarak türkçe yaması ile birlikte upload ettim isteyen arkadaşlar olursa linkini aşağıa yazıyorum indirebilirsiniz.

yaw bende Türkçe yaması var ama yapamıyorum nası yapacaz dosyayı alıp program files, lime wire içine atıyorum ama olmuyo

dostum proğramı tamamen kapatacaksın altta çubukta simgesi olmasın varsa ordan exit de ondan sonra yama dosyasını proğram filesteki limewire klasöre kopyala değiştireyim mi diyecek evet de çık proğramı yeniden açtığında türkçe olduğunu göreceksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2 -- 1 Mart 2006; 14:49:22 >

• bearshare türkçe değil ama guzel ve kolay kullanışlı
  • mustafa2 hocam

çok çok teşekkürler. emeğine, yüreğine sağlık.

ellerin dert, bilgisayarın virus görmesin.

bu arada bu Liwemire programının bir güvenlik açığı falan var mı

yani dikkaet edeceğimiz bir husus var mı. ve de merak ettiğim çalışma tarzı ares gibi paylaşım dosyalarından mı oluşuyoo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heerdeem

mustafa2 hocam

çok çok teşekkürler. emeğine, yüreğine sağlık.

ellerin dert, bilgisayarın virus görmesin.

bu arada bu Liwemire programının bir güvenlik açığı falan var mı

yani dikkaet edeceğimiz bir husus var mı. ve de merak ettiğim çalışma tarzı ares gibi paylaşım dosyalarından mı oluşuyoo.

Valla uzun bir süredir kullanıyorum herhangi bir güvenlik problemi yaşamadım.Ares benzeri bir paylaşım proğramı ama bence aresten çok çok iyi pir proğram.
  • mp3, film ve diğer indirdiğin dökümanları downloadı bittiği zaman,

Bilgisayarım
    Yerel Disk C
    Documents and settings
    Administratör (bilgisayara kendi adını vermişsen o olur)
    Shared klasörüne atar. Ordan indirdigin mp3 veya diğer dökumanları çıkarıp kullanırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2 -- 1 Mart 2006; 15:49:21 >
  • ımesh ve site ismi veriyorum
    www.mp3nerede.com
  • boşluk yazan yer mp3
  • kazaa yı dene
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.