Şimdi Ara

mp3 indirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler mp3 indirmeye yarayan kolay kullanımlı türkçe bi program arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

• Limewire türkçe değil ama gayet kolay çok çok kolay
    ing. bilmeye bile gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: £miL ®

Limewire türkçe değil ama gayet kolay çok çok kolay
    Ares'te en az limewire kadar iyi.Ben Ares'i film indirmek için,Limewire'da mp3 indirmek için kullanıyordum.Şimdi ikisini de sildim Emule kullanıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PROfessionaL

Ares'te en az limewire kadar iyi.Ben Ares'i film indirmek için,Limewire'da mp3 indirmek için kullanıyordum.Şimdi ikisini de sildim Emule kullanıyorum..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ares nasıl kullanılıyor anlatsınıza.nasıl mp3 veya film falan indirebiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

arkadaşlar ares nasıl kullanılıyor anlatsınıza.nasıl mp3 veya film falan indirebiliyoruz.

Alıntıları Göster
    limewire mp3 için kullanıodum, emuleyide film ve video için

emule de global yapcakmısım aramayı yenı ogrendımemule cok bombaama türkçe mp3 bulamazsın o yuzden limewire de duruo makinamda türkce mp3 için

• quote:

Orijinalden alıntı: R4V3N

Alıntıları Göster
    bearshare ve lime ware in üstüne tanımam mp3 ve klip olarak tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metality

bearshare ve lime ware in üstüne tanımam mp3 ve klip olarak tabi

Alıntıları Göster
    bear share whenusave die aptal bişi yukluo makınaya onu yukleyince norton ve mic anti spwware kendinden geçiyobnde hemen sildim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLAC MÜZİK İNDİRMEK
    6 yıl önce açıldı
    Sorunsuz mp3 muzik indir apk
    6 yıl önce açıldı
    MP3 İndirme sitesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnForgivens[2]

bear share whenusave die aptal bişi yukluo makınaya onu yukleyince norton ve mic anti spwware kendinden geçiyobnde hemen sildim

Alıntıları Göster
    MP3 için Limewire

• quote:

Orijinalden alıntı: YellowBase

MP3 için Limewire

Alıntıları Göster
    LimeWireWin-full indirdim ama mp3 indiremiyorum ilkdefa kullanmaya çalışıyorum
    aratıyorum buluyor download tıklıyorum %0 da kalıyo
    papılması gereken ayar felan mı var bi yardımcı olsanız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fikobeg

LimeWireWin-full indirdim ama mp3 indiremiyorum ilkdefa kullanmaya çalışıyorum
    aratıyorum buluyor download tıklıyorum %0 da kalıyo
    papılması gereken ayar felan mı var bi yardımcı olsanız..

Alıntıları Göster
    MP3 = Lime Wire
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4E3535519

MP3 = Lime Wire

Alıntıları Göster
    Walla ben MP3 - Video film - program - resim herşey için LimeWire kullanıyorum ama, topice göre çoğu kişi farklı programlar kullanıolar türlere göre

Ben Limewire'i öneririm... Onun bi de daha hızlı bi özel versiyonu var: LimeWire Gluz

Kazaa arama-download konusunda biraz iyi ama onu yükleyince makinadaki anti - virüs+trojan+spyware+adware+dialer programlarının verdiği uyarılarla kafayı üşütme tehlikesi var Manyak derece de zararlı şeyler bulaştırır. AntiNet die bi dialer programcığı da yerleştirio, ohhhhhhhhhh tam oluyo!!! Kazaa'yı boşver!

LimeWire'e gel sen

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

Walla ben MP3 - Video film - program - resim herşey için LimeWire kullanıyorum ama, topice göre çoğu kişi farklı programlar kullanıolar türlere göre

Ben Limewire'i öneririm... Onun bi de daha hızlı bi özel versiyonu var: LimeWire Gluz

Kazaa arama-download konusunda biraz iyi ama onu yükleyince makinadaki anti - virüs+trojan+spyware+adware+dialer programlarının verdiği uyarılarla kafayı üşütme tehlikesi var Manyak derece de zararlı şeyler bulaştırır. AntiNet die bi dialer programcığı da yerleştirio, ohhhhhhhhhh tam oluyo!!! Kazaa'yı boşver!

LimeWire'e gel sen

Alıntıları Göster
    Bencede bana göre en iyisi Limewire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lars ulrıch -- 25 Şubat 2006; 17:31:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lars ulrıch

Bencede bana göre en iyisi Limewire

Alıntıları Göster
    Bu topiclerden çok var arkadaslar!! Ares, limewire,kazaa, emule en iyi paylasım programları
  • quote:

Orijinalden alıntı: £miL ®

quote:

Orjinalden alıntı: grayzgr

Çok doğru LimeWire den şaşma Ben onu kullanıyorum çok da memnunum herkese öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: serrrrro

quote:

Orjinalden alıntı: grayzgr

Çok doğru LimeWire den şaşma Ben onu kullanıyorum çok da memnunum herkese öneririm

Alıntıları Göster
    arkadaslar senelerdir KazAa Lite kullaniyorum. Ama bugun birisinden Bear Share diye bi program duydum. Gercekten Kazaa`dan daha mi iyi? Yani istedigin sarkilari (eski yeni, tur gözetmeksizin) hemen buluyo mu, indirme suresi kazaa`dan daha mi hizli? Tabii ki Kazaa`ya göre virus bulastirma olasiligi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Trkn24

arkadaslar senelerdir KazAa Lite kullaniyorum. Ama bugun birisinden Bear Share diye bi program duydum. Gercekten Kazaa`dan daha mi iyi? Yani istedigin sarkilari (eski yeni, tur gözetmeksizin) hemen buluyo mu, indirme suresi kazaa`dan daha mi hizli? Tabii ki Kazaa`ya göre virus bulastirma olasiligi?

Alıntıları Göster
    Arkadaşım LimeWire Kullanacak olursan LimeWire Pro v.4.10.7 sürümünün Türkçe yaması da benden olsun link aşağıdadır:

http://www.hemenpaylas.com/download/246346/turkce_yama.rar.html

Linki pm ile gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2 -- 28 Şubat 2006; 18:16:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2

Arkadaşım LimeWire Kullanacak olursan LimeWire Pro v.4.10.7 sürümünün Türkçe yaması da benden olsun link aşağıdadır:

http://www.hemenpaylas.com/download/246346/turkce_yama.rar.html

Linki pm ile gönderdim

Alıntıları Göster
    mustafa 2 kardeş banada pm den atabilir misin link...Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmedyücel

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ahmedyücel

kardeşim pm gönderdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa2

quote:

Orjinalden alıntı: ahmedyücel

kardeşim pm gönderdim.

Alıntıları Göster
    bearshare

• quote:

Orijinalden alıntı: audioslave

bearshare

Alıntıları Göster
    ares hem türkçe hem de kullanımı çok kolay bi program Tam adı areslite 181 googledan arat indir yanlız kendi kütüphaneni kullanıma kapalı tut kullanmaya başlayınca

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.