Şimdi Ara

mp3 indirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler mp3 indirmeye yarayan kolay kullanımlı türkçe bi program arıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

• Limewire türkçe değil ama gayet kolay çok çok kolay
    ing. bilmeye bile gerek yok.
  • Ares'te en az limewire kadar iyi.Ben Ares'i film indirmek için,Limewire'da mp3 indirmek için kullanıyordum.Şimdi ikisini de sildim Emule kullanıyorum..
  • arkadaşlar ares nasıl kullanılıyor anlatsınıza.nasıl mp3 veya film falan indirebiliyoruz.
  • limewire mp3 için kullanıodum, emuleyide film ve video için

emule de global yapcakmısım aramayı yenı ogrendımemule cok bombaama türkçe mp3 bulamazsın o yuzden limewire de duruo makinamda türkce mp3 için
  • bearshare ve lime ware in üstüne tanımam mp3 ve klip olarak tabi
  • bear share whenusave die aptal bişi yukluo makınaya onu yukleyince norton ve mic anti spwware kendinden geçiyobnde hemen sildim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FLAC MÜZİK İNDİRMEK
    6 yıl önce açıldı
    Sorunsuz mp3 muzik indir apk
    6 yıl önce açıldı
    MP3 İndirme sitesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MP3 için Limewire
  • LimeWireWin-full indirdim ama mp3 indiremiyorum ilkdefa kullanmaya çalışıyorum
    aratıyorum buluyor download tıklıyorum %0 da kalıyo
    papılması gereken ayar felan mı var bi yardımcı olsanız..
  • MP3 = Lime Wire
  • Walla ben MP3 - Video film - program - resim herşey için LimeWire kullanıyorum ama, topice göre çoğu kişi farklı programlar kullanıolar türlere göre

Ben Limewire'i öneririm... Onun bi de daha hızlı bi özel versiyonu var: LimeWire Gluz

Kazaa arama-download konusunda biraz iyi ama onu yükleyince makinadaki anti - virüs+trojan+spyware+adware+dialer programlarının verdiği uyarılarla kafayı üşütme tehlikesi var Manyak derece de zararlı şeyler bulaştırır. AntiNet die bi dialer programcığı da yerleştirio, ohhhhhhhhhh tam oluyo!!! Kazaa'yı boşver!

LimeWire'e gel sen

• Bencede bana göre en iyisi Limewire

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lars ulrıch -- 25 Şubat 2006; 17:31:32 >
  • Bu topiclerden çok var arkadaslar!! Ares, limewire,kazaa, emule en iyi paylasım programları
  • quote:

Orjinalden alıntı: grayzgr

Limewire türkçe değil ama gayet kolay çok çok kolay
    ing. bilmeye bile gerek yok.

Çok doğru LimeWire den şaşma Ben onu kullanıyorum çok da memnunum herkese öneririm
  • arkadaslar senelerdir KazAa Lite kullaniyorum. Ama bugun birisinden Bear Share diye bi program duydum. Gercekten Kazaa`dan daha mi iyi? Yani istedigin sarkilari (eski yeni, tur gözetmeksizin) hemen buluyo mu, indirme suresi kazaa`dan daha mi hizli? Tabii ki Kazaa`ya göre virus bulastirma olasiligi?
  • Arkadaşım LimeWire Kullanacak olursan LimeWire Pro v.4.10.7 sürümünün Türkçe yaması da benden olsun link aşağıdadır:

http://www.hemenpaylas.com/download/246346/turkce_yama.rar.html

Linki pm ile gönderdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2 -- 28 Şubat 2006; 18:16:48 >
  • mustafa 2 kardeş banada pm den atabilir misin link...Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmedyücel

mustafa 2 kardeş banada pm den atabilir misin link...Teşekkürler...

kardeşim pm gönderdim.
  • bearshare
  • ares hem türkçe hem de kullanımı çok kolay bi program Tam adı areslite 181 googledan arat indir yanlız kendi kütüphaneni kullanıma kapalı tut kullanmaya başlayınca
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.