Bildirim
mp3 indirme
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Limewire türkçe değil ama gayet kolay çok çok kolay
ing. bilmeye bile gerek yok. -
Ares'te en az limewire kadar iyi.Ben Ares'i film indirmek için,Limewire'da mp3 indirmek için kullanıyordum.Şimdi ikisini de sildim Emule kullanıyorum..quote:
Orijinalden alıntı: £miL ®
ing. bilmeye bile gerek yok. -
arkadaşlar ares nasıl kullanılıyor anlatsınıza.nasıl mp3 veya film falan indirebiliyoruz.quote:
Orijinalden alıntı: PROfessionaL
Ares'te en az limewire kadar iyi.Ben Ares'i film indirmek için,Limewire'da mp3 indirmek için kullanıyordum.Şimdi ikisini de sildim Emule kullanıyorum..
Alıntıları Göster -
limewire mp3 için kullanıodum, emuleyide film ve video içinquote:
Orijinalden alıntı: R4V3N
arkadaşlar ares nasıl kullanılıyor anlatsınıza.nasıl mp3 veya film falan indirebiliyoruz.
Alıntıları Göster
emule de global yapcakmısım aramayı yenı ogrendımemule cok bomba
ama türkçe mp3 bulamazsın o yuzden limewire de duruo makinamda türkce mp3 için
-
bearshare ve lime ware in üstüne tanımam mp3 ve klip olarak tabiquote:
Orijinalden alıntı: R4V3N
arkadaşlar ares nasıl kullanılıyor anlatsınıza.nasıl mp3 veya film falan indirebiliyoruz.
Alıntıları Göster -
bear share whenusave die aptal bişi yukluo makınaya onu yukleyince norton ve mic anti spwware kendinden geçiyoquote:
Orijinalden alıntı: Metality
bearshare ve lime ware in üstüne tanımam mp3 ve klip olarak tabi
Alıntıları Gösterbnde hemen sildim
-
MP3 için Limewirequote:
Orijinalden alıntı: UnForgivens[2]
bear share whenusave die aptal bişi yukluo makınaya onu yukleyince norton ve mic anti spwware kendinden geçiyobnde hemen sildim
Alıntıları Göster
-
LimeWireWin-full indirdim ama mp3 indiremiyorum ilkdefa kullanmaya çalışıyorumquote:
Orijinalden alıntı: YellowBase
MP3 için Limewire
Alıntıları Göster
aratıyorum buluyor download tıklıyorum %0 da kalıyo
papılması gereken ayar felan mı var bi yardımcı olsanız.. -
MP3 = Lime Wirequote:
Orijinalden alıntı: fikobeg
LimeWireWin-full indirdim ama mp3 indiremiyorum ilkdefa kullanmaya çalışıyorum
aratıyorum buluyor download tıklıyorum %0 da kalıyo
papılması gereken ayar felan mı var bi yardımcı olsanız..
Alıntıları Göster -
Walla ben MP3 - Video film - program - resim herşey için LimeWire kullanıyorum ama, topice göre çoğu kişi farklı programlar kullanıolar türlere görequote:
Orijinalden alıntı: Guest-4E3535519
MP3 = Lime Wire
Alıntıları Göster
Ben Limewire'i öneririm... Onun bi de daha hızlı bi özel versiyonu var: LimeWire Gluz
Kazaa arama-download konusunda biraz iyi ama onu yükleyince makinadaki anti - virüs+trojan+spyware+adware+dialer programlarının verdiği uyarılarla kafayı üşütme tehlikesi varManyak derece de zararlı şeyler bulaştırır. AntiNet die bi dialer programcığı da yerleştirio, ohhhhhhhhhh tam oluyo!!! Kazaa'yı boşver!
LimeWire'e gel sen
-
Bencede bana göre en iyisi Limewirequote:
Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6
Walla ben MP3 - Video film - program - resim herşey için LimeWire kullanıyorum ama, topice göre çoğu kişi farklı programlar kullanıolar türlere göre
Ben Limewire'i öneririm... Onun bi de daha hızlı bi özel versiyonu var: LimeWire Gluz
Kazaa arama-download konusunda biraz iyi ama onu yükleyince makinadaki anti - virüs+trojan+spyware+adware+dialer programlarının verdiği uyarılarla kafayı üşütme tehlikesi varManyak derece de zararlı şeyler bulaştırır. AntiNet die bi dialer programcığı da yerleştirio, ohhhhhhhhhh tam oluyo!!! Kazaa'yı boşver!
LimeWire'e gel sen
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lars ulrıch -- 25 Şubat 2006; 17:31:32 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: lars ulrıch
Bencede bana göre en iyisi Limewire
Alıntıları GösterBu topiclerden çok var arkadaslar!! Ares, limewire,kazaa, emule en iyi paylasım programları
-
quote:
Orijinalden alıntı: £miL ®
ing. bilmeye bile gerek yok.quote:
Orjinalden alıntı: grayzgr
ing. bilmeye bile gerek yok.
Çok doğru LimeWire den şaşma Ben onu kullanıyorum çok da memnunum herkese öneririm
-
arkadaslar senelerdir KazAa Lite kullaniyorum. Ama bugun birisinden Bear Share diye bi program duydum. Gercekten Kazaa`dan daha mi iyi? Yani istedigin sarkilari (eski yeni, tur gözetmeksizin) hemen buluyo mu, indirme suresi kazaa`dan daha mi hizli? Tabii ki Kazaa`ya göre virus bulastirma olasiligi?quote:
Orijinalden alıntı: serrrrroquote:
Orjinalden alıntı: grayzgr
ing. bilmeye bile gerek yok.
Çok doğru LimeWire den şaşma Ben onu kullanıyorum çok da memnunum herkese öneririm
Alıntıları Göster
-
Arkadaşım LimeWire Kullanacak olursan LimeWire Pro v.4.10.7 sürümünün Türkçe yaması da benden olsun link aşağıdadır:quote:
Orijinalden alıntı: Trkn24
arkadaslar senelerdir KazAa Lite kullaniyorum. Ama bugun birisinden Bear Share diye bi program duydum. Gercekten Kazaa`dan daha mi iyi? Yani istedigin sarkilari (eski yeni, tur gözetmeksizin) hemen buluyo mu, indirme suresi kazaa`dan daha mi hizli? Tabii ki Kazaa`ya göre virus bulastirma olasiligi?
Alıntıları Göster
http://www.hemenpaylas.com/download/246346/turkce_yama.rar.html
Linki pm ile gönderdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2 -- 28 Şubat 2006; 18:16:48 >
-
mustafa 2 kardeş banada pm den atabilir misin link...Teşekkürler...quote:
Orijinalden alıntı: mustafa2
Arkadaşım LimeWire Kullanacak olursan LimeWire Pro v.4.10.7 sürümünün Türkçe yaması da benden olsun link aşağıdadır:
http://www.hemenpaylas.com/download/246346/turkce_yama.rar.html
Linki pm ile gönderdim
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: ahmedyücel
mustafa 2 kardeş banada pm den atabilir misin link...Teşekkürler...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ahmedyücel
kardeşim pm gönderdim.
-
bearsharequote:
Orijinalden alıntı: mustafa2quote:
Orjinalden alıntı: ahmedyücel
kardeşim pm gönderdim.
Alıntıları Göster
-
ares hem türkçe hem de kullanımı çok kolay bi program Tam adı areslite 181 googledan arat indir yanlız kendi kütüphaneni kullanıma kapalı tut kullanmaya başlayıncaquote:
Orijinalden alıntı: audioslave
bearshare
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- adobe premiere pro ücretsiz
- json fotoğraf açma
- kendi mailimden mail geldi pegasus
- @ işareti yapamıyorum
- trendyol fiyat geçmişi
- wlan nedir
- starlink mini
- udf indir
- en iyi ücretsiz antivirüs programı
- steam oyun iade etme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X