Şimdi Ara

MP3 Karşılaştırma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sanırım 5gb olarak zen neeon dan bahsediyosun cihazın tek kusuru var oda yavaş bi işlemciye sahip olması eğer sabırsız biriysen zen neeon seni biraz kasabilir bide samsung un çok kaliteli mp3 çalarları var yp-z5,yp-t8,yp-t9 bunlar cidden çok kaliteli cihazlar haberin olsun alternatiflerin arasına mutlaka al derim çünkü cnet ten çok yüksek puan alan cihazlar bunlar
    http://reviews.cnet.com/Samsung_YEPP_YP_Z5_2GB_silver/4505-6490_7-31787402.html
    http://www.anythingbutipod.com/archives/2006/03/samsung-ypz5-review.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 6 Kasım 2006; 16:49:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

ben daha önce birçok creative kullandım şuan da crea a9 kullanıyorum ancak ses performansı olarak creative bir numaradır hiç şüphen olmasın yinede her sesi duymasamda olur sadece ses yüksek olsun diyosan birçok marka var yüksek sese sahip olan

Seste en iyi creativemi?..Arkadasım siz forumları nasıl okuyorsunuz allah aşkına?Creative kotu demedim oda gusel marka ama sıralama yaparasak Iriverin gerisinde kalır...Ama daha oncede yazdım alacak kişi ne isterse onu alır tmm alsın eyw...Ancak bazı konuları bazı gercekleri gozardı edip forumdaki diğer insanlar yanlış bilgi vermek iyi olmaz...Bu arada bendede Creative war MUVO slim 512lik ama Iriverin yanından gecemez.Hepsi kullanılabilecek mp3 playerlar ona sozum yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snairs -- 6 Kasım 2006; 17:25:30 >
  • dostum o senin sıralaman ve seni bağlar elbette.ama benim yazdıklarımda kesinlikle aldatıcı ve yanıltıcı bilgiler yok işin teknik boyutu konusunda çok bilgili değilsin anladığım kadarıyla.iriver ve cowon da dahil olmak üzere bir çok firma ses çiplerini kendi üretmez creative,st gibi firmalara yaptırır
  • bugün muzio'nun jm-200 modelini deneme fırsatım oldu.. (yanımda soundchaser da vardı) malzeme kalitesine diyecek yok özellikle.. sese gelince, IE4 ile yaptığım denemelerde jm-200 ve jm-250 arasında fark göremedim.. zaten sağır edecek seviyedeki ses, SRS wow açtıktan sonra coşuyor resmen.. kulak falan bırakmıyor yani..

cihazı cidden beğendim ve jm200'ün 1 gb'lık modelini satın aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 6 Kasım 2006; 22:53:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

dostum o senin sıralaman ve seni bağlar elbette.ama benim yazdıklarımda kesinlikle aldatıcı ve yanıltıcı bilgiler yok işin teknik boyutu konusunda çok bilgili değilsin anladığım kadarıyla.iriver ve cowon da dahil olmak üzere bir çok firma ses çiplerini kendi üretmez creative,st gibi firmalara yaptırır

Iriverin daha once Mp3 player sektorune girmeden onceki işni biliyormusun?
    @EXcom_Zkko
    Hayırlı olsun bu arada cdlerinden bazıların talip olabilirim...İmzada artık değişiklik olsun demi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snairs -- 6 Kasım 2006; 22:55:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: snairs
    @EXcom_Zkko
    Hayırlı olsun bu arada cdlerinden bazıların talip olabilirim...İmzada artık değişiklik olsun demi

hehe.. yaw cd'lere hatun el koydu.. o da benim gibi eski discmancilerden.. hala audio cd ve discman takılıyor..

• quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

quote:

@EXcom_Zkko

hehe.. yaw cd'lere hatun el koydu.. o da benim gibi eski discmancilerden.. hala audio cd ve discman takılıyor..

Ama ses onlarda dimi

• quote:

Ama ses onlarda dimi

e yani.. kız kayıpsız takılıyor işte..
  • arkadaşlar teşekkür ederim ama
    fikir almak için bu konuyu açtmıştım
    burdaki pek çok kişinin benden bu konuda daha bilgili olduğunu düşünerek
    ama sanırım bu şekilde de çözüm bulamayacağım
    alet i alıp test edince yazacağım
    teşekkürler
  • Arkadasım biz biraz muhhabete dalmışız ondan...Kusura bakma...Cidden ben sana Iriver onerdim ancak çevrenden baska bir alıcı daha olacaksa Muziolarda 2sidne %50 indirim warmıs oda yaklasık %25 indirim eder 2 mp3 playerdada..Ancak ben gene Iriver diyecem sana...Herkez sonucta kullandıgı urunu onplana cıkartmak ıster..Bir T10 başlığındakılerı oku...
  • ben de snairs gibi iriver öneriyorum. Hem cowon i6 hem iriver h320 sahibi bir kullanıcı olarak şahsi fikrim en kaliteli ses ilk önce iriver sonra cowon dadır. @svideoz acaba iriver ya da cowon un hangi modellerini kullandın ya da hiç kullandın mı? Ben creative satın almadım hiç, ama bir çok kez test ettim ve o sesi kaliteli diye savunanlara sadece şaşırdım iriver ile creative in ses kalitelerini karşılaştırmamak lazım diye düşünüyorum.
    İriver için pahalı demişsin ama yazdığın creative lerin fiyatları 220 ytl civarında ki bu fiyata bir t-10 alman mümkün. Bence kesinlikle pişman olmayacağın bir cihazdır..
  • o fiyata nereden t-10 alabilirim?
    benim baktığım tüm yerlerde 250 nin üstündeydi
  • Yalnız benim kastettiğim t-10 fiyatı gg dan alırsan geçerli tabi, yani garantisiz. Eğer garantili almak istersen hem daha fazla ödemen hem de radyodan vazgeçmen anlamına gelir. Ama benim sana tavsiyem bu tip flash disk ürünlerde garanti arama, çünkü bunlar kolay kolay bozulmaz bozulsa da sadece kullanıcı hatasından bozulur o zaman da zaten garanti işe yaramaz. yani flash disk cihaz bozulursa ya çöpe atacaksın (daha önce benim yaptığım gibi) ya da cihazın değeri kadar para vereceksin ve çipini değiştirteceksin. O yüzden bence gg dan sıfır bir t-10 alabilirsin. Şu an hemen al fiyatları 205 ytl.. Satıcıyla biraz pazarlık yaparsan ve elden teslim alma imkanın varsa sitenin satıcıdan keseceği %10 luk komisyonu da satıcıdan sana iskonto yapmasını istersen 180-190 ytl gibi bir fiyata alabilirsin, artı radyosu da garantiliye göre ekstrası olmuş olacak.. En önemlisi de iriver sahibi olacaksın. Bence mantıklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metabax -- 7 Kasım 2006; 11:06:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: metabax

Yalnız benim kastettiğim t-10 fiyatı gg dan alırsan geçerli tabi, yani garantisiz. Eğer garantili almak istersen hem daha fazla ödemen hem de radyodan vazgeçmen anlamına gelir. Ama benim sana tavsiyem bu tip flash disk ürünlerde garanti arama, çünkü bunlar kolay kolay bozulmaz bozulsa da sadece kullanıcı hatasından bozulur o zaman da zaten garanti işe yaramaz. yani flash disk cihaz bozulursa ya çöpe atacaksın (daha önce benim yaptığım gibi) ya da cihazın değeri kadar para vereceksin ve çipini değiştirteceksin. O yüzden bence gg dan sıfır bir t-10 alabilirsin. Şu an hemen al fiyatları 205 ytl.. Satıcıyla biraz pazarlık yaparsan ve elden teslim alma imkanın varsa sitenin satıcıdan keseceği %10 luk komisyonu da satıcıdan sana iskonto yapmasını istersen 180-190 ytl gibi bir fiyata alabilirsin, artı radyosu da garantiliye göre ekstrası olmuş olacak.. En önemlisi de iriver sahibi olacaksın. Bence mantıklı...

ayrıca amerkan versiyonlarının ses çıkışı 18mw.. fazla olmasa da fark farktır...

• haklısın
  • EXcom_Zkko sen muzio nun JM200 ünü aldığını yazmıştın
    nasıl memnun musun biraz kıyaslama yapabilir misin
    ve şu asb 1.1 durumu ne derece sıkıntı yaratır
    1 GB modelin fiyatı gayet uygun ve istediğim tüm özelliklere sahip
    ama öncelikli olan ses ve alet kalitesi ve elbette kullanım kolaylığı
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekimozkan

EXcom_Zkko sen muzio nun JM200 ünü aldığını yazmıştın
    nasıl memnun musun biraz kıyaslama yapabilir misin
    ve şu asb 1.1 durumu ne derece sıkıntı yaratır
    1 GB modelin fiyatı gayet uygun ve istediğim tüm özelliklere sahip
    ama öncelikli olan ses ve alet kalitesi ve elbette kullanım kolaylığı

usb 1.1 dışında beğendim aleti.. gerek ses kalitesi olsun, gerek ses şiddeti olsun, gerek malzeme kalitesi olsun.. srs açınca ses çok büyük artış gösteriyor.. ama ben srs kullanmıyorum şahsen.. user eq'da 25 seviyesi yeterli ses şiddeti olarak benim için.. (max 40'a kadar çıkıyor, tabi IE 4 ile kullanıyorum) host and device fonksiyonu çok güzel olay.. hafıza kartı okuyucuyu alete bağlayıp başarılı şekilde 2-3 mp3 dosyası attım karttan.. lyric fonksiyonu , 9 band eq, kendi açılış kapanış avatarını yaratma vs vs.. içime sinerek aldım ve 2 gündür sorunsuz kullanıyorum.. daha şarj etmedim içindekiyle gidiyor bakalım..

• çok saol
    bu aleti alabilirim her an bende
  • Tekrar merhaba,

muzio jm yi o hafta hepsiburada.com dan sipariş ettim. Elime ulaştığında alet şarj olmadı dolayısıyla geri gönderdim, yenisiin gelmesini de uzun süre beklediğim için tamamamen iptal ettim
    mp3 ü elime aldım ama açıp dinleme şansım olmadığı için yorum yapamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekimozkan

Tekrar merhaba,

muzio jm yi o hafta hepsiburada.com dan sipariş ettim. Elime ulaştığında alet şarj olmadı dolayısıyla geri gönderdim, yenisiin gelmesini de uzun süre beklediğim için tamamamen iptal ettim
    mp3 ü elime aldım ama açıp dinleme şansım olmadığı için yorum yapamıyorum.

kısmet diyelim..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.