Şimdi Ara

MP3 Karşılaştırma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    uzun süredir mp3 araştırması yapıyorum, creativ in 4-5 GB lık aletlerinden almak istiyordum ama
    şu sıra fikrimi değiştirdim ve çok kararsızım. Daha az bütçe ayırmaya karar verdim ve istediğim şey radyolu ses kalitesi iyi bir alet... aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz? yardımlarınızı rica ediyorum. aşağıdakilerin hepsi radyolu
    teşekkürler

Creative Zen Neeon 1GB / 220
    Creative Muvo N200 1GB / 215
    Creative Muvo Slim 1GB / 222
    Crea R4 1GB / 136
    Codegen 1GB / 169
    Asahi V-Sport 1GB / 145
    Asahi O-Twin 1GB / 150
    Go Global Opt. BSK-972 2GB / 205
    Muzio JM-200 1GB / 171
    Minton MMP-3079 1GB / 200
    Mpio FY 500 1GB / 223
    Keysmart Enjoj 1 GB / 224
    Sepia 1 GB / 150
    Trident MP790C 1 GB / 214

• quote:

Orjinalden alıntı: ekimozkan

merhaba,
    uzun süredir mp3 araştırması yapıyorum, creativ in 4-5 GB lık aletlerinden almak istiyordum ama
    şu sıra fikrimi değiştirdim ve çok kararsızım. Daha az bütçe ayırmaya karar verdim ve istediğim şey radyolu ses kalitesi iyi bir alet... aşağıdakilerden hangisini önerirsiniz? yardımlarınızı rica ediyorum. aşağıdakilerin hepsi radyolu
    teşekkürler

Creative Zen Neeon 1GB / 220
    Creative Muvo N200 1GB / 215
    Creative Muvo Slim 1GB / 222
    Crea R4 1GB / 136
    Codegen 1GB / 169
    Asahi V-Sport 1GB / 145
    Asahi O-Twin 1GB / 150
    Go Global Opt. BSK-972 2GB / 205
    Muzio JM-200 1GB / 171
    Minton MMP-3079 1GB / 200
    Mpio FY 500 1GB / 223
    Keysmart Enjoj 1 GB / 224
    Sepia 1 GB / 150
    Trident MP790C 1 GB / 214

bence daha daralt alcaklarının listesini asahi go gloal codegen minton keysmart sepia ve tredentten uzak dur

• Creative muvo slim 1gb
  • teşekkür ederim arkadaşlar,
    soulfound, aslında almak istediklerimin listesi yok kısa uzun süredir creative düşünüyordum bir arkadaşım da muzio yu önerdi. Bu kadar kararsız kalınca bende istediğim özelliklere sahip bulabildiğim tüm markaları yazdım . Uzun süredir forumlara bakıyorum her marka için çok farklı yorumlar var...
    biraz daha fikir alabilirsem çok sevinirim.
  • n200 1gb almanı tvsiye ederim,hem küçük,hem AAA pil kullanma avantajına sahip olacaksın,ayrıca nede olsa creative.
  • muzio jm ye ne dersiniz
    yanlarındaki rakamlar fiyatları
  • quote:

muzio jm ye ne dersiniz
    yanlarındaki rakamlar fiyatları

önce eksilerini sayalım..usb 1.1 olması (1GB için sorun yaratabilir artarım hızının düşüklüğü) ve dahili pil.. diğer yandan 2*15mw (yanlış hatırlamıyorsam) ses çıkış gücü var.. iyi bir değer.. (listedeki diğer ürünlere bakınca)
    muzio kaliteli cihazlar üreten bir firmadır, ama bu modeli piyasada bulman da zor olablir.. zira eski bir modeldir kendisi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 3 Kasım 2006; 20:39:49 >
  • Creative muvo slim 1gb kesinlikle!!!
  • muvo slim ile zen neeon kullandım zen neeon un üstünlükleri var pil süresi çok daha uzun ekranı çok kaliteli radyo kalitesi muvo slimden daha iyi,ses kalitesi ve seviyesi içinse aynı diyebilirim
  • Bencede zen neeon al.. Ses kalitesi gayet iyi radyosuda idare eder..Pil ömrü uzun
  • iriver düşünmez misin ?
    t-30 veya t-10
  • iriver düşünüyordum ama creative sanırım daha ağır basıyo
    bir de madem 1 GB almaya karar verdim fiyatı da uygun olsun diyorum, yoksa üstüne 100 ytl koyar creative 5 GB alırım.

Bi arkadaş MP3 alıcam diye forum okumaktan kafayı kırdım demiş, hak veriyorum aynı durumdayım

cevap yazan arkadaşlara teşekkürler. bu hafta kesin almayı planlıyorum o nedenle tavsiyelerinizi bekliyorum
    amacım ses kalitesi iyi bir marka almak
  • quote:

iriver düşünüyordum ama creative sanırım daha ağır basıyo

Creative Irivedan daha ağır basıyor ses olarakmı fiyat olarakmı?
  • her ikisi içinde .... creative yönelik daha çok olumlu eleştiri alıyorum
    ama her markanın seveni ayrı tabii
    kafam çpok karıştığı için artık karar vermek istiyorum
    creative , iriver biliyorum ki ikiside iyi markalar
    ama hangisini almalı ?
  • quote:

her ikisi içinde .... creative yönelik daha çok olumlu eleştiri alıyorum

Creative seste daha iyi olmasına imkan yok neden dıyecek olursan Iriver suan Cowonla yarış içerisinde...Ama maddii yonden Cowon kadar pahalı olmasada bütçleri biraz zorlayacak aletler...Su an ses sıralamasından Cowon 1. sırada ise Iriver direkt 2. ancak ben burda creative'i kotulemıorum..Kullanan cok arkadasım war ancak yanlıs bılgı olmasın dıye soledım..Dahili pil olması kişiden kişiye değişir..Bana gore harici pil olması daha iyi bit ane pil tası yanında bittimi direk diğerini tak...Ve pil suresi T10da cidden yuksek rakamlarda iyi bir pille 40-50 saat arası muzık dinleyebilirsin...Ama yinede karar senin creative diyorsan saygı duyarım kendi kararındır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snairs -- 6 Kasım 2006; 12:42:16 >
  • teşekkür ederim
    aslında creative diye bir takıntım yok. genel yönlendirmeler o yönde olduğu için ona yöneldim
    cowon u biliyorum, hatta almayı çok istiyorum ama bizde az yerde satışı var ve maddi olarak biraz zorluyo gerçekten ama şahane aletler, seste süper...
    iriver ı tekrar değerlendireceğim
    model önerin var mı?
    1 GB radyolu olması tercihim
  • dostum tam tersine cowon da dahil olmak üzere ses teknolojisinde creative le kimse yarışamaz.creative firması özellikle profesyonel audioda uzman olan emu yu aldıktan sonra ses mühendisliği bir kat daha arttı.amplifikatör devresi bulunan tüm cihazlarda ses seviyesinin yüksek olması yanında sn ratio oranı ve kompleks sesleri işleyebilme gücünün yüksek olması gerekir ve bunun hakkını vererek yerine getirebilen firma bir elin parmakları kadar az ve creative onların başında geliyor.
  • quote:

teşekkür ederim
    aslında creative diye bir takıntım yok. genel yönlendirmeler o yönde olduğu için ona yöneldim
    cowon u biliyorum, hatta almayı çok istiyorum ama bizde az yerde satışı var ve maddi olarak biraz zorluyo gerçekten ama şahane aletler, seste süper...
    iriver ı tekrar değerlendireceğim
    model önerin var mı?
    1 GB radyolu olması tercihim

Kesnilikle ve kesinlikle T10..Ancak videoda oynatsın diyorsanız U10lar war biraz pahalı ama sonucta iyi...T10 kesinlikle ve kesinlikle parasının hakkını veriyor..SRS WOW gibi ozellikler cidden yabana atılacak ozellikler değil...Pil suresi ve harici olması cok gusel birsey radyosunu anlatmam size cidden mp3 playerda olabilecek en iyi radyoya sahip..Hatta ses alanında uzman diye bileceğim biri forumdaki nicki ''wq'' bile bole olduguna şaşırdı..(Abim diyebilirim..)

• ben daha önce birçok creative kullandım şuan da crea a9 kullanıyorum ancak ses performansı olarak creative bir numaradır hiç şüphen olmasın yinede her sesi duymasamda olur sadece ses yüksek olsun diyosan birçok marka var yüksek sese sahip olan
  • tabii ki ses kalitesi önemli
    yoksa zaten en iyi markalarda kararsız kalmazdım
    cowon un 1 GB modelleri diğerlerine oranla en fazla bütçeye sahip olanlar
    şuan creativin 5 GB modeli ni yaklaşık 320 ytl ye alabiliyorum
    bilmiyorum yanlış bir kıyaslamamı ama cowon 1 GB yerine creative 5 GB alırım diyorum
    o nedenle 1 GB modellerde biraz daha düşük bütçe arıyorum
    iriver da cowon a yaklaşıyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.