Şimdi Ara

mp3 leri hangi kalitede indiriorsunuz? 192,256, 320? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami_24

quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

quote:

kaliteli müzik sistemleri yada kulaklıkları olmayanlar için 150olsun yine farketmezler

Hocam bende Seinheiser CX300 var. Ağırlıklı olarak Yerli yabancı rock, country tarzı dinliyorum benim kulaklıkla 320mi dinlemeliyim 128mi?

aslında iyi bir bilgiye sahip değilim ama kulak içilerdede farkedileceğini sanmam şu beats leri kastedmiştim senheiser in kaliteli kafa üstüleri olabilir

ama 128 de dinlemeyin be hocam

Hocam yardımcı olurmusun nerden 320kbps müzik bulabilirim? Bearshare kullanıyorum ordada maksimum 192kbps var.

• 320 bulabilirsem fakat artık 128 bile zor bulunuyor.
  • farketmez benim için ses gelsin yeter
  • quote:

quote:

quote:

quote:

kaliteli müzik sistemleri yada kulaklıkları olmayanlar için 150olsun yine farketmezler

Hocam bende Seinheiser CX300 var. Ağırlıklı olarak Yerli yabancı rock, country tarzı dinliyorum benim kulaklıkla 320mi dinlemeliyim 128mi?

aslında iyi bir bilgiye sahip değilim ama kulak içilerdede farkedileceğini sanmam şu beats leri kastedmiştim senheiser in kaliteli kafa üstüleri olabilir

ama 128 de dinlemeyin be hocam

Hocam yardımcı olurmusun nerden 320kbps müzik bulabilirim? Bearshare kullanıyorum ordada maksimum 192kbps var.

hocam ben tek indirmem genelde 320 lik albümleri çekerim mp3cag* diye bi yerden çekiyodum olmadı google sor torrenten yada j dowlanderden rahat rahat hallediliyo

• düşük kalitedeki mp3ler bana göre kendini daha çok dinlettiriyo. geçen bir şarkının kalitesiz halini dinledim beğendim 320 k ile dinledim pek hoşuma gitmedi. ayrıca tarkanın ilk albümlerindeki kalite pek iyi değil (stüdyo, mp3) buna rağmen kulaklıkla dinleyince acayip bi akustik veriyo
  • Winamp 64 kbps yazıyor o ne ola ki ?
    64 kbps indiriyormuşum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 320

• quote:

quote:

İlk basta 128 ile 320 arasinda hic fark yokmus gibi hissediyorsun, ama 320'ye (hatta flac'a) uzun sure dinleyip alisirsan 128'in sesi camur gibi gelmeye basliyor.
    Not: Shure SE425 kullaniyorum. Cx300 hic kullanmadim ama iyi bir kulaklik oldugunu tahmin ediyorum.

• 320 ve flac indiriyorum genellikle çok fark oluyor 192 ye göre.
  • flac muhteşem bişey yok ya. gerçek manada tertemiz kayıpsız. her enstrümanı ayrı ayrı yanınızda çalıyolar sanki
  • youtubedan 1080p indirip 320 kbps mp3 e çeviriyorum.

kulaklığım akg k81dj
  • beyler flac müzik nereden indirebiliriz?
    albüm olarak değilde tek şarkı şarkı olarak indirebilirsek daha iyi olur
  • Bulabilirsem SACD, bulamazsam Perfect Flac o da olmasa normal flac. İndirdiğim flacları bilgisayarda dinlerim, telefona mp3 320 kbps olarak ripleyip atarım daha az yer kaplasın diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D5F6704F -- 27 Ocak 2013; 14:19:12 >
  • Bide hangi siteleri kullandığınızı yazsanız iyi olacak

• hybrid sacd,dts
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.