Şimdi Ara

mp3'lerin daha az yer kaplaması için ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mp3'lerin daha az yer kaplaması için ne yapmalıyım?arkadaşlar bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

• zipliyebilirisin ama çok büyük bir fark olmaz

veya mp3 un kalitesini düşürürsen boyutunuda küçültmüş olursun
  • kaliteden aşırı derecede feragat etmeden işleyebileceğin 2 adet format mevcut.

Biri : VBR 64kbps OGG.. İyi bir vbr işlemiyle dosyaları 128kbps mp3 te aşırı bir kalite kaybı olmadan 2.5 kat daha fazla sıkıştırıyor.

Öteki : 64kbps WMA.. Basslar gg ye göre çok daha iyidir..

Yalnız bunları iyi çalabilmek için işlemcisi hatırı sayılır derecede hızlı telefona ihtiyaç var.
  • abi ogg iyidir 3650 de rahat rahat dinleniyor.Güzel birde ogg player bul.nerdeyse yarı yarıya kar edersin.
  • ogg ye çevir bencede ogg iyi şimdilik
  • telefonun symbianlıysa ogg
    telefon javalı ise mp4 e çevirmelisin
  • k750 ogg deseğine sahip olması lazım sanırım.

Bu arada symbian için en iyi çalıcı, açık kaynak kodlu olan oggplay dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEA24002F -- 19 Kasım 2005, 11:26:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam standart mp3 ler 128 kbps e 44 khz olur . Eğer ses kalitesinden biraz ödün vermek sorun olmaz diyorsan eğer mp3bitrateconvertor diye bir program var. Bu programı kurarak sahip olduğun mp3 leri 96 kbps e 22 khz ye düşürebilirsin. Dosya boyutu yarı yarıya düşüyor ve kaliteden ise cok az ödün veriliyor.
  • iddiasına varım telefonun büyük ihtimalle 3650, 6600 ve türevleri olan bir telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEA24002F -- 19 Kasım 2005, 11:34:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

iddiasına varım telefonun büyük ihtimalle 3650, 6600 ve türevleri olan bir telefon.

• 16000hz 96bps
    ye falan dusur boyutu acayip duser
    kalitenın azaldıgını telde fazla hissetmezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZombieW -- 19 Kasım 2005, 14:08:09 >
  • Arkadaşlar mp32ler mp4 formatına çevriliyodu.Onun programı elinde olan varsa upload edebilir mi?Onu arayıp duruyorum ama bir türlü bulamadım.

yardımlarınız için şimdiden teşekürler
  • ogg veya mp4e çevirmelisin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: burakk76

ogg veya mp4e çevirmelisin...

sende program vardır mp4'e çevirmek için.Yok dersen hayatta inanmam

Koy buraya yoksa şahsıma hakaret etti diye yönetime bildiririm
  • aaa güpegündüz gasp, uluorta tehdit.....du bakiim var galiba
  • neroda yapıyorum hatırladım...

nero startsmartta ses kısmına giricen orda var "ses dosyalarını encode et diyo"

ogg için de jetaudio die bi prog var onu kullanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tritone -- 19 Kasım 2005, 15:04:06 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: derkin

abi ogg iyidir 3650 de rahat rahat dinleniyor.Güzel birde ogg player bul.nerdeyse yarı yarıya kar edersin.

bu formata çevirmek için bildiginiz bir program varmı
    bide bu program 6230i de çalarmıki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.