Şimdi Ara

mp3-mp4 önerisi olan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 200-250 ytl bütçem var bir mp3-mp4 çalar önerirmisiniz

• istediğin özellikler nedir. sana yardımcı olabilirim istediğin özellikleri yazz yeterr...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sfenksmmy

istediğin özellikler nedir. sana yardımcı olabilirim istediğin özellikleri yazz yeterr...

harici kart takabilirsem ve radyosu olursa iyi olur video izlemek felan o kadar önemli değil fakat iyi ses vermesi lazım
  • yardımcı olucak birisi yok mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackers34_18

yardımcı olucak birisi yok mu

hımm o zaman sana mintonun mp4 lerini öneririm eğer marka merakın yoksa sitesine gir bi incele istersenn http://www.minton.com.tr/urunler.asp?MenuId=18&TypeId=3&SCatId=25

yada tridentin mp4 leri olabilir hem ucuz hemm ii senin istediğin özelliklerden var..

• o paraya al bir cep telefonu geç

kamera mp3 telefon herşey var.
  • bence creative zen 4 gb modelini al hem küçük hemde kaliteli ses...
  • cep telefonu zaten var ama mp3 başka

bnde zen in 2gb liğini düşünüyodum sağolun
  • Selam dostum. Ben sana o paraya Samsung'un T-10 modelini öneririm. Bende bundan 1 ay önceye kadar bir mp3 çalar almak için araştırma yapıyordum. İlk önce ben de Creative Zen 2 gb radyolu modeline baktım. Fakat bazı arkadaşlarımda var aynı model pek memnun olmadıklarını dile getirdiler. Daha sonra gözüme Samsung'un bu modeli takıldı ve ben de bi Samsung Store'a gidip inceledim ve alet elimde kaldı :D 1-2 dakikalık incelememin sonunda hemen aldım. Biraz sana özelliklkerinden bahsedeyim;

Öncelikle alette DNSe 2.0 (Digital Natural Sound engine) var. Bu ses motoru sesin inanılmaz derecede kaliteli ve gerçekçi olmasını sağlıyor ve ses yüksekliği şehir gürültüsünün yeterince önüne geçiyor. Radyosu hakkında güzel şeyler söyleyemem, 30 hafızalı ve RDS yok. Radyo ses kalitesi bu alete yakışmamış. Video özelliğine gelirsek eğer, 30 fps görüntü sağlıyor alet. Bu yeterince iyi bi değer. Ekran kalitesi geçekten çok iyi. 262k ekran rengine sahip. Resimleri filan oldukça net gösteriyor. Okuduğum kadarıyla bu aletin içindeki görüntüyü n-Vidia markalı bir chipset sağlıyor. Ses kayıt özelliğine de diyebilecek bir söz yok. Bu mp3 çalarda Bluetooth olması da ayrı bir avantaj. Telefonla eşleştirip, telefonun çaldığında telefonuna dokunmadan gelen çağrıyı cevaplayıp konuşabiliyorsun :) Şaka gibi :) Ancak sana bir tavsiyem daha var. Eğer bu aleti alıresan hemen yazılım güncellemesi yap. Mp3 çalar çok daha iyi bir hal alıyor bunu yaptığında. He bu arada alet dokunmatik tuş takımına sahip ve çok şık duruyor. Dokunmatiklerle aran nasıldır bilemem ama çok kullanışlı bana göre. Eğer özelliklerine bir de sen göz atmak istersen;

http://www.samsung.com/tr/consumer/detail/detail.do?group=videoaudio&type=mp3player&subtype=flashmemory&model_cd=YP-T10QB/ADL

Kısaca bu aleti sana şiddetle öneririm, en azından gidilip incelenmeye değer bir alet. Umarım alıcağın aleti iyi günlerde kullanırsın. İyi seçimler sana :)

• sony varken samsung alınmaz(2 markayıda kullandım)
  • Ben de neredeyse şu an piyasada bulunan tüm markaları denedim, f/p olarak en iyi Samsung T-10 olarak gördüm ve ben de onu aldım. Tabi herkesin kendi tercihi ancak ben arkadaşa yararlanması için geniş bilgimi sundum. Ayrıca Sony'nin ses kalitesi Samsung'unkine neredeyse eşdeğer, hatta ex tipi kulaklıkları Samsung'a takarsanız (kaldı ki bu kulaklıklar profesyonel üründür ve yaklaşık 80-100 lira civarındadır) Samsung'un ses kalitesi çok daha iyi olur. Tabi ki seçim arkadaşın ancak benim tek yapmaya çalıştığım şey, arkadaşın en iyi biçimde değerlendirme yapıp en makul ürüne sahip olmasını sağlamak. Saygılarımla..!!
  • benim anlattığım farkı anlamak için hassas bi kulak lazım,yoksa ben samsung a kötü demedim ama 2 sininde benzer fiyatlarda benzer modelleri var,kesinlikle sony yada creative derim ben
  • Peki senin bu iki markadan birini önerme sebebin nedir? Sony gerçekten de kaliteli ve köklü bir japon markası, ayrıca Creative'de çok iyi bir marka. Fakat senin Samsung'u bu iki markanın dışında bırakma sebebini anlayabilmiş değilim. Çünkü görünüş, malzeme kalitesi ve yazılım kalitesi olarak bu iki markayla başbaşa hatta üstün olduğu noktalar bile var. Eğer bize bu iki markadan birini önerme sebebini açıklarsan sevinirim. Böylelikle bundan sonra alacağım mp3 çalarımda daha doğru bir seçim yapmış olurum ve bu arkadaşa da iyi bir seçim yapabilmesi için yardımcı olmuş olursun. Teşekkürler, iyi akşamlar.
  • fatih3554 ben bir hafta önce samsung u3 modelini deneme imkanı buldum 1 dünya ayar koymuşlar 3d felan ama sesi bozmaktan başka bi işe yaramıyor,anladığım kadarıyla mp3 player piyasasında olmak isteyen firmalar sony ile ses kalitesinde boy ölçüşemediği için böyle (güya) farklı özelliklerle satmaya çalışıyorlar,eğer 70 - 80 TL ya şöyle ufak olsun sesi bass ı kaliteli olsun dersen kesinlikle sony,çünkü bu 2 sini kullandığım için biliyorum..basslar derin,ses sıcak
    samsung un marka olarak büyüklüğüne kimse bişey diyemez ama ses kalitesi olarak sony nin gerisinde,ha ilerde ne olur bilemem sonuçta samsung bu,keşke seninle aynı kaliteli kulaklıkla karşılaştırma imkanı bulsaydık bunları
  • bende Sony NWZ-E435F mp3 çalar vardı. 45 saat müzik 8 saat video oynatımı gibi özellikleri güzeldi. Satttım, tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oracal -- 17 Mart 2009; 22:32:41 >
  • nuada, dostum ben u3 ü denemedim, hakkında bişey söyleyemem. Benim sahip olduğum ürün Samsung T-10. Bu üründe DNSe ses motoru var. Fakat zaten u3 te DNSe ses motoru yok. Dediğin doğru olabilir, Sony makul fiyatlı ürünlerinde daha kaliteli ürünler yapıyordur. Fakat "arka arkaya" Sony'nin 200 TL normlarındaki NWZ-E435F/B 2 GB ürünü ile, Samsung'un 200 TL lik T-10 modelini arka arkaya deneme şansı bulursan dinle ve aradaki farkı kendin duy. Neyse bu konu git gide "hiç hoşlanmadığım" marka savaşı halini almaya başladı. O yüzden daha fazla birşey söylemek istemiyorum. Herkese hayırlı seçimler diliyorum. Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.