MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik)
(En Son Oy Tarihi: 30.11.2012)
Giriş
dijital ses kayıt cihazları hakkında internette çok az yorum ve haber var.Bu nedenle dijital ses kayıt cihazı diye ayrı bir başlık açılabilir bana göre.
kesinlikle daha çok inceleme yazısı olması gerekir
ben placebo dinliorm bence yabancı mzk olması gerekir . daha çok inceleme yazısı olması gerekir:D
ROCK SÜPER OLUR!!!
Ben yeni üyeyi ama mp3 bölümünde aradığım pek çok şeyi karışıklık sebebiyle bulamıyorum :( buna çözüm bulunmasını istiiyorum.Ama daha çok inceleme yazısı da olsa fena olmaz. :)
öncelikle incelemeleri sabit konu yapmakla başlayabilirsiniz..
valla arkadaşlar bu bölümde bir de yazılım fw destekleri olsa hiç de fena olmaz tavsiye edilen yerlerden bulamıyoruz ihtiyacımız olan desteği
Hepsi OLabiLirdi AsLında
ürün tanıtımlarının artması lazım
Bilmem Hic Biri Bence..
Bence hayatınızda size yardımcı olacak bütün şeylerin mp3 de bulunması insanın işini daha da kolaylaştırır.Böyle olduğu zaman hep ürün şirketi inovasyon yapmış olur ülkemizin ekonomisi de ilerler.
daha çok inceleme yazısı dedim ancak inceleme yazılarının ödüllendirilmesi de seçilebilseydik keşke
yeni çıkacak ürünlerin tanıtımı...
yeni ürün tanıtımı...
Elbette yeni çıkan ürünler hakkında haberlerin olmasını isterdim ... Tabiki güncel olmalı sürekli
Bence tanıtım olmalı
İnceleme yazılarına ödül sistemi getirilse iyi olur böylelikle daha çok inceleme yapılmasına teşvik edilmiş olur.
Belirli firma/marka ların yeni çıkan ürünleri hakkında,daha çok inceleme ve karşılaştırma yazıları =) Unutmadan... iett otobüsü gibi çok kalabalık ve sıkışık...