Şimdi Ara

MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik)

(En Son Oy Tarihi: 30.11.2012)
Giriş
  • dijital ses kayıt cihazları hakkında internette çok az yorum ve haber var.Bu nedenle dijital ses kayıt cihazı diye ayrı bir başlık açılabilir bana göre.
  • kesinlikle daha çok inceleme yazısı olması gerekir
  • ben placebo dinliorm bence yabancı mzk olması gerekir . daha çok inceleme yazısı olması gerekir:D

ROCK SÜPER OLUR!!!
  • Ben yeni üyeyi ama mp3 bölümünde aradığım pek çok şeyi karışıklık sebebiyle bulamıyorum :( buna çözüm bulunmasını istiiyorum.Ama daha çok inceleme yazısı da olsa fena olmaz. :)
  • öncelikle incelemeleri sabit konu yapmakla başlayabilirsiniz..
  • valla arkadaşlar bu bölümde bir de yazılım fw destekleri olsa hiç de fena olmaz tavsiye edilen yerlerden bulamıyoruz ihtiyacımız olan desteği
  • Hepsi OLabiLirdi AsLında
  • ürün tanıtımlarının artması lazım
  • Bilmem Hic Biri Bence..
  • Bence hayatınızda size yardımcı olacak bütün şeylerin mp3 de bulunması insanın işini daha da kolaylaştırır.Böyle olduğu zaman hep ürün şirketi inovasyon yapmış olur ülkemizin ekonomisi de ilerler.
  • daha çok inceleme yazısı dedim ancak inceleme yazılarının ödüllendirilmesi de seçilebilseydik keşke
  • yeni çıkacak ürünlerin tanıtımı...
  • yeni ürün tanıtımı...
  • Elbette yeni çıkan ürünler hakkında haberlerin olmasını isterdim ... Tabiki güncel olmalı sürekli
  • Bence tanıtım olmalı
  • İnceleme yazılarına ödül sistemi getirilse iyi olur böylelikle daha çok inceleme yapılmasına teşvik edilmiş olur.
  • Belirli firma/marka ların yeni çıkan ürünleri hakkında,daha çok inceleme ve karşılaştırma yazıları =)
    Unutmadan... iett otobüsü gibi çok kalabalık ve sıkışık...
  • güsel anket
  • ürün özelligi fiyatı ve hakkındaki yorumlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.