MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik)
(En Son Oy Tarihi: 30.11.2012)
Giriş
Daha çok inceleme yazısı ve yeni ürünlerin tanıtımı ikiside çok önemli bence ve en çok işimize yarıyacak yazılar olur.
Arkadaşlaşlar.. Bende mp3 Almak İstiyorum. Şurada Çok Güzel Mp3 playerler var Ve Çok Güzel Ürünler Var.. http://dukkanlar.gittigidiyor.com/may_shop/ buradan alıcam MP3 MEIZU ilgimi Çekti.
hem yeni ürünler tanıtılsın hemde daha çok inceleme ve karşılaştırma olsun....
Bence artık kesinlikle bir sansa alt başlığı olması lazım.
Yeni Ürenler Hakkında Bilgi Ve Daha Fazla İnceleme Yazısı
Yeni ürünler hakkında bilgi ve ayrıntılı inceleme
Incelemeler önbaşlık bölümüne alınabilir
kisiler arasinda olusan polemiklerin azaltilmasi ve insanlarin enerjilerinin urun tanitim/yorumlarina harcanmasi konusunda ciddi bir calisma yapilmasi dusuncesindeyim. 2 gundur okudum 30 sayfalik bir forum alt basliginin 1-2 sayfasi sadece polemiklerle doluydu. sadece fikir / tesekkurler
yeni ürünler tanıtılsın
piyasada En çok bilinen marka ve modellerin Hangi SES IŞLEMCISI kullandığı tek bir başlık altında toplanabilir ve buna göre karşılaştırma yapılır.=)
Birde tüm mesajlara bakan ve cevap alamayan kullanıcalara cevap yazıp onları yönlendirebilecek bi yöneten.!!
quote:
Orijinalden alıntı: mc_technosoft
piyasada En çok bilinen marka ve modellerin Hangi SES IŞLEMCISI kullandığı tek bir başlık altında toplanabilir ve buna göre karşılaştırma yapılır.=)
Buda güzel fikir katılıyorum.!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme