Şimdi Ara

MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git

MP3 Player Bölümü'nde Neler Olması İlginizi Çeker? (Anket ve Yenilik)

(En Son Oy Tarihi: 30.11.2012)
Giriş
  • Daha çok inceleme yazısı ve yeni ürünlerin tanıtımı ikiside çok önemli bence ve en çok işimize yarıyacak yazılar olur.
  • Arkadaşlaşlar.. Bende mp3 Almak İstiyorum. Şurada Çok Güzel Mp3 playerler var Ve Çok Güzel Ürünler Var..
    http://dukkanlar.gittigidiyor.com/may_shop/ buradan alıcam MP3 MEIZU ilgimi Çekti.
  • hem yeni ürünler tanıtılsın hemde daha çok inceleme ve karşılaştırma olsun....
  • Bence artık kesinlikle bir sansa alt başlığı olması lazım.
  • Yeni Ürenler Hakkında Bilgi Ve Daha Fazla İnceleme Yazısı
  • Yeni ürünler hakkında bilgi ve ayrıntılı inceleme
  • Incelemeler önbaşlık bölümüne alınabilir
  • kisiler arasinda olusan polemiklerin azaltilmasi ve insanlarin enerjilerinin urun tanitim/yorumlarina harcanmasi konusunda ciddi bir calisma yapilmasi dusuncesindeyim.
    2 gundur okudum 30 sayfalik bir forum alt basliginin 1-2 sayfasi sadece polemiklerle doluydu.
    sadece fikir / tesekkurler
  • yeni ürünler tanıtılsın
  • piyasada En çok bilinen marka ve modellerin Hangi SES IŞLEMCISI kullandığı tek bir başlık altında toplanabilir ve buna göre karşılaştırma yapılır.=)
  • Birde tüm mesajlara bakan ve cevap alamayan kullanıcalara cevap yazıp onları yönlendirebilecek bi yöneten.!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_technosoft

piyasada En çok bilinen marka ve modellerin Hangi SES IŞLEMCISI kullandığı tek bir başlık altında toplanabilir ve buna göre karşılaştırma yapılır.=)

Buda güzel fikir katılıyorum.!!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.