Şimdi Ara

Mp3 player için ses yükseltici (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
19.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi bu ne yaaa bunu yanındamı taşıycan mp3 playerdan büyük bu yawwww
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozogul4

abi bu ne yaaa bunu yanındamı taşıycan mp3 playerdan büyük bu yawwww

Mühim Olan İnsanLık
    ama mp3 playerdan Büyük
  • amerikada kulaklık ile ilgili forumlardan birinde insanlar kendi amfilerinin fotoğraflarını gönderiyorlar, Ben onlara göre biraz küçük yapıyorum tabi, herkes küçük istediği için.

http://home.comcast.net/~bhjazz/Mint10.jpg

2 tane 9v ile filan çalıştırıyorlar, tabi bu bir tercih meselesi. Yanınd aamfi taşımak istemeyenlerin fikirlerine saygı duyuyorum. Dışarıda earbud'dan başka kulaklık takmayanlara da saygı duyuyorum tamamen tercih.
  • bence gereksiz benim mp3 player daha kibar duruyor bundan bea bide bunumu taşıyacağım
  • ilgilendiğiniz için teşekkür ederim, bu şekilde düşünmeyenlere yönelik bir ürün zaten.
  • Ortaligi karistirayim Bir de suna bakin
    http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1080484
  • Ben yani Alper Derici tarafından üretilen "Headbanger PLUS" amfilerinin resmi web sayfası olan

http://www.alperderici.com/headbangerplus

adresini inceleyebilir böylece arada fark olup olmadığına karar verebilirsiniz.

Benim, ürünlerimin ve web sitemin söz konusu kişi ile hiç bir bağlantısı yoktur. Ancak bu amfilere esin kaynağı olan Headbanger amfisinin kaynak şeması açıktır, ben kendimce bazı değişiklikler yapıyorum hem görsel hem işlevsel olarak, ve "Headbanger PLUS" adı altında satışa sunuyorum. Diğer şahıslar da konuya kendi yaklaşımlarını sergilemek ve satış yapmak konusunda serbestler.

• Bir süre bakmadım, konu bayağı genişlemiş..

Alper beyden Headbanger PLUS Xtra model kulaklık amfisini yaklaşık 25 gün önce aldım.Siparişi verikten sonra ertesi gün kargo elime ulaştı.İçinde 9V luk bir pilde vardı. Cihazınızı bağlamak için bir ara kabloya ihtiyaç var. Çok fazla kullanamadığım için ayrıntılı bir inceleme yazamayacağım ancak artıları ve eksilerini belirteceğim.

+ Ses seviyesini % 200 - 300 oranında arttırıyor.
    + Ayrıca ses ayar düğmesi var.
    + Alper bey,Ürünü beğenmezsem 3 gün içinde iade edebileceğimi de ekledi.

- Küçük sigara paketi büyüklüğünde.
    - 9 v. luk pil ile çalışıyor.

Yorumum amfi işini yapıyor ancak kullanılacak mp3 player, discman vs. kalitesi önem kazanıyor bu sefer. Amfiyi bağladığınızda ses kalitesinin çok fazla artacağını beklememelisiniz, mevcut ses seviyesini arttırıyor. Ben Codegen mp3 player ve Sennheiser MX 200 ile kısa bir süre test edebildim. Daha önce son seste yanımda konuşulanları duyuyor iken şimdi mp3 player'ı son seste açamıyorum. almadan önce amfinin boyutlarını gözönüne almalısınız, cepte taşınılacak boyutta değil.

Şimdilik görüşlerim bu kadar, bence başarılı bir ürün. Alper beye çalışmalarında başarılar diliyorum

• shure e4c-ipod nano ottu b*ktu derken gerçekten aradığım bişiye param kalmadı :((( Uzun zamandır aradığım birşeyid hatta daha öncede siteye girmiştim ama baya bir zaman oluyor sanırım o zaman çekici gelmemişti şimdi daha çekici geldi ve kesin sahip olmalıyım diyorum şuan;(hatta denemden 2tane almayı düşünüyorum yedek olarak 1tane..) ama şuan sıfıra vurmuş durumdayım.. 375mw değeri gözümü oynattı el yapımı olmasıda bence çok daha büyük bir + el emeğine saygım daima sonsuzdur.. süper çalışma en kısa zamanda alıp denemek istiyorum..hatta daha büyük ve daah başarılı olduğunu düşündüğünüz devre şemaları ve fiatlarınıda sizle görüşmek isterim..

Saygılar..

edit:
    @digital35:
    Gerçekten mp3 playerin sesini arttırır ama birazda mp3 playeirn kalitesiyle ilgili bence ses kaliesi durumu.. Hz değerleri ve çıkış gücü çok iyi gözüküyor.. Ben en iyi kulaklığımla bile codegen-kamosonic vs gibi playerlardan çok kötü bir sonuç alıyorum amfi bunu sadece ses yüksekliği olarak değiştirebilir bence? Yani bir ipod-iriver-rio karma-creative-sony çok daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pSyCo -- 12 Ekim 2005, 1:22:11 >

• şuan ta 100$lık shure e2c var valla :) e4c 300$lık bir model ondada kesin emin değilim msn adresimi burdan pm yoluyla atıyorum yukarıda özel mesaj bölümünden bakabilirsiniz.. hem e4c hakkında şphelerim var(ultimate ears-shure karşılaştırmalarından) Sİz yardımcı olursanız çok dha sevinirim tabiki..
    MSnimi özeldn iletiyorum şimdi yatıyorum iyi geceler bu arada yarın okulu olan bi insaım malesef..

İYi geceler..
  • Perkusyon calan bir kişi, benden kulaklık amfisi aldı ve sahnede monitör olarak kulaklık kullanmayı düşündüğünü söyledi.

Bugün yorumlarını göndermiş web siteme ekledim. Headbanger plus amfileri bir kullanım alanı daha bulmuş oldu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aderici -- 17 Ekim 2005, 22:56:21 >
  • http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1127011

küçük bir kusuru olan cihazı asgarisiz 1 ytl den satışa sundum, almayı düşünüp de pahalı bulanların ilgisini çekebilir,
  • Uzun zamandır üzerinde çalıştığım yeni model amfiyi en sonunda çıkartabiliyorum. Şarjlı kalem pil kullanmak isteyen ve daha kaliteli entegre isteyenlerin çok hoşuna gidecek, eskisinden farkları şöyle :

* Phillips'in entegresini kullanıyorum artık, bunu bulmak
    gerçekten çok zor oldu (lm386 dan sonra olcukça büyük bir gelişme oldu bu)
    Bu entegre sound blasterin external ses kartlarının birinde de kullanılıyor.

* Artık 9v'luk pil yerine 2 adet kalem pil ile çalışıyor cihaz, 9vluk piller
    500 mah civarındayken sarjlı kalem piller 2200 mah değerine kadar
    bulunabiliyor bu da kabaca pil mrünün 4 katına çıkması demek,

* Ses sinyalinin geçtiği yol üzerinde binde 2,5 lik hata payına sahip
    metal-film dirençler kullanılıyor (sıradan dirençlerin hata payları yüzde 5
    ya da daha fazladır)

* Yeni modelde kullanılan pot yani ses dugmesi eskisine gore cok cok
    kaliteli, samanlıkta igne arar gibi arayıp buldugum ve cok icime sinen bir
    model,

* 1000 uf büyük çıkış kapasitörleri, ani bas vuruşlarında gereken fazla
    akımı sağlayabilmek ve mükemmel bas tonlarını elde edebilmek için.

* Tum parçaların karta monte olmasına olanak veren baskılı devre.

Birkaç gün içinde yeni fotoğrafları da buraya koyacağım, bu yeni amfinin oluşmasında sizin istek ve eleştirileriniz etkili oldu, ilgi gösterdiğiniz ve desteklediğiniz için teşekkür ederim.

Daha önceli modelden almış olanlara uygun bir upgrade imkanı sunacağım dayak yememek için merak etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aderici -- 30 Kasım 2005, 3:46:54 >

• Sözünü ettiğim yeni amfiler hazır, isimleri de Ampli-Fi® olarak belirlendi, resmi web sitesi olanhttp://www.ampli-fi.com adresinden detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Headbanger Plus, aynı fiyata çok daha kalitelisini üretebildiğim için, üretimden kaldırılmıştır. Aynı fiyata nasıl daha kalitelisi oldu derseniz birincisi artık parçaları toptan fiyatlarına alıyorum, ikincisi de Ampli-Fi® kulaklık amfisini kendim tasarladığım için işçiliği çok azalttım, baskı devrelerini bir firmaya yaptırıyorum, kutuları delmek için paslanmaz çelikten özel bir kalıp yaptırdım, bu sayede montajlı birkaç saatten fazla sürmüyor. İşçilikten kazandığım parayı fiyattan düşmek yerine, bu yeni tasarımda çok daha kaliteli ve pahalı parçalar kullandım.

Eskiden erişilmez gördüğümüz, sadece amerikadaki amfilerde bulunur sandığımız kaliteli parçaları artık Ampli-Fi® kulaklık amfisinde kullanabiliyorum.

Amfiler ile ilgili sorularınız olursahttp://www.ampli-fi.com adresindeki web sitemden bana ulaşaiblirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aderici -- 30 Kasım 2005, 3:48:22 >

• Alper bey işi bayağ bi ilerletmişsiniz. bundan 2 ay önce gittigidiyorda üretip üretip satıyordunuz(yanlış hatırlamıyorsam orada görmüştüm). şimdi seri üretim.

emeğinizin karşılığını alırsınız umarım.
  • Askerden döndüğüme göre kaldığımız yerden tam gaz devam edebiliriz
  • konunun başlığı "kulaklık amfileri" diye değiştirlse daha iyi olur diye düşünüyorum. bu şekilde insanlara kulaklık amfisinin ne olup ne olmadığını anlatabiliriz. alper bey siz de hoşgeldiniz.
  • Merhaba Alper Bey; buralarda mısınız? Şu an satış yapıyor musunuz?
    3 yıl önce ve 3 yıl sonra ne değişti? Kaliteyi artırıp hizmete devam ediyor musunuz?
    Ürünleriniz hakkında bilgi sahibi olmak isterim ...
    Ürünlerinizi alan arkadaşların da yorumlarını okumak isterim ...
    Kolay gelsin ... Teşekkürler ...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.