Şimdi Ara

Mp3 player için ses yükseltici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
19.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen sene aceleyle Codegen marka 256 mb lık bir mp3 player aldım. Ses seviyesi oldukça düşüktü kulaklıkları değiştirdim, Sennheiser MX 200 aldım biraz daha iyi oldu ama hala yetersizdi. Aldığım zaman iade etseydim kurtulacaktım ama artık idare etmeliyim..

sesi yükseltmek için internette yaptığım araştırmalarda http://Boostaroo Audio Amplifier and Splitter / Portable adında bir ürün buldum tek pil ile çalışarak ses oranını % 40 arttıracağını iddia ediyor, hemen alacağım ama yurtdışından alışveriş etme konusunda kararsızım. Türkiyede buna benzer bir ürün bulabileceğim bir yer bilen var mı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital35 -- 14 Eylül 2005, 10:18:40 >

• Linke girmedim ama bu işi kulaklık amfi si ile yapabilirsin. Kulaklık amfisini Türkiye'de tek kişi yapıyor benim bildiğim. İşte adresi -->http://www.alperderici.com/headbangerplus
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRhero

Linke girmedim ama bu işi kulaklık amfi si ile yapabilirsin. Kulaklık amfisini Türkiye'de tek kişi yapıyor benim bildiğim. İşte adresi -->http://www.alperderici.com/headbangerplus
    Konuyu "Mp3 Player/ Video Player" bölümüne taşıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertkan

Konuyu "Mp3 Player/ Video Player" bölümüne taşıyorum...

Alıntıları Göster
    "mtkn3" bu bölümü kaçırmışım, konuyu taşıdığın için teşekkürler.

"MRhero" güzel bir ürüne benziyor, irtibata geçiyorum. Çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital35

"mtkn3" bu bölümü kaçırmışım, konuyu taşıdığın için teşekkürler.

"MRhero" güzel bir ürüne benziyor, irtibata geçiyorum. Çok teşekkürler

Alıntıları Göster
    bu kulaklık amfisini nasıl temin edebiliriz ? ben sitede herhangi bir adres yada telefon bilgisi göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: civilcivil

bu kulaklık amfisini nasıl temin edebiliriz ? ben sitede herhangi bir adres yada telefon bilgisi göremedim

Alıntıları Göster
    sitede böyle bir adres var

mail@alperderici.com

ben bir mail attım ancak henüz cevap gelmedi...
  • quote:

sitede böyle bir adres var

mail@alperderici.com

ben bir mail attım ancak henüz cevap gelmedi...

Alıntıları Göster
    cevap gelirse bizi de bilgilendirirsen seviniriz
  • quote:

cevap gelirse bizi de bilgilendirirsen seviniriz

Alıntıları Göster
    Alper beyle görüştüm.

kendi üretimi olan kulaklık amfisinin 9 v. luk bir pil ile ses kalitesini bozmadan % 300 arttırabileceğini söyledi, ayrıca birçok bilgi verdi. Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum. Ürün elime ulaştıktan sonra yorumlarımıda yazarım.

• quote:

Alper beyle görüştüm.

kendi üretimi olan kulaklık amfisinin 9 v. luk bir pil ile ses kalitesini bozmadan % 300 arttırabileceğini söyledi, ayrıca birçok bilgi verdi. Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum. Ürün elime ulaştıktan sonra yorumlarımıda yazarım.

Alıntıları Göster
    yorumlarını bekliyoruz
  • quote:

yorumlarını bekliyoruz

Alıntıları Göster
    Güzle alete benziyor 49 ytl fiyatı da fena değil işe yarıyorsa alınabilir.Yorumları bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redwyne

Güzle alete benziyor 49 ytl fiyatı da fena değil işe yarıyorsa alınabilir.Yorumları bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Kulaklık amfilerine ilginin artması çok güzel bir şey, internet üzerinden satışını gerçekleştirdiğim Headbanger Plus kulaklık amfilerinin adının burada geçmesi beni ayrıca mutlu etti.

Digital35 rumuzlu arkadaş benden yeni dış tasarıma sahip bir amfi aldı. Yakın zamanda görüşlerini yazacaktır. Ayrıca merak edenler için web sayfamda diğer müşterilerimden birkaçının yorumları mevcut.

Http://www.alperderici.com/headbangerplus

adresinden görebilirsiniz.

Kulaklık amfileri ile ilgili her türlü sorunuzu bana çekinmeden iletebilirsiniz. Web sitesinde mail adresim de var.

Alper,

• quote:

Orijinalden alıntı: aderici

Merhaba,

Kulaklık amfilerine ilginin artması çok güzel bir şey, internet üzerinden satışını gerçekleştirdiğim Headbanger Plus kulaklık amfilerinin adının burada geçmesi beni ayrıca mutlu etti.

Digital35 rumuzlu arkadaş benden yeni dış tasarıma sahip bir amfi aldı. Yakın zamanda görüşlerini yazacaktır. Ayrıca merak edenler için web sayfamda diğer müşterilerimden birkaçının yorumları mevcut.

Http://www.alperderici.com/headbangerplus

adresinden görebilirsiniz.

Kulaklık amfileri ile ilgili her türlü sorunuzu bana çekinmeden iletebilirsiniz. Web sitesinde mail adresim de var.

Alper,

Alıntıları Göster
    peki nasıl temin edicez aleti? sadece posta yoluyla mı oluyor , herhangi bir yerde dükkanınız yok mu?

• quote:

peki nasıl temin edicez aleti? sadece posta yoluyla mı oluyor , herhangi bir yerde dükkanınız yok mu?

Alıntıları Göster
    Ürünümle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim,

Onlarca insan Headbanger Plus amfileri için banka aracılığıyla ücret ödediler ve kargo ile ürünlerini aldılar. Bu yolla çok geniş bir kitleye ürünümü sunabildiğim için bu şekilde çalışmayı tercih ediyorum. Ürün herhangi bir mağazada satılmamaktadır.

Bazı müşterilerimin hiç denemedikleri bir ürünü satın almak konusunda çekinceleri olabiliyor. Bu haklı isteklerini geri çevirmemek adına 3 günlük koşulsuz geri iade süresi sunuyorum. Ürün elinize ulaştıktan sonra 3 gün içinde ürüne zarar vermeden iade ederseniz hiç bir mazeret göstermeden ödediğiniz ücretin iadesini isteyebiliyorsunuz. Böylece Headbanger Plus kulaklık amfilerini kendi ekipmanınızla, evinizin rahatlığında denemiş oluyorsunuz.

Başka sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Sizi onlarca mutlu Headbanger Plus kullanıcısı arasında görmekten mutluluk duyacağız.

Alper,

• quote:

Ürünümle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim,

Onlarca insan Headbanger Plus amfileri için banka aracılığıyla ücret ödediler ve kargo ile ürünlerini aldılar. Bu yolla çok geniş bir kitleye ürünümü sunabildiğim için bu şekilde çalışmayı tercih ediyorum. Ürün herhangi bir mağazada satılmamaktadır.

Bazı müşterilerimin hiç denemedikleri bir ürünü satın almak konusunda çekinceleri olabiliyor. Bu haklı isteklerini geri çevirmemek adına 3 günlük koşulsuz geri iade süresi sunuyorum. Ürün elinize ulaştıktan sonra 3 gün içinde ürüne zarar vermeden iade ederseniz hiç bir mazeret göstermeden ödediğiniz ücretin iadesini isteyebiliyorsunuz. Böylece Headbanger Plus kulaklık amfilerini kendi ekipmanınızla, evinizin rahatlığında denemiş oluyorsunuz.

Başka sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz. Sizi onlarca mutlu Headbanger Plus kullanıcısı arasında görmekten mutluluk duyacağız.

Alper,

Alıntıları Göster
    Buyrun bu da yeni çıkan beyaz modeli.

• quote:

Buyrun bu da yeni çıkan beyaz modeli.

Alıntıları Göster
    kaç para bu alet?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alain_Delon

kaç para bu alet?

Alıntıları Göster
    Ürünle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim,

Fotoğrafta gördüğünüz modelin satış fiyatı 59 ytl'dir.

Bu başlıkta benimle kontak kuracağını söyleyen digital35 nickli arkadaş da bu modelin aynısının siyahından aldı 59 ytl'ye. Sanırım kısa zamanda bir tane de sennheiser kulaklık alacak.

Ürünle ilgili başka sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

www.alperderici.com/headbangerplus adresinde kullanıcılardan bazılarının yorumları da var.

• quote:

Ürünle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim,

Fotoğrafta gördüğünüz modelin satış fiyatı 59 ytl'dir.

Bu başlıkta benimle kontak kuracağını söyleyen digital35 nickli arkadaş da bu modelin aynısının siyahından aldı 59 ytl'ye. Sanırım kısa zamanda bir tane de sennheiser kulaklık alacak.

Ürünle ilgili başka sorularınız olursa çekinmeden sorabilirsiniz.

www.alperderici.com/headbangerplus adresinde kullanıcılardan bazılarının yorumları da var.

Alıntıları Göster
    benim şu anda kaliteli bir ses sistemim yok acaba bunu alıp pc yebağlasam bir kazancım olurmu kalite artışı sağlarmı acaba var olan sistemle. araba amfisiyle desteklenmiş tahta kafes içinde 2 şer hoparlörlü bir sistem var elimde birde mp3 playerım var ama evde kullanmıyorum zaten dışardada ses düzeyi yeterli geliyor bana

• quote:

Orijinalden alıntı: bachree

benim şu anda kaliteli bir ses sistemim yok acaba bunu alıp pc yebağlasam bir kazancım olurmu kalite artışı sağlarmı acaba var olan sistemle. araba amfisiyle desteklenmiş tahta kafes içinde 2 şer hoparlörlü bir sistem var elimde birde mp3 playerım var ama evde kullanmıyorum zaten dışardada ses düzeyi yeterli geliyor bana

Alıntıları Göster
    Taşınabilir Amp leri PC'ye bağlarsan pek istediğin sonucu alamazsın ;)

tabii ses artar ama ben sana ev için üretilmiş amp leri öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melik

Taşınabilir Amp leri PC'ye bağlarsan pek istediğin sonucu alamazsın ;)

tabii ses artar ama ben sana ev için üretilmiş amp leri öneririm

Alıntıları Göster
    o maliyete çıkmamak için düşünmüştüm bende o parayı çıkana kadar yeni bi sistem düşünürüm zaten neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: bachree

o maliyete çıkmamak için düşünmüştüm bende o parayı çıkana kadar yeni bi sistem düşünürüm zaten neyse

Alıntıları Göster
    Headbanger Plus amfileri kulaklıklar için özel olarak tasarlanmıştır. Bir çift küçük hoparlörle tatilde vs kullanabilirsiniz ancak bu zorda kaldığınız durumda ses çıksın diye yapılmış bir eylem olur.

Evde hoparlörlerle kullanım için kuvvetli bir power amfi daha iyi olur. tabii hoparlörleri de gözden geçirmek lazım. hoparlörleriniz çok iyi değilse eğer, amfiden önce hoparlör almak daha çabuk ses kalitesini artırabilir.

Eğer bilgisayar ile kulaklık kullanıyorsanız, o zaman kulaklık amfisini önerebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aderici -- 8 Ekim 2005, 21:13:59 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.