Bildirim
mp3 player, karasız kaldım?öneri?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Creative Muvo derim. Sebebine gelince Sony Avrupa Standartlarına uymak için mp3 çalarlarına ses kısıtlaması getiriyor. Bu da oldukça sorun bence. Duyamayacağım müziği dinlememin bir anlamı yok. Bu benim görüşüm. -
hadi yaa,ben bilmiyodum bu yönü işte.çok saol kardeş -
quote:
Orjinalden alıntı: Odysseyy
Creative Muvo derim. Sebebine gelince Sony Avrupa Standartlarına uymak için mp3 çalarlarına ses kısıtlaması getiriyor. Bu da oldukça sorun bence. Duyamayacağım müziği dinlememin bir anlamı yok. Bu benim görüşüm.
Aynen ody'e katılıyorum. Sony'e verilen paraya yazık. O kadar para veripte üstüne sesi kısıtlanmış alet almanın manası yok.
Bir de rica, bir daha başlık açarken dikkatli olalım. Benzer soruların sorulduğu eski,yeni bir sürü başlık var. -
quote:
Orjinalden alıntı: soundchaser
Aynen ody'e katılıyorum. Sony'e verilen paraya yazık. O kadar para veripte üstüne sesi kısıtlanmış alet almanın manası yok.
Bir de rica, bir daha başlık açarken dikkatli olalım. Benzer soruların sorulduğu eski,yeni bir sürü başlık var.
evet çok mantıklı yaa ben bilmiyodum o kısıtlanmış sesi çok saolun
kusura bakma yaw direk cevap alabilirmiyim diye açmıştım,özür
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- redmi buds 4 lite ses az çıkıyor
- sennheiser momentum 4 vs sony wh-1000xm5
- dıt dırı dıt dıt dırı dı dıd dıd yabancı
- bluetooth kulaklık açılmıyor
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- en iyi kablolu kulaklık
- jbl 570bt ne zaman çıktı
- sennheiser orpheus
- dyson ontrack
- blaupunkt kulaklık bim
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X