Şimdi Ara

Mp3 Player + Kulaklık Tavsiyesi (tecrübeyle sabit olması iyi olur)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
6.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konularda fazla profesiyonal değilim onun için tebrübelerden yararlanmaya karar verdim

Kendime yeni mp3 player alacagım ortalama 150-200 tl arası fiyatı olan

forumdaki araştırmalarıma göre

sansa fuze
    bazı sony modelleri
    bazı philips modelleri

ön sıralarda yer alıyor.

Bana fazla sert olmayacak şekilde bass veren ama çokta yumuşak olmayan ses kalitesi olarak orta seviyede olan bir model lazım çok karasız kaldım bu modeller veya bu modeller dışında tavsiye verecek arkadaşlara teşekkür ederim (tavsiye verecek olanlar lütfen cihazı kullanmış olsun tecrübeye dayalı yorum istiyorum)

Ayrıca yanında 80-100 tl arası alacağım playerle uyum sağlayacak kulak içi kulaklıkta alcam. Marka modeli size bırakıyorum

• Çin malı tablete ne gerek var.
  • philipsleri zaten geç, bi halta yaramazlar.
    sonyler uzun pil süreleri ve damdum bassları ile bilinirler. kayıpsız çalamaz, kart vs ile aletin kapasitesi artırılamazlar. yüksek modeller hariç(864, 845, x1050 vs) çok da iyi ses vermezler.
    seni bunlar arasında sansa fuze paklar. fuze'ün sesi doğaldır. sesle oynamaz(sonynin bassları gibi). kullanımı kolaydır, her türlü ses formatını çalar. microsd desteği vardır. rockbox desteği de vardır ki bu aletin bu kadar meşhur olmasının ikinci nedenidir.
    Sansa fuze ve bass karakterli bir kulaklık (cks90, m4 vb) seti güzel olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vash The Stampede

philipsleri zaten geç, bi halta yaramazlar.
    sonyler uzun pil süreleri ve damdum bassları ile bilinirler. kayıpsız çalamaz, kart vs ile aletin kapasitesi artırılamazlar. yüksek modeller hariç(864, 845, x1050 vs) çok da iyi ses vermezler.
    seni bunlar arasında sansa fuze paklar. fuze'ün sesi doğaldır. sesle oynamaz(sonynin bassları gibi). kullanımı kolaydır, her türlü ses formatını çalar. microsd desteği vardır. rockbox desteği de vardır ki bu aletin bu kadar meşhur olmasının ikinci nedenidir.
    Sansa fuze ve bass karakterli bir kulaklık (cks90, m4 vb) seti güzel olabilir.

Anladım ama forumda başka kişiler de sansa modellerinde sadece yüksek ses çıktığını söylüyor ses kalitesi olarak orta seviyenin altında diyorlar ne kadar dogru olduğunu bilmiyorum sonuçta bana cihazı kullanan kişilerin yorumları tavsiyeleri önemli

• sansa fuze v1, clip v1 vs 100 tl civarında, fiyatına göre çok çok iyi aletlerdir. hd600 gibi kulaklıkların yanında amfiyle beraber kullanıyorlar bunları.
    ama fiyat yükseldikçe daha kaliteli ürünler çıkıyor.
    200-250 tl civarında ipod video 5,5g, bass isteyelere yukarıda saydığım ilk 2 sony modeli
    250-300 civarı s:flo2
    350 civarı diymod ipod video gibi.
    cowon'un da güzel aletleri var bu fiyat aralarınds ama bulmak zor tabi.

• quote:

sansa fuze v1, clip v1 vs 100 tl civarında, fiyatına göre çok çok iyi aletlerdir. hd600 gibi kulaklıkların yanında amfiyle beraber kullanıyorlar bunları.
    ama fiyat yükseldikçe daha kaliteli ürünler çıkıyor.
    200-250 tl civarında ipod video 5,5g, bass isteyelere yukarıda saydığım ilk 2 sony modeli
    250-300 civarı s:flo2
    350 civarı diymod ipod video gibi.
    cowon'un da güzel aletleri var bu fiyat aralarınds ama bulmak zor tabi.

Fiyatın mp3 player + kulaklıkla beraber 300-350 arasını geçmemesini istiyorum.
  • Bu konu hakkında başka yardımcı olacak arkadaş yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o zaman ipod video 5,5g ve cks77 öneriyorum. benim haricimde öneride bulunacak arkadaşlar da olacaktır zamanla.

• quote:

o zaman ipod video 5,5g ve cks77 öneriyorum. benim haricimde öneride bulunacak arkadaşlar da olacaktır zamanla.

Galiba sansa fuze alacam.Şu anda gerçekten fiyat performans ürünü olarak onu gördüm bazı kişilerde bunu önerdi buna göre kulalık tavsiyesi ne var sizce ?
  • bass sevdiğinizi varsayarak(ilk mesajınızdan) brainwavz m5 veya cks77 diyorum. farklı modeller de önerebilirim ama uzun süre kullanmadığımdan esgeçiyorum tecrübem olmadığı için.

• quote:

bass sevdiğinizi varsayarak(ilk mesajınızdan) brainwavz m5 veya cks77 diyorum. farklı modeller de önerebilirim ama uzun süre kullanmadığımdan esgeçiyorum tecrübem olmadığı için.

Brainwavz m5 olacak gibi galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ltftosun

quote:

bass sevdiğinizi varsayarak(ilk mesajınızdan) brainwavz m5 veya cks77 diyorum. farklı modeller de önerebilirim ama uzun süre kullanmadığımdan esgeçiyorum tecrübem olmadığı için.

hayırlısı olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ltftosun

quote:

hayırlısı olsun

Bu kadar paraya karşılığını alırız herhalde bizde deneyerek tecrübe sahibi olcaz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: talhaünsal

O fiyata tablet alırsın. Git çarşıdan 20 liralıklardan al kardeşim. O ne kadar paraaa..

Anlayamayacağın veya daha doğrusu algılayamayacağın noktalardaki (İyi ses gibi.) ilgi alanlarına laf atmayacaksın kardeşim. Ha dersen ki, maddi durumum kötü. O da senin sorunun. Bizim durumumuz o kadar da kötü değil. Kaldı ki ben yemekten kısıp, 500 TL'ye kulaklık almış biriyim. Böyle ön yargılı, cahilce ve düşüncesiz yorumların önüne geçmek gerekir.
  • Arkadaşlar merhabalar bende mp3 player bakıyorum, Benim aradığım özellikler sesin orta seviyelerde olması, taşınabilir aslında küçük olması, radyo ve 8gb ila 16gb arası kapasite. Tasarım olarak gönlümde İpod yatsada Türkiyedeki fiyatı gerçekten fazla

Forumda Sandisk Sansa Clip'i çok övüyorlar, fakat istanbulda bu modeli bulabileceğim bir yer varmıdır, varsa neresidir. Alet küçük, radyosu var, kapasitesi güzel, desteklediği formatlar yeterince iyi birtakım programlarla dahada iyi hale getirilebiliyormuş. . bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden sağ olun teşekkürler.

ayrıca @MekatronikMühendisi sanada tavsiyede bulunmuş olıyım.
  • Sizce sansa ya alternatif olarak ruizu x06 nasıl?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.