Şimdi Ara

mp3 player önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar maximum 150 ytl ye kadar bütçe ile mp3 player almayı düşünüyorum.aradığım özellikler :
    1-512 mb olması
    2-şarjlı değil pille çalışması (adaptörlüde olabilir ama usb den şarjlı olmamalı)
    3-ses kayıt gerekmiyor
    4- radyolu olması gerekmiyor
    çok özellikli olması gerekmiyor doğru düzgün sorunsuz çalsın yeter.

PHILIPS SA157 512 MB MP3 ÇALAR şunu buldum. tavsiye edermisiniz?
    CREATIVE NANO 512MB Beyaz bide bu var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patrick_bateman -- 10 Ağustos 2006; 23:39:46 >

• philips'in ses şiddetinden çok şikayet var.. ses çok az çıkıyor.. pil derken harici pille çalışmasını kastediyosan (örn: kalem pil) iriver t30 modeline bi bak derim.. ama fiyat olarak bişey diyemicem, tahminen senin fiyat sınırın içerisinde..
  • irriver pahalıymış.
  • bugün 3 söyleyişim

Creative muvo c100 sport al 100 ytl
    512 mb sd kart al 50 ytl

256+512 bir mp3 playerin olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: weros

bugün 3 söyleyişim

512 mb sd kart al 50 ytl

ben bu c100'ü hep unutuyorum ya..
  • bu creative muvoyu ankarada nerden bulabilirim?
  • evet arkadaslar bi cevap bekliyorum tatile çıkmadan önce mp3 playerı almam lazım....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player Tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Clementine mp3 player yardım.
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iriver t30 için asan88 arkadaşa başvur, amerikadan getirtiyodu daha ucuzz... güzel alet. alamazsan o fiyata creative'ler var,, muvo tx SE, zen nano((plus'ı da o fiyatlarda haberin olsun, almışken radyolu almışş olursunn))

www.gold.com.tr
  • arkadaşlar ankarada bir mağaza önerecek olan yokmu yaw herkes internettenmi alıyor bu aleti?
  • iriver t30 zaten nette yok bildigim kadarıyla tr stoklarında gozukmuyor hicbir magazanın. bi vatan bilgisayarda vardı o da vitrin urnuymus galiba yani hic bi yerde yok. bana gelecek yolda 3 dene var ama ne zmn gelir bilinmez malum gumrukcu amcalarımız bize ne zmn gel al derlerse o zmn gidip alacaz.
  • ankaralı değilim ama bildiğim bi tanesinin internet sitesi adresi falan da var bi bak istersen..

http://www.sanalmarketim.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: weros

bugün 3 söyleyişim

512 mb sd kart al 50 ytl

Ben senin dediğini dün yaptım ve creative muvo c100 çok memnunum sanada öneririm
  • Abicim philips alacağına minton al daha iyi ben 2 tane philips aldım 2side işe yaramaz hemen arıalanıyolar ama en son aldığım mintondan gayet memnunum evet mintonun çoğu malı dandik ama 350ytl verdiin zaman dandiklik falan kalmıyo:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nesta

Abicim philips alacağına minton al daha iyi ben 2 tane philips aldım 2side işe yaramaz hemen arıalanıyolar ama en son aldığım mintondan gayet memnunum evet mintonun çoğu malı dandik ama 350ytl verdiin zaman dandiklik falan kalmıyo:)

Arkadaş 150 civarı demiş. Eğer 350 ytl lik deseydi Creative MuVo N200 Micro 1 gb al derdik.

Minton iyidir güzeldir ama 350 ytl lik minton ürünü almak creative gibi rakipleri varken ne kadar mantıklı bilemiyorum.
  • Walla benim mintona değil350 500 bile verirdim ben özellkleri çok güzel
  • tavsiyeler için teşekkürler.
    PHILIPS SA1200 MP3 ÇALAR MP3 ÇALAR bunu aldım şimdilik gayet iyi görünüyor... seside az değil.daha fazlası sağır eder zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patrick_bateman -- 11 Ağustos 2006; 23:57:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.