Şimdi Ara

mp3 player seçimi konusunda yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir mp3 player almayı düşünüyorum ama ne yapacağıma karar veremedim. Nokia n95 var ondan müzik dinleyebilirim ama mp3 player ses kalitesi olarak çok daha iyi olur gibime geliyor. Sansa sandisk alabilirim bu forumdan 2. el satan bir arkadaş var. Bunun yerine önerebileceğiniz bir mp3 player var mı almışken iyisini alayım uzun süre değiştirme gereksinimi olmasın. Her türlü müzik dinlerim dubstep-heavy metal vs vs uç örnekler olsun diye bunları söyledim. Müzikteki her sesi duyabilmek isterim, kalitesi iyi olmalı sennheiser cx200 kulaklığım var tam kapasitesiyle kullanabilirsem harika olur. Tavsiyelere ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim.

Sansa sandisk şu an en mantıklısı gibi geliyor ama şu anki piyasayı bilmiyorum kaliteli modeller-markalar varsa tavsiyelere açığım.

Teşekkürler şimdiden.

• ufak bi yardım etseydiniz çok iyi olurdu
  • En azından fiyat belirtmeniz gerekir. Ucuz olsun iyi olsun diyosanız, sansalar gayet yeterlidir. Ayrıca cx200 müzikteki tüm ayrıntıyı size vermez. Tam bir işkence makinesi bu, bütçenize göre bişeyler bakın derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthfth

En azından fiyat belirtmeniz gerekir. Ucuz olsun iyi olsun diyosanız, sansalar gayet yeterlidir. Ayrıca cx200 müzikteki tüm ayrıntıyı size vermez. Tam bir işkence makinesi bu, bütçenize göre bişeyler bakın derim

Doğru unutmuşum fiyat yazmayı en fazla 150 lira verebilirim. Sansa çoğu mp3 player dan daha iyi midir yani herkes öyle diyor kaç liralık aletlerden bile çok daha iyiymiş doğru mudur acaba? Öyleyse pek düşünmeye gerek yok aslında 2. el alıcam direk pahalı da değil fiyatı 50 lira.
  • Fiyatı nazarında sansalardan iyisini görmedim. Kulaklık içinde söylediklerimi değerlendirirseniz daha memnun kalırsınız dinlediğiniz müziklerden
  • plus ından çok ilk clip i tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scotland

plus ından çok ilk clip i tavsiye ederim.

Neden ki clip+ daha iyi değil mi?
  • Normal clip de ekran daha büyük :) Ama clip+ da ise kapasite artırabilme imkanı var. Bende hem clip hemde fuze var, clip ile clip+ arasında başka ne gibi ciddi farklar var bilmiyorum açıkçası. Aralarındaki farkları değerlendir ve ona göre karar ver :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.