Şimdi Ara

Mp3 Player tavsiyesi lazım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Ben XpressMusic 5800 ve Cx 400 kullanıyorum. Telefonumu değiştireceğim. Ses tutkunu biri olarak Telefonda Mp3 dinlemek istemiyorum (5800 bir çok mp3 playeri geride bırakır ama.. :)

Fiyat konusunda sınır yok. Öncelikle belirteyim. Günümüz teknolojisine uygun olarak Mp4 Video da oynatabilsin uzun yola giderken iyi oluyor. Araştırdım Samsung Galaxy Wi-Fi 5 - İpod Touch 4. Nesil, Sony Z1040 bu 3 ürün arasında kaldım.

1. sorum 3 ürün arasında "Ses kalitesi/çıkışı" en iyi olan Mp3 player hangisidir? ve fiyat, performans - barındırdığı özellikler ile hangi ürünü tercih ederdiniz?

2. sorum ise size göre "Ses kalitesi/çıkışı" en iyi Mp3 player? Herhangi bir Mp3 player olabilir fazla özelliği olmasada dert değil. Yalnız tercihen Flac desteklesin arşiv yapmıştım bir ara :)

3. sorum her ne kadar fiyatta sınır olmasa da alacağım üründen pişman olup verdiğim paraya üzülmek istemem o yüzden alacağım Mp3 player vereceğim parayı hak etmeli !!!

4. son sorum K 451 kulaklık almayı düşünüyorum. Kullanan var mı tavsiye edermisiniz. Yada başka bir kafa üstü kulaklık tavsiyeniz var ise 500TL yi geçmeyecek şekilde tavsiyede bulunun lütfen. Kulaklık konusuna kısıtlama var ;)

Öncelik mutlak ses kalitesidir arkadaşlar araştırdım bu konuda Cowon, Sony başı çekiyorlar Ses kalitesi için kayıpsız ve düşük alan kaplayan flac formatı gerekli..

Kafam çok karışık bir yandan teknik servisi yada ulaşılabilirliği yüksek Sony alayım derken diğer yandan Flac destekli yüksek kaliteli Cowon alma taraftarıyım Sony denedim Cowon nasıldır bilmem :S

• ipod video 5.5 + rockbox işini görür bence. Biraz büyük alettir ama. Kulaklıkta ise kulak ûstü alacaksan amfi de gerekebilir. Kulak içiyse gerekmeyebilir. Kulaklıktan ve mp3 ten beklediğiniz ses nedir? Dinlediğiniz müzik türleri neler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gereksiz bir harcama olur. 5800 bugün bi çok playerdan daha iyidir. Bana kalırsa 5800 ile yola devam edin.

Sonuçta playerlar bi yere kadar. Arada muazzam bi fark olcağını falan zannetmeyin ama bütçe sorun değil alırım sonra satarım, deneyim yaşamak istiyorum diyosanız sizin bilceğiniz iş.

Ben 80gb ipod 5.5' i rb ile kullanıyorum. 5800'ın inan bi eksiği yok sadece uzun yolculuklarda ipod'u tercih ediyorum o da arşiv nedeniyle. Playerlarda çok harcamaya girmek cidden para kaybı başka bi şey değil.
  • Bence 5800 birçok playerden iyidir, evet 100 lira altındaki çoğundan iyidir :D Telefon bu yav, 200 liralık bir sony kadar eder mi gerçekten? Denemedim ama inanamam vallahi.

• Dinlediğim müzik türleri kendimi kısıtlamam caz, opera tarzı (nessun dorma hariç ) pek sevmem. kulaklık olarak berrak ses ve bassları derinden duyabilmek önemli benim için aşırı yüksek ses zararlıdır. Berrak net kayıpsız ses önemlidir.
    Müzik olarak daha çok Slow dinlesemde Drumm&Bass severim. Dinlediğim müzik ile yola çıkamam çünkü çoğu müzik türünü dinliyorum. (Genel Dinleyici :)

Şarz (kullanım) süresi uzun
    Flac destekli
    En az 16gb kapasiteli
    Video oynatabilen

Bir Mp3 Player !!

Kulak üstü 500TL geçmeyecek kulalık tavsiyesi lazım :)
  • Hala ipod video 5.5 diyorum. Kafa üstü kulaklıklarda o fiyat civarını bilmiyorum. 2. el Hd25 olabilir. Ama amfi gerekecek büyük ihtimal.

• Ipod Touch 4g ile Ipod Video 5.5g arasında ne farklar var ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Hala ipod video 5.5 diyorum. Kafa üstü kulaklıklarda o fiyat civarını bilmiyorum. 2. el Hd25 olabilir. Ama amfi gerekecek büyük ihtimal.

Ipod Touch 4g ile Ipod Video 5.5g arasında ne farklar var ??
  • Dünyalar :D Touch zaten telefonsuz iphone amacıyla üretildi. Video asıl player amacıyla üretildi. Applenin en iyi ses kalitesini verdiği ürün. Uygulama aleti deil yani. Biraz büyük alettir ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaganiskowf42

Dünyalar :D Touch zaten telefonsuz iphone amacıyla üretildi. Video asıl player amacıyla üretildi. Applenin en iyi ses kalitesini verdiği ürün. Uygulama aleti deil yani. Biraz büyük alettir ama.

kanyon troy mağazasına gittim orada boy boy apple ürünleri var hepsini deneme imkanı sunuyorlar oradaki bir görevliye en kaliteli ses çıkışını hangi model veriyor diye sordum her ıpod modeli aynı ses kalitesinde üreliyor dedi :S
  • Hee, ben de Paris Hilton :D Iphone 4 le 3gs arasında bile anlaşılır bir ses farkı var. Ipodun nesilleri arasında bile ses farkı var. Teknosa' da bana da aynı şeyi diyorlardı hatırlıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.