Şimdi Ara

MP3 ses kalitesi,batarya süresi ve kolay kullanılabilirlik için tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yıllardır kullandığım sx1 imin artık yetersiz batarya süresinden dolayı ve yan sanayi bataryaların adam gibi performans vermemelerinden ve de çok çabuk ömürlerinin gittiğinden dolayı artık yeni bir telefon almaya karar verdim.

Öncelikle belirteyim, ayırabileceğim en fazla bütçe 250ytl
    Yeni alacağım telefondan beklentilerim ise lik başta yeterli batarya süresi (ortalama en az 3-4 gün) ve mp3 kalitesi.Son olarakta menülerin yeterli derecede kullanışlı ve hızlı olması. Şuanki telefonumu bile en çok mp3 player olarak kullanıyorum. Telefondan fotoğraf çeken birisi değilim. simbian ve windows mobile da istemiyorum o yüzden fazla bütçe ayırmadım yeni alacağım telefona.
    Dediğim gibi mp3 ses kalitesi benim için çok önemli bir de batarya süresi.
    İlk samsung E250 yi netten araştırdım fakat mp3 kalitesinin çok tatmin edici olmadığını söylüyorlar. Daha sonra gözüme PHILIPS Xenium Champion ( 9@9k ) çarptı. Fiyatıda gayet makul. Telefon piyasasını pek takip etmediğim için siz bilen arkadaşlarıma sormak istedim.

Beni bu konuda aydınlatır ve yardımcı olursanız mutluluk duyarım. Şimdiden herkeze teşekkür ederim.

• PHILIPS Xenium Champion ( 9@9k ) kullanan var mı aranızda?
  • w810i öneririm fakat bütçeni yazmamışsın ondan bir şey diyemiyorum...
  • sony ericsson w200 wolkman serisi bir telefon mp3 çaları kalitelidir
  • Sony Ericsson K750i'yi araştırabilirsiniz.
  • tanıdığım philips kullanan arkadaşlar var şarzı uzun gidiyor ama mp3 olayını bilmiyorum
  • K750 mp3 olarak iyi ama şarzı 2 gün civarı gidiyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: eAgle 81

w810i öneririm fakat bütçeni yazmamışsın ondan bir şey diyemiyorum...

Bütçemi belirtmiştim en baştan. hatta belirgin olsun diye koyu yazdım.
    Tekrar yazayım, bütçem 250 ytl o da max

Diğer mesaj yazan arkadaşlarada teşekkür ederim. Fakat şarzınında uzun süre gitmesini istiyorum. 2 gün çok az benşm için :(

konyaspor207
    Arkadaşların philips den genel olarak memnunlar mı? Birde mp3 kalitesini sana yakın olan bi arakdaşın varsa ona sorabilir misin zahmet olmassa :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: konyaspor207

K750 mp3 olarak iyi ama şarzı 2 gün civarı gidiyo

2 gün gitmesi için biraz uğraşmak gerekir. Normal şartlarda en az 3 gün civarı rahat gidiyor.
  • W810 öneririm ses kalitesi ve batarya süresi gerçekten iyi
  • Sony Eriscsson K serisi mp3 dinlemenize ve kullanımınıza göre 3-6 gün civarı gitmektedir. K750'yi düşünebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bilge_ -- 8 Mayıs 2008; 22:30:16 >
  • W810 çok güzel fakat 355 ytl şuan için maalesef veremem :(
  • Sony Ericsson'dan W300i ve K750i gibi seçenekler mevcut.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Katze

quote:

Orjinalden alıntı: konyaspor207

K750 mp3 olarak iyi ama şarzı 2 gün civarı gidiyo

2 gün gitmesi için biraz uğraşmak gerekir. Normal şartlarda en az 3 gün civarı rahat gidiyor.

telefondan telefona biraz fark oluyor
    arkadaşımın var normal kullanıyo 1 gün gidiyo
    ben ortalamasını söyledim
    genelde kullananlar 2 gün diyorlar ama arada 1 diyende 3 diyen çıkmıyo değil
  • bende k750 var.hergün kulaklıkla 2-3 saat müzik dinliyorum habire kurcalıyorum.3-4 gün gidiyo
  • şimdi aklım w810i ye takıldı
    w810i yi kullananlar deneyenler zil ses seviye ve kalitesi ve kulaklıkla mp3 dinlerken ki sesin kalitesini ve yüksekliği hakkında düşüncelerini söyleyebilirler mi acaba?
  • bak arkadaşım w810i ye yazılım flaslayabilirsin.w810i nin müziği zaten güzel ama acoustic atarsan müzik seti gibi olur tel.cam driver atarsın zaten güzel olan kamerası dahada güzel olur.kulaklıktada harika bas alırsın.(istersen tabi)
  • evet yazılım flashlama olayını az önce cep telefonları ile ilgili bir forumda okudum az önce.
    Fakat ben zil sesinin yüksekliğini ve kulaklık ile dinlerken sesin temizliğini ve gücünü merak ediyorum. Gerçi sonuçta sony, elbet güzeldir fakat kullan arkadaşlarında yorumlarını almak daha güzel olurdu.

Birde acoustic atmadan, telefonu dükkandan aldığımız haliyle sesi az çıkıyor diyorlar doğru mu ?
    Birisi aradığında telefon çalarken ki ses gücü seviyesi nasıl acaba?
    İşden dolayı telefonu başka odalarda bırakmak zorunda kalabiliyorum, madem 350 ytl lere kadar çıkıcam seside güçlü olsun isterim

Gerçi şu 190 ytl ye satılan PHILIPS Xenium Champion nasıl onuda çok merak ediyorum. Çünkü daha önce de dediğim gibi kamerası benim için hiç önemli değil. Olmasada olur yani. şu philips ile w810i yi bi deneyebilirsem gerçekten harika olucak. Gerçi w810 piyasada hemen hemen birçok telefoncuda vardır, deneme imkanı bulabilirim sanırım fakat philips champion serisini denemek için piyasada şuan bulabileceğimi pek sanmıyorum :(

• Nokia 6233 Modelini önerebilirim . Fakat bütçeni biraz daha arttınman gerekebilir. Şuan için O fiyatlarda en yüksek ve kaliteli ses veren telefon. ( En son n81 ile yarışıyordu . Noldu bilmiyorum ) Telefon bataryası benim gibi günde 3 saat oyun oynayıp 2 saatte müzik dinleyen biri için gayet uygun . Ortalama 3 ile 5 gün arası gidiyor. Kamerası ve video gayet hoşuma gitti . N70 ten ve k790i den sonra gayet iyi oldu bu telefon benim için. Şiddet ile tavsiye ederim :)
  • İkinci el çok temiz henüz jiletinleri bile çıkartılmamış kutusu ve aksesuarlarıyla birlkte bi nokia 5610 buldum onu aldım :)
    190 max 250 ytl ye tel bakıyordum 360 ytl ye kadar çıktık valla yine
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.